Jump to content

mananca ulei

Recommended Posts

Ce are asta de a face cu subiectul. Nu suntem la scoala si chiar daca am fi nu tu ai fi la catedra. :) Ca sa-ti fac placerea marturisesc ca nu stiu pentru ca nu m-a interesat subiectul. Faptul ca tu stii nu inseamna nimic, sa reproduci ceva e simplu, mai greu e sa intelegi si asta ma tem ca nu se poate daca nu ai ABC-ul, valabil pentru orice domeniu.

De curiozitate: ai studii in domeniu sau ai acumulat cunostinte asa de ici de colo?

sa traiti dom' profesor

sunteti calare pe catreda

din pacate pentru tine nu reproduc

referitor la abecedar...... ma abtin ca sa nu imi iau ban

PS am 2 clase primare

multumit?

Imi cer scuze daca te-am lezat in vreun fel dar in momentul in care te apuci sa contrazici pe cineva trebuie sa te bazezi pe ceva. Adu-ti aminte cum a inceput discutia. Am sa citesc despre pompe duse pentru ca vreau sa-mi completez cunostintele, asa ar trebui sa faca oricine cand nu e sigur pe ceva.

cristimm si 4ucom, discutiile despre uleiuri au loc in alta parte, ramaneti on-topic.

pai nu despre ulei era vorba in topic?

ca eu cu 2 clase asa am inteles

@cristimm

nu ai cu ce sa ma lezezi

"Am sa citesc despre pompe duse pentru ca vreau sa-mi completez cunostintele"

iti recomand sa citesti/informezi si de motoare cu filtru de particule norma 507.00 ca sa te ajute la cautari

multa bafta in acumularea de cunostinte noi

pe 18-11-08 am facut schimbul de ulei complet cu filtre avand 153.000km.....pana in ziua de azi am completat cred ca 2 litri de ulei daca nu mai mult si am 164.000km. Vi se pare normal sa imi consume atat ulei???? masina e un 330d din 2004. Astept pareri...multumesc

eu zic ca ai ceva pierdere la km astia nu ai voie sa ai asa consum.am patit si eu o data ca nu mi-a strans bine dopul la baia de ulei si picura nu foarte tare dar deajuns ca in timp sa imi scada nivelu semnificativ.partea proasta e ca nu o bservi pierderea doar daca iei jos capacul cel mic din blindaj ca sa vezi dopul,ca nepicurand mult se astupa cu praf si nu se vedeau urme de ulei unde parcam.a observat mecanicul meu si mi-a dat cu silicon bituminos in jurul dopului si s-a oprit pierderea.nu are voie sa consume atat eu am 525d 390.000km si fol 5w40 castrol iar la un schimb care il fac la 18-20.000km completez 0,5l.eu zic sa vezi dopul de la baia de ulei.

• 2 weeks later...
azi am dat jos scutul si am observat dc s au dus peste 2 litri de ulei intr un an. Defapt eu aveam pierderi de ulei...nu stiu exact de unde dar cu siguranta trebuie sa schimb galeria de admisie...toti mi au spus ca la un anumit nr de km trebuie schimbata si cu sigurata pierderile de acolo vin.. In final masina nu consuma ulei

azi am dat jos scutul si am observat dc s au dus peste 2 litri de ulei intr un an. Defapt eu aveam pierderi de ulei...nu stiu exact de unde dar cu siguranta trebuie sa schimb galeria de admisie...toti mi au spus ca la un anumit nr de km trebuie schimbata si cu sigurata pierderile de acolo vin.. In final masina nu consuma ulei

frate!la mine galeria de admisie e originala,nici macar nu a fost curatata vreodata(poate ca nu i-ar strica acum,dar cine are timp de ea) te-ai uitata atent?sigur nu ai ceva fisura la baia de ulei?sau nu iti curge pe langa buson?la cati KM ai tu...mai sus de baia de ulei nu ar trebui sa fie problema!sa ne spui ce ai rezolvat!numa bine!

am vazut cum la doua 320d le curgea ulei sub masina. pana dimineata aveau o pata cam de 5-6 cm in diametru. sub ea pe scut era prelins ulei.

dupa ce s-a schimbat filtrul epurator...nu a mai curs pic de ulei. exact nu se distingea clar de unde curgea uleiul...!!!

schimba filtrul epurator cu un decantor.

iti recomand castrol 5w40

Edited by Jacobs