Jump to content

lucrari de iarna...

pyu

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Cu riscul de a fi off-topic :) va spun si eu cum mi-am pregatit masina de iarna:

1) am dat jos tot lichidul de racire, si mi-am pus tot nou: antigel + apa dist

2) cauciucuri de iarna -le aveam de anul trecut, insa cand le-am montat, le-am zis la baietii de la vulcanizare sa le faca o echilibrare.

3) mi-am luat si lanturi, si le-am si folosit odata. Uneori pot fi de real folos

4) lichid de spalat parbriz de iarna. Eu am folosit tot de-ala cel mai ieftin (Real / Carrefour) si nu am avut probleme.

5) mi-am luat o perie de curatat zapada si o racleta pt curatat gheata de pe parbriz / geamuri

6) mi-am pus presurile de cauciuc inauntru, doar pentru ca alea de mocheta se murdaresc prea rau iarna.

• 2 weeks later...

salut,

hai sa va intreb ceva:

am stat toata iarna fara cauciucuri de iarna - si m-am trezit ca am de vara tocite doar cand a venit zapada asa ca am ramas asa. Acum caut sa-mi schimb imediat ce s-o dezgheta un pic, si am gasit pe un site anvelope mixte vara\iarna. Are cineva din astea? sunt bune? sau sa iau unele de iarna? Chiar as vrea sa mearga masina bine, fara sa derapeze.

Nu merita ... decat 70 la suta :). Ia-ti de iarna curate. Si o pereche de lanturi pentru situatii ... caca. Vezi ca in Real exista bidon de 5 L de lichid parbriz + o galetusa cu o substanta antiderapanta pe care o pui la roata daca iti patineaza pe gheata. Am probat-o deja. Merita. Eu am cauciucuri mixte si sunt 70 la suta multumit. Franare si plecare de pe loc ... nu bun :lol:...

Nu merita ... decat 70 la suta :lol:. Ia-ti de iarna curate. Si o pereche de lanturi pentru situatii ... caca. Vezi ca in Real exista bidon de 5 L de lichid parbriz + o galetusa cu o substanta antiderapanta pe care o pui la roata daca iti patineaza pe gheata. Am probat-o deja. Merita. Eu am cauciucuri mixte si sunt 70 la suta multumit. Franare si plecare de pe loc ... nu bun :)...

@mersi loc de parcare.

hai sa te mai intreb totusi: acum situatia sta la modul urmator: am 4 cauciucuri de vara tocite. Cand se dezgheata le schimb pe 4 de vara noi si la iarna pun alte 4 de iarna? De care aveti voi? Cum se aleg astea? Sper ca nu e o intrebare prea tampitica, doar ca n-am mai avut masina mea pana acum - si prefer sa va intreb pe voi decat pe prietenul meu sa ma ia la misto :)

Acum am de 16'/

Nu merita ... decat 70 la suta :lol:. Ia-ti de iarna curate. Si o pereche de lanturi pentru situatii ... caca. Vezi ca in Real exista bidon de 5 L de lichid parbriz + o galetusa cu o substanta antiderapanta pe care o pui la roata daca iti patineaza pe gheata. Am probat-o deja. Merita. Eu am cauciucuri mixte si sunt 70 la suta multumit. Franare si plecare de pe loc ... nu bun :)...

@mersi loc de parcare.

hai sa te mai intreb totusi: acum situatia sta la modul urmator: am 4 cauciucuri de vara tocite. Cand se dezgheata le schimb pe 4 de vara noi si la iarna pun alte 4 de iarna? De care aveti voi? Cum se aleg astea? Sper ca nu e o intrebare prea tampitica, doar ca n-am mai avut masina mea pana acum - si prefer sa va intreb pe voi decat pe prietenul meu sa ma ia la misto :)

Acum am de 16'/

Eu am Michelin de iarna si Dunlop de vara. sunt foarte multumit de ele. Sunt bune si Dunlop de iarna.