Jump to content

vreau sa vopsesc pragurile

Guest Pole

Recommended Posts

Guest poleposition

pai, de curand m-am gandit eu sa vopsesc pragurile in culoarea caroseriei, adica negru.

ele acum sunt tot negre dar negru mat nu vopseaua caroseriei, mai ales ca au prins unele puncte mici de rugina :blink: si ma gandesc ca ar fi mai bine vopsite, voi ce ziceti 3 milioane cu tot cu manopera + vopsea e ok ?

pai, de curand m-am gandit eu sa vopsesc pragurile in culoarea caroseriei, adica negru.

ele acum sunt tot negre dar negru mat nu vopseaua caroseriei, mai ales ca au prins unele puncte mici de rugina  :blink:  si ma gandesc ca ar fi mai bine vopsite, voi ce ziceti 3 milioane cu tot cu manopera + vopsea e ok ?

90976[/snapback]

da e ok pretul, e "ingrasat" doar vreo 500.000 lei dar banuiesc ca acum nu mai conteaza...

in fine... e vorba de curatare rugina + kituire + vopsire + manopera... si fiind vorba de BMW e ok 3 mil. Daca era mai mult nu merita. Ai grija sa ti le faca fara "denivelari" la kituire... multa bafta... si poate postezi si o poza pe aici :)

Guest poleposition
:blink: oooooooooooooooooooooooops  :)

abia acu am vazut data pe care ai postat nici nu se stie daca mai esti membru...  :)  anyway posteaza o poza aicea

92372[/snapback]

cum adica data la care am postat ? am postat pe 31 mai :D si da mai sunt membru :)

o sa bag poza cand e gata...

Guest poleposition
am prieteni cu 500 mii ti le face .... mie cu 2 mil mi'a vopsit o dacie :blink: si calumea... si 'cosmetizata' cu chit un pic :)

92377[/snapback]

vorbesti serios ? pai ma intereseaza... lasa-mi si mie pe PM nr tau sa te sun... :)

mersi

cum adica data la care am postat ? am postat pe 31 mai  :)  si da mai sunt membru  :blink:

o sa bag poza cand e gata...

92520[/snapback]

ah ok.. sry citisem eu gresit eram obosit :)

in fine.. tu partea de tinichigerie si vopsea cu cine ai facut-o? pret..? etc..

Guest poleposition
ah ok.. sry citisem eu gresit eram obosit  :blink:

in fine.. tu partea de tinichigerie si vopsea cu cine ai facut-o? pret..? etc..

92618[/snapback]

tocmai am lasta masina l-a facut... nu am mare lucru de tinichigerie, de fapt vreau sa le vopsesc si chituiesc mai mult pt ca le-am lovit de cateva ori si arata urat... rugina de care ziceam este reprezentata de 2 puncte de 1 cm patrat foarte superficiala dar sunt eu tipicar si ma streseaza ideea... :)

Ideea e ca nu le mai fac in culoarea caroseriei pt ca de la pietricele s.a.m.d. poate sa sra vopseaua si se vede urat, asa ca am convenit ca le curata frumos, chituieste etc si le da cu cu spray cu terosol (sau ceva de genul) si vor arata asa cum erau din fabrica, adica negru mat si oricum mai rezistent ca vopseaua.