Jump to content

Intrebare referitoare la oglinzi

Rares_CJ

Recommended Posts

Am citit in manual ca la oglinzile electrice este o functie de genul:

Daca selectorul pt oglindi este lasat pe oglinda de pe partea soferului, oglinda de la pasager ar trebui sa se incline un pic in jos in momentul cumplarii marsarierului. Azi chiar am verificat si oglinda din dreapta nu misca deloc.

O fi ceva defect sau poate mai este un modul sau ceva chestie care unele masini sa nu o aiba?

Da, este opĂžiune.

Sigur e optiune?

Optiunile in manual sunt marcate cu *

"* identifies optional extras or specific national-market items of equipment, and also accessories."

In manual nu aparea * acolo unde scria de faza cu oglinzile. Deci m-a facut sa cred ca e o echipare standard.

Edit:

"Passenger's side mirror tilt-down (parking position)

1. Move the mirror changeover switch (arrow) to the "driver's mirror" posi-

tion

2. When reverse gear (or automatic transmission selector lever position

R) is selected, the passenger's side mirror tilts down slightly. The road

surface close to the car (for instance the kerb) is then in the driver's field of

view, for instance while parking the car.

This automatic function can be switched off if not required: move the

mirror changeover switch to the "passenger's side" mirror position."

Si chiar langa asta, in manual descrie optiunea de scaune incalzite, la care chiar apare * de care ziceam mai sus.

Edited by Rares_CJ

poti afla optiunile masinii, dupa VIN, astfel vei sti sigur daca ai sau nu aceasta optiune.

da.

Am fost la reprezentanta, la un mom dat, si mi-au scos lista de dotari ale masinii, dar nu stiu pe unde am pus-o...

Idea de retinut: faza cu oglinzile e o optiune, nu inseamna ca ceva la mine la masina nu functioneaza.

Daca are masina scaune electrice cu memorie, are si optiunea asta cu oglinda, altfel nu cred, pentru ca memoria de la scaune care actioneaza implicit si oglinzile, are o panglica in plus catre oglinzi.

Da, am si asta pe ea. Nu stiam ca sunt conditionate una de alta. Era fain daca se lasa si oglinda soferului.

Edited by locdeparcare

Daca are masina scaune electrice cu memorie, are si optiunea asta cu oglinda, altfel nu cred, pentru ca memoria de la scaune care actioneaza implicit si oglinzile, are o panglica in plus catre oglinzi.

Da, am si asta pe ea. Nu stiam ca sunt conditionate una de alta. Era fain daca se lasa si oglinda soferului.

Pe partea soferului vezi bordura cand dai cu spatele, de aia se lasa numai cea din dreapta. Eu zic ca e suficient si asa.

Nu cred ca are legatura una cu alta.

Memoria scaunelor, volanului, oglinzilor or fi toate impreuna.

Dar faza cu inclinarea oglinzii de la pasager are legatuta doar cu cuplarea marsarierului..

Asa cred.

Nu cred ca are legatura una cu alta.

Memoria scaunelor, volanului, oglinzilor or fi toate impreuna.

Dar faza cu inclinarea oglinzii de la pasager are legatuta doar cu cuplarea marsarierului..

Asa cred.

Teoretic nu trebuie sa aibe legatura, dar practic optiunea am vazut-o si eu numai la masinile cu scaune electrice.

Pe E39-ul meu nu aveam dar pe altul cu scaune el. si memorii era optiunea.

Si in plus de asta oglinda respectiva avea 8 fire in loc de 4 cum aveam eu.

• 1 year later...