Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Unde ati schimbat ambreiajul?!

Recommended Posts

Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie... ( rog moderatorul sa mute topicul unde trebuie in caz contrar)

Deci, as dori daca se poate ca toti colegii care sunt din bucuresti sa-mi vina in ajutor si sa imi zica unde anume si-au schimbat ambreiajul ( service) in cazul in care nu l-au facut in spatele blocului sau la un amic la garaj samd... Doar service-uri....

Cum au lucrat, daca erau dotati sau nu... cat timp a durat ... si cat a costat... etc...

Cat mai multe detalii ... va rog frumos pentru ca sunt in impas si deja am cheltuit aiurea pe o incercare eronata care s-a lasat cu stricaciuni!!!

Va multumesc frumos!

l-am schimbat la Automobile Bavaria (ambreiaj+volanta ca se schimba impreuna), am lasat masina dimineata, am luat-o dupa amiaza.

Totul a decurs bine.

Ok merci frumos dar chiar nu vreau sa dau la bavaria cat am dat pe masina :) ... nici filaret ca acolo ingineru sef nici macar nu stie ca atunci cand cutia nu e cuplata cardanul nu se-nvarte... Oricum multumesc frumos...

mergi la cel mai apropiat service de tine si intreaba, la mine la e46 ~300ron costa manopera.

Da?!?! unde asta?! si cand l-ai schimbat...?! am mai mers eu la service-uri asa si mai bine nu ma mai duceam... prefer sa merg undeva unde a mai fost cineva de pe forum si a plecat multumit...

Eu l-am schimbat in curte pe genunchi ... o sa vezi in filmulet, am desfacut doar cateva chestii dupa masina care ma incurcau :)) glumesc doar.

http://www.youtube.com/watch?v=cCj5TmTnRsQ

Incearca poate gasesti prin apropiere de Rahova un prieten cu o curte, 100 de euro manopera e totusi cat un kit de ambreiaj nou.

Nu-ti trebuiesc cine stie ce cunostinte ingineresti, cateva chei bune si chef de munca.

Ps: nu uita sa strangi suruburile bine sa nu patesti asa: http://forum.4tuning.ro/26-filme-movies-ma...cultatoare.html :lol:) azi e ziua mea de glume :lol:)

Edited by ziemenz

Eu l-am schimbat in curte pe genunchi ... o sa vezi in filmulet, am desfacut doar cateva chestii dupa masina care ma incurcau :)) glumesc doar.

http://www.youtube.com/watch?v=cCj5TmTnRsQ

Incearca poate gasesti prin apropiere de Rahova un prieten cu o curte, 100 de euro manopera e totusi cat un kit de ambreiaj nou.

Nu-ti trebuiesc cine stie ce cunostinte ingineresti, cateva chei bune si chef de munca.

100 de euro este cat de cat normal pretul eu am dat 400 ron pentru e39 ...autozone service undeva pe langa intersectia george cosbuc (langa omv cosbuc) - recomand 100 %

@ Guitar prietene fara suparare dar cred ca ai nimerit prost forumul... aici discutam despre BMW nu despre VW....

pentru restu ... va multumesc frumos... din pacate raspunsurile voastre au venit prea tarziu... l-am schimbat la un tip in alexandria care are atelier foarte bine dotat... si care intr-adevar s-a comportat profi... pretul a fost de 5 milioane.... il recomand.. Vali Argeseanu e numele lui si daca doriti dau si telefon...

Nu are preturi mari dar nici ieftin nu e .. dar calitativ omul este foarte foarte priceput... Sunt o familie de mecanici care chiar le place ceea ce fac... El fratele si tatal.... o sa mai merg sa-mi faca si schimbul de ulei filtre samd...

1- ideea e ca aveam nevoie deoarece am fost la cineva la urziceni pentru schimb de kit si eventual pentru volanta si nu erau dotati deloc... numai zic de locul unde era atelieru ca aveai impresia ca sta sa cada pe tine... si au incercat sa dea cutia jos folosind niste prelungitoare si chei tubulare neadecvate astfel tesind unu din suruburile greu accesibile ... asadar ... am dat si bani pe benzina am plecat si cu o problema mult mai mare pentru ca deja ma enervasem de tampenia omului...

2. aici unde am fost nu a durat mai mult de 10 min sa desfaca surubul.. au sudat frumos 1 tubulara de surub... si l-au desfacut... mi l-au inlocuit... au lucrat foarte bine.. plus ca am stat tot timpu langa ei .. si imi tot raspundeau la intrebari... afland diferite lucruri..cam ce ar trebui sa mai schimb...

3. Va dati seama ca daca as fi avut scule nu as fi lasat pe altcineva sa se apropie de ea.. dar uite ca astfel de chestii te imping sa mergi la service...

Daca m-ar lasa cineva cu service dotata sa mi-o fac singur mi-as face-o.. contra cost normal.. dar in loc de 400 ron sa ii dau 100 ron pentru utilizarea sculelor sau 150 poftim..

• 1 month later...