Jump to content

[Vand] Stergatoare BOSCH Aerotwin

Recommended Posts

Avantaje:

ÂŞtergere perfectĂŁ ĂŽn fiecare punct al ÂştergĂŁtorului prin distribuĂžia uniformĂŁ a forĂželor Âşi profilul optimizat aerodinamic

Linie aerodinamicã, fãrã articulaÞii ºi piese metalice, ceea ce Împiedicã formarea straturilor de gheaÞã

Capacitate perfectĂŁ de Âştergere, fĂŁrĂŁ zgomote, chiar Âşi la viteze mari de deplasare

Ănlocuire simplificatĂŁ a ÂştergĂŁtorului prin noul sistem de prindere

Aerotwin Retrofit

Pentru autovehiculele mai vechi, care nu au În prima dotare acest tip de stergatoare plate, Bosch ofera Aerotwin Retrofit, care, dotate cu un adaptor special, Înlocuiesc În câteva secunde stergatoarele conventionale. Astfel, tot mai multi soferi beneficiaza de Înalta calitate de stergere, durata de viata mai lunga si cursei uniforme si silentioase a stergatoarelor Aerotwin.

Iata lista de preturi:

Aerotwin retrofit - 160

Aerotwin:

E60, E61 - 220

E81, E87 - 185

Preturile sunt in lei si contin TVA.

Transportul in tara costa aproximativ 25 de lei.

Preturile sunt pentru seturi a cate 2 stergatoare pentru parbriz.

Cele pentru luneta nu sunt incluse.

Pentru dimensiuni sau alte intrebari va stau la dispozitie.

Nota:

Vand si pentru alte marci. Daca doriti, intrebati.

De asemenea vand si alte piese auto sau accesorii

Daca aveti nevoie de ceva, intrebati si voi incerca sa va ajut.

post-29801-1255256600_thumb.jpg

post-29801-1255256605_thumb.jpg

post-29801-1255256612_thumb.jpg

post-29801-1255256734_thumb.jpg

post-29801-1255256742_thumb.jpg

post-29801-1255256746_thumb.jpg

post-29801-1255256749_thumb.jpg

@wolf

Intr-adevar, pentru E39 nu am ceva dedicat.

Nu se gasesc pe retro-fit dimensiunile 650/550 in acelasi set.

Se gasesc insa 650/600...

@roco123

Da, pentru E36 pe Retrofit - 160 de lei

@alexandru_83

Da, pentru E92.

Este Aerotwin, fara Retrofit.

Din nefericire nu am un pret pentru ele si nici nu sunt pe stoc. Insa ma voi interesa.

Pai dimensiunea are o oarecare importanta... :-)

Spune-mi ce tip de prindere ai acum. Este de tip carlig, ca in fotografia alturata?

trebuie sa ma uit ca nu ma pricep

Edited by wolf

tu ai seturi pentru fiecare tip de masina in parte? te intreb pentru ca dimensiunile sunt diferite la sofer si la pasager. si daca tu le dai la seturi de 2 la aceeasi dimensiune cred ca mai bine le dai la bucata. pe piata asa se gasesc! Edited by highlander

@highlander

Seturile sunt personalizate pentru fiecare model. Adica poti fi 2 stergatoare cu aceeasi dimensiune sau cu dimensiuni diferite.

Bineinteles ca daca cineva vrea alte dimensiuni decat cele recomandate de producator putem rezolva - ii recomand un set cu exact dimensiunile dorite sau cat mai apropiat.

Nu vand la bucata.

Pai dimensiunea are o oarecare importanta... :-)

Spune-mi ce tip de prindere ai acum. Este de tip carlig, ca in fotografia alturata?

trebuie sa ma uit ca nu ma pricep

sunt stergatoarele masinii originale cum se faceau pe e39 la vremea aceea(97).

salut! pentru E34 din '92 ai ceva? daca nu ai poti macar sa imi spui ce dimensiune au (sofer/pasager) ? merci mult

Stai linistit cu astfel de stergatoare pe E34, ca nu merg ca lumea. Am avut si eu o tentativa, mai sunt vreo 2 colegi care au incercat si nu merg pe parbrizul de la E34, pe partea pasagerului nu calca cum trebuie din cauza curburii parbrizului. Doar in genul celor pe original merg, cu sisteme de intindere a cauciucului pe toata suprafata stergatorului. Altfel, cam 30cm din stergatorul dreapta va sta in aer. Astfel de stergatoare merg la masinile mai noi, cu parbizul mai plat, nu rotunjit la capete.

salut! pentru E34 din '92 ai ceva? daca nu ai poti macar sa imi spui ce dimensiune au (sofer/pasager) ? merci mult

Stai linistit cu astfel de stergatoare pe E34, ca nu merg ca lumea. Am avut si eu o tentativa, mai sunt vreo 2 colegi care au incercat si nu merg pe parbrizul de la E34, pe partea pasagerului nu calca cum trebuie din cauza curburii parbrizului. Doar in genul celor pe original merg, cu sisteme de intindere a cauciucului pe toata suprafata stergatorului. Altfel, cam 30cm din stergatorul dreapta va sta in aer. Astfel de stergatoare merg la masinile mai noi, cu parbizul mai plat, nu rotunjit la capete.

eu am alta problema. am luat unele de ra**t doar pentru ca ale mele sunt praf si am luat tot gen aero twin numa ca no name. problamele sunt: cel din dreapta e mai lung un pic adica am luat de 60cm si ultimii 2-3cm nu calca dar nu asta e buba major ci faptul ca cel de la sofer are bratul cu carligul invers si nu reusesc sa montez altfel de stergator decat cel original sau acelasi model. asta e nedumerirea mea cea mare.