Jump to content

problema caldura

Recommended Posts

masina e36 1.6 an 1994 cu climatronic cel din poza

sa incepem asa s-o dus rezistenta de tepte aer,am schimbat-o si acuma nu mai vine aer cald doar rece chiar daca sunt gradele pe maxim si butonul de deasupra la casetofon este dat pe cald?

ajutati-ma ca o dat frigul

ms

post-22432-1255461061_thumb.jpg

masina e36 1.6 an 1994 cu climatronic cel din poza

sa incepem asa s-o dus rezistenta de tepte aer,am schimbat-o si acuma nu mai vine aer cald doar rece chiar daca sunt gradele pe maxim si butonul de deasupra la casetofon este dat pe cald?

ajutati-ma ca o dat frigul

ms

INCEARCA CEA MAI IEFTINA SOLUTIE. AERISIREA

explicati ce si cum ca nu stiu ce motoras s-a blocat si de aerisit cum se face? ms sa rezolv problema

la intrarea furtunelor de apa in habitaclu este un ansamblu de 2 mororase comandate electric care inchid/deschid trecerea apei in aeroterma

e undeva langa pompa de frana ceva mai in spate ( cum te uiti din fata masinii)

daca s-au blocat alea nu ai cum sa le faci sa functioneze deact daca le schimbi

Edited by 4ucom

Pai de......masini vechi dar cu optiuni multe,eu cand am spus pe forum ca nu e bine sa ai o masina veche cu optiuni multe pt. ca ele o sa fie o belea acum,cativa au sarit si au spus''ca ce...cum sa nu mearga,ca am eu o parere gresita,ca nu stiu ce vorbesc'' eu unu asa mult ma bucur ca nu am clima, am caldura normala dau pe rosu incepe sa bage,eu nu vroiam dotari din astea la o masina de 15 ani,pt. ce?sa stau pe la electricieni si mecanici?altceva nu am ce face?am dat drumu la caldura,se face prea cald o opresc,daca nu mai deschid cativa cm geamul,simplu,fara stres,ce pot sa spun poate te ajuta cineva de aici care stie eu unu nu ma pricep la asa ceva,rezolva-ti problema man mai repede ca a dat frigul si e chiar nasol fara caldura,multa bafta.

eu inca nu is de aceeasi parere ca o clima la masina duce la belele ,nu vb de gatgeturi , a nins in BN si e nasol ca nu baga caldura , dar o sa incerc sa vad ce are eu tind sa cred ca comutatoru rece cald nu mai merge ,is curios daca i curat contactele ce se intampla ,asta e daca pana acuma intr-un an in afara de ulei filtre placute frana , capete bara si comanda trepte aer nu i-am facut nimic vine randul sa bag ceva bani asta e eu is multumit .