Jump to content

pt ce atata vrasma

becks

Recommended Posts

dak cineva are placerea sa-mi vanda un pont sau o inf. in legatura cu maisina este f bene venita

Pont: pleci de pe loc cu viteza I-a

Sa o mentii curata ca asa respectul impus va suferii upgrade fara sa misti un deget.

Fa ceva cerculete intre blocuri in prezenta prietenilor si asa ai sa le inchizi gurile si ai sa-i umplii de admiratie, si la randul lor altii or sa-ti umple tie frigiderul

Pune un apometru la alimentare sa monitorizezi consumul

Edited by DanS

Mai greu, Dane, cu cerculetele ca baiatul are ics.

taie jumatate din ics si ramane v...ce e asa greu...

@becks...elimina tractiunea fata si bagi la greu...noi majoritatea facem asa ceva ...ics la BMW nu mai exista..este eroare de design

ce pot sa zic am un 330xd si ma dau cu el de potin timp..este ireprosabil pur si simplu isi bate joc de alte masini,impune respect...mereu are ceva de zis..... imi place f mult aceasta masina si nu as schimbao cu nimic ....dak cineva are placerea sa-mi vanda un pont sau o inf. in legatura cu maisina este f bene venita

cu respect al vostru compatriot al sooselelor patriei

Cine e pe primul loc

Ady ady

Cine e pe primul loc

Daniela ghiorfi

Cine e pe primul loc

Ady ady

Cine e pe primul loc

Daniela ghiorfi

Suntem dana si adrian

Vedetele nr.1

Facem swou si va distram

Si doar pentru voi cantam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.