Jump to content

[Vand] Stergatoare BOSCH Aerotwin

Recommended Posts

in comert niciunde nu vin personalizate, vin la bucata...stiu pentru ca te-am intrebat de dimineata daca ai si pentru e46 dar intre timp am fost la un magazin si mi-am cumparat...ideea e sa intre pe carligul ala de la stergator, iti spun eu ca la e46 merg -la sofer 60 cm si in dreapta 50 cm...mersi oricum

@b87zod: stiu problemele. Si eu m-am lovit de acelasi lucru. Chiar daca le gasesti la dimensiunea buna, cel din dreapta nu va calca bine. Si nici adaptor pt tipul de brat de la sofer nu vei gasi, e ciudat modelul care exista pe E34, cu acel carlig invers decat in mod normal. Daca ai nevoie de stergatoare bune, ia-ti pe original, se pare ca e singura rezolvare.

@b87zod

Nu, pentru E 34 nu am. Dimensiunile sunt 600/600.

Fiindca am pe Aerotwin retrofit dimensiunile acelea, dar totusi la modelul tau nu apare ca fiind compatibil, intr-adevar pare sa fie o problema de adaptare la sistemul stergatoarelor.

Am insa Twin cu spoiler, adica stergatoare clasice, dar cu spoiler. Evident tot BOSCH la 150 de lei.

@X X L

Pentru E 46

Nu, nu am si stergatorul din spate, insa daca imi spui o dimensiune, ma pot interesa.

Pentru cele din fata, insa este o mentiune, aceea ca sunt putin mai mici decat originalul.

Dimensiunile celor pe care ti le pot oferi sunt: 550/475.

@alexandru_83

Pot veni in maxim o saptamana si costa aproximativ 170 de lei.

Daca te hotarasti, spune-mi.

UPDATE

Promotie:

Preturile scad cu aproximativ 10%, de exemplu Retrofit este acum 140 de lei fata de 160 de lei

Nu stiu pana cand e valabila promotia, asa ca grabiti-va...

Bonus 2 litri de lichid pentru parbriz marca Jetix. Dar asta cred ca merita doar daca nu se trimite prin curier...

Asta cu lichidul de parbriz e valabila doar luna asta(octombrie).

Edited by Alexandru`

...@X X L

Pentru E 46

Nu, nu am si stergatorul din spate, insa daca imi spui o dimensiune, ma pot interesa.

Pentru cele din fata, insa este o mentiune, aceea ca sunt putin mai mici decat originalul.

Dimensiunile celor pe care ti le pot oferi sunt: 550/475.

...

nope, dimensiunile STANDARD la stergatoarele pt. E46 Touring sunt: 550mm/510mm/280mm...

@X X L

Am si pentru stergatorul din spate, sub titulatura cauciuc lamela stergator, la 18 lei. 450 mm

450mm ????????? :)

o fi el Touring, dar totusi nu are vele pe spate... e cel mai mic stergator la BMW (cu exceptia celor pt faruri)... 280mm !

multumesc, atata timp cat nu corespund dimensiunile nu ma intereseaza!

bafta la vanzare !

@X X L

Fiind doar lamela, se poate scurta, nu este stergatorul cu totul pentru luneta...

Stiu ca nu este cel mai comod, dar am incercat sa te ajut cum am putut.

Cat despre cele din fata, se pare ca intr-adevar sunt sub dimensiunile originale, asa cum iti si spusesem.

Imi pare rau ca nu ti-am putut fi de ajutor...

Edited by Alexandru`

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...