Jump to content

Accident grav al colegului PityWPN

BRANDEX

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multa putere colegului si sotiei! Jurnalistul spune ca "conducatorul auto vinovat de accident s-a ales doar cu un cucui"... politistu e prost

sau jurnalistul... numai Pity va putea elucida acest mister... :)

Buna seara tuturor,

Numele meu este Dan si intradevar...politistul mi-a cerut scuze la spital pentru greseala facuta...

Deci eu veneam cu sotia pe Splaiul Unirii...la intersectia cu Mihai Bravu aveam verde...viteza de 55 km/h...am ridicat piciorul de pe acceleratie si mi-am continuat deplasarea...in mai putin de o fractiune de secunda am vazut "ceva" negru in fata ...si...atat...mi-am revenit la un moment dat...m-am uitat in dreapta catre sotie...nu misca nu respira cu ochii inchisi cu capul pe bord peste airbag...am luat-o in brate ( cu toate ca nu am facut bine dar am actionat inconstient ) i-am tras la propriu 2 palme ( singurele de altfel care le-a primit de la mine in 10 ani de zile ) si am tipat la ea...moment in care a intrat Smurd-ul pe usa din dreapta...am inteles ca am stat inconstienti circa 8-10 minute in mijlocul intersectiei...timp in care nimeni nu a deschis usa sa vada macar daca respiram...era lume stransa ca la "urs"...eu pana miercuri nu am stiut nici macar cum arata masina...cu atat mai putin cum sa intamplat...tot respectul pentru medicii de la spitalul Bagdasar-Arsenie de la urgenta si celor de la Smurd care mi-au resuscitat sotia... Eu : traumatism cranio cerebral minor , entorsa gradul 3 laba piciorului drept, 2 coaste fisurate...si multiple contuzii...sotia...traumatism cranio crerebral minor...fractura de radius ( mana dreapta ) degetu mare picior drept fracturat, arsur gradul 1 si 2 pe fata si gat ( de la airbag) traumatism abdominal si contuzii.... ne bucuram amandoi ca sintem in viata. Alexandru , tipul care ne-a accidentat, are 19 ani este din Ploiesti si are permisul din septembrie 2008...mai era cu inca 2 masini ( in total erau 3 masini care...."mergeau regulamentar " ) . Am vorbit cu parintii lui...multumesc lui Pole sau cine a pus stirea de la Antena 1..este prima data cand o vad si cand il vad si pe cel care ne-a accidentat.

Sfatul meu FOLOSITI CENTURA DE SIGURANTA . Noi nu am purat-o dar am avut noroc...deacum incolo eu cu sotia si baiatul meu daca e cazul ( in spate) o sa purtam centurile.

I-mi cer scuze dar nu sint in stare sa intruu la fel de des ca si pana acum...

Ma bucur sa ai tastat pe forum ca pentru o persoana foarte apropiata. :)

Stiu ce inseamna durerea si momentele post-accident asa ca inteleg cat de cat prin ce ai trecut.

Multumiti Lui Dumnezeu pentru viata, sper sa va reveniti repede. Restul, masina si problemele materiale, nu te consuma se rezolva, important e sa va face-ti bine pentru copil.

Eram sigur ca politistul a gresit, dar asta nu e important.

Sanatate va doresc!

Sanatate multa Dane!

Iar vis-a-vis de accidente, in Romania, daca conduci BMW sau Benz, iti este suspendata prezumtia de nevinovatie; plus ca stirile sunt special umflate cu termeni pomposi pentru a parea mai senzationale, nu ati observat ca in orice accident rutier exista 'un bolid'? chiar daca in accident au fost implicati un caine si un Aro; daca e si un scuter, automat se transforma in 'carnagiu', pentru ca 'boldiul pe doua roti' a spulberat un Aro care la randul lui a curmat viata cainelui. Concluzia 'senzationala' de 'soc!': cainele a decedat pentru ca era alergic la tabla.

