Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Mi-am luat faruri..

Recommended Posts

Salutare..

Am reusit acum ceva vreme sa pun frana tarziu si sa il tamponez pe unu' cu un seat in spate. Mi-am spart bara si sticla farului din dreapta.

Mi-am luat faruri noi pe ambele parti asa ca am ramase:

- 1 bucata far stanga intact

- 1 bucata far dreapta cu sticla sparta.

Masina e E39, 520D, 2002 (facelift) cu farurile lupa+H7,(identice cu cele cu xenon)

For sale ca m-au cocosat cele noi. (inca nu stiu ce pret sa le dau )

PS: Cu scuze ca postez aici.. la Mica Publicitate nu ma lasa sa protzapesc anuntu. Daca se poate muta de catre moderatori..

Multam mult

salut,

farurile sunt cu semnal galben sau alb? poze? un pret de vanzare??? un nr de tel....

Farurile sunt cu semnal alb. Model 2002. Cel stanga e ok... Dreapta e spartA sticla. Eu pe farurile noi am dat 1200 ron pe bucata original Hella. Pe astea ale mele le dau la 800 perechea sau 600 pe cel intreg.

Cel spart poate fi folosit cu alta sticla sau pt subansamle:::

0722773736 LIVIU

salut,

farurile sunt cu semnal galben sau alb? poze? un pret de vanzare??? un nr de tel....

Farurile sunt cu semnal alb. Model 2002. Cel stanga e ok... Dreapta e spartA sticla. Eu pe farurile noi am dat 1200 ron pe bucata original Hella. Pe astea ale mele le dau la 800 perechea sau 600 pe cel intreg.

Cel spart poate fi folosit cu alta sticla sau pt subansamle:::

0722773736 LIVIU

imi trebuia cel de pe stanga dar cu semnal galben...

sticla la far se poate schimba si se poate da jos... este mai dificil de gasit insa.

A postat clauberty un tutorial cu scoaterea sticlei si reconditionarea ei...

Eu am incercat sa schimb doar sticla si negasind in timp util pe la SH ( vreau sa o bag in service ) mi-am luat far dreapta nou .. si din inertie si ca sa fie identice m-am bagat si la celalalt.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.