Jump to content

vand 320d, 2004, euro4, 9.800 euro

stresul

Recommended Posts

Vand bmw 320 d, fabricație 2004, euro 4, recent adus din germania, 195.000 km, reali, carte service, 150 cp, 6+1 trepte, climatronik, volan m, scaune incalzite, oglinzi electrice heliomate, geamuri electrice. Taxa de inmatriculare 530 euro. Pret 9.800 euro usor negociabil. Tel 0768563385

Km sunt reali. Masina are carte service. Care ar fi pretul real?

nu vreau sa te intristez dar eu am trecut printr-o experienta nasoala la vanzarea masinii mele...

pretul masinii tale daca vrei sa o vinzi intr-un timp relativ scurt(gen1-2 saptamani)este de 8500-9000.

altfel poti avea noroc sa gasesti vreunu dispus sa dea mai mult dar asta inseamna sa astepti...iar asteptarea aduce cu sine scaderea pretului dupa cum se vede in ultimele luni.la anu nu cred ca iei nici 9000 pe ea la cum pare sa se adanceasca criza asta.(mai mult dpdv psihologic)

Edited by robert77

Fara suparare, dar o masina nu trebuie cumparata niciodata la sfarsitul anului. Pentru ca la anul masina asta are inca un an vechime deci va scadea pretul si mai mult. Din pacate masina nu are si alte optiuni gen piele, volan sport cu comenzi, radio-cd, jante aliaj care sa zicem ca puteau sa mai creasca pretul. Cat ceri tu mi se pare enorm. Daca iti iei 9.000 EUR pe ea anul acesta ar trebuii sa fi super mulţumit. Edited by Viorel_2008BMW

Pretul afisat de mine este unul de negociere nu fix.

In orice caz, pentru cei interesati, ultimul pret este de 8 500 euro.

Nu vand masina pentru ca nu este buna sau ma ocup dce vanzari de masini. Acum trei luni am luat

masina din Germania pentru mine la pretul de 7 800 euro la care s-au adaugat numerele, drumul, taxele

si alte cateva maruntisuri platite de mine.

Daca va uitati mai bine in fotografii o sa vedeti ca acestea sunt facute in fata unei case in constructie.

Ea este motivul vanzarii masinii. Banii s-au cam dus si trebuie sa ma mut cu familia in ea pana in iarna.

Cam asta este, pe scurt, povestea vanzarii.

Daca va uitati mai bine in fotografii o sa vedeti ca acestea sunt facute in fata unei case in constructie.

Ea este motivul vanzarii masinii. Banii s-au cam dus si trebuie sa ma mut cu familia in ea pana in iarna.

Cam asta este, pe scurt, povestea vanzarii.

e cam curioasa treaba asta cu casa in constructie.... nu stiu cum se face dar a devenit unul din motivele ff des intalnite pentru vanzarile de masini..... :) deci e inmatriculata sau nu?

parerea mea este ca mai mult de 7500-8000 nu iei pe ea.... poate chiar e buna masina dar asta e pretul pietei. un schimb te-ar avantaja sa mai reduci din paguba.