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune la adresa mea si a sotiei. Eu am ramas uimit sa vad ca la politie, la IML, la urgenta toti au avut aceeasi reactie de parere de rau la adresa mea si a sotiei si un sentiment de repulsie la adresa celui care ne-a accidentat. Cazul in principiu sa rezolvat... am cerut despagubiri de 10.000 euro pentru masina si 5.000 euro pentru cheltuielile de insanatosire ale sotiei...eu m-am scos din schema cu toate ca astazi am descoperit si o fractura de col de omoplat fara deplasare ( o fisura la omoplat ) prin care-mi amorteste mana dreapta...parerile sint impartite...unii zic ca e ok altii ca e putin cat am cerut...cel mai fericit sint ca mai pot sta de vorba cu sotia si ca nu or sa fie urmari grave sau foarte grave...inca o data va multumesc pentru gandurile bune tuturor :)

Bine ca totu-i bine....eu maine am operatie pentru exatragerea tijelor, din picior....si pe mine m-a luat o tipa, cand eram cu motorul... desi aveam prioritate...asta e, bine ca-i bine !

Faceti-va bine cat mai repede !!

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune la adresa mea si a sotiei. Eu am ramas uimit sa vad ca la politie, la IML, la urgenta toti au avut aceeasi reactie de parere de rau la adresa mea si a sotiei si un sentiment de repulsie la adresa celui care ne-a accidentat. Cazul in principiu sa rezolvat... am cerut despagubiri de 10.000 euro pentru masina si 5.000 euro pentru cheltuielile de insanatosire ale sotiei...eu m-am scos din schema cu toate ca astazi am descoperit si o fractura de col de omoplat fara deplasare ( o fisura la omoplat ) prin care-mi amorteste mana dreapta...parerile sint impartite...unii zic ca e ok altii ca e putin cat am cerut...cel mai fericit sint ca mai pot sta de vorba cu sotia si ca nu or sa fie urmari grave sau foarte grave...inca o data va multumesc pentru gandurile bune tuturor :)

Nu iei banii pentru maşină de la RCA-ul lui?

Edited by Ciupanezu

Guest poleposition

Bine ai revenit Dan, ma bucur sa aud vesti bune de la tine si ca va insanatositi... :lol: stirea aia era incredibil de varza, se intelegea exact pe dos, ar trebui sa apara tot in public boul ala si sa faca rectificarea, ca imbecilitatea aia tot in public a facut-o.

In fine, mai important este ca sunteti voi bine dar sincer, imi pare RAU - si o spun cu toata raspunderea - ca pulifricul ala cu Audi nu a infundat spitalul si apoi puscaria. :)

Sanatate multa !

Mda...tipul este inca in libertate...are doar 19 ani...ma gandesc ca unui om cu o educatie decenta ( nu o educatie rafinata...aristocrata...doar decenta cum presupun ca avem 99.9 % de pe acest forum) ia fost o invatatura deosebita si ca nu va mai repeta acest episod de inconstienta...cat despre RCA...da am aflat Joi 22.10.2009 ca trebuie sa merg si la asigurari...financiar este o veste buna...si chiar va jur ca eu cand i-am cerut despagubiri celui in cauza pentru masina nu m-am gandit o secunda la asigurari... din prisma faptului ca eu nu aveam CASCO...acum realizez chiar daca aveam CASCO tot de la RCA-ul celui in cauza luam banii...cat despre noua masina este vorba de ceva mai mare pentru siguranta familiei...seria 5 sau un A6...eu sint fan BMW dar sotia vrea o schimbare...sper sa ma primiti la intalniri cu orice fel de masina :) Edited by PityWPN

Stati ca nu inteleg... Deci colegul nostru si sotia lui ii bine, dar VINOVATUL ii inca in libertate? As pune sa fie biciuit in public, l-as nenoroci! In fiecare zi cate un om nevinovat ii ranit sau chiar mort din cauza unor inconstienti din astia... :)

hellooo, traiesti intr-o lume civilizata in care legea individualizeaza pedepsele in functie de gravitate...

oricine ar fi putut fi in locul vinovatului, si ar fi fost la randul sau victima unui moment gresit in viata... tu ce-ai face? te-ai spanzura ?

:)

legea are altfel de precepte: lipsirea de libertate se dispune in alte conditii, in cazul accidentelor rutiere apar despagubirile materiale... care ustura la buzunar destul de tare in multe cazuri...

:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.