Jump to content

Vand\Schimb 320D E46

cocosila

Recommended Posts

Vand bmw 320 d E46 ,inmatriculat ,rulat in tara din octombrie 2008 , an fab 2000, cilindree 1991 , 136 cp , argintiu, computer bord ,abs ,asc ,6xairbag ,climatronic ,geamuri electrice ,faruri reglabile ,Cd player BMW ,oglinzi electrice incalzite ,inchidere centralizata pe cheie , ,scaune cu reglaj ,jante aliaj ,faruri ceata ,volan reglabil inaltime si adancime ,bmw cu cheie ,distributie pe lant , ,cotiera fata-spate ,actionare geamuri si portbagaj din telecomanda. Stare de functionare si estetica impecabila !!! pret 6800 euro, Folie autorizata rar, jante pe 16 +set jante pe 15

contact 0752 261 847 e-mail cocof_2006@yahoo.com

"bmw cu cheie ,distributie pe lant"..... fraza asta este tare :lol:

M-am grabit cand am scris anuntul si am mai gresit . Dar nu inteleg ce e gresit pt ca am zis ca are distributie pe lant? Ce e chiar asa tare?

P.S. Ce ai pus tu in ghilimele nu e fraza :) ,

ce motor pe benzina vrei?

Toate modelele de benzinare in afara de 316i. Dar nu e exclus sa accept si 316i daca masina arata bine si e ingrijita.

Pune niste poze cu interiorul masinii si vezi ca ai uitat sa mentionezi km....

Poze cu interiorul doar pe asta o am. O sa mai fac zilele astea cateva si o sa le postez.

Masina are 200 000 reali cu Carte de service.

Edited by cocosila

Dar de ce vrei benzinar ca doar 318 i sau 316 i au mai putini cai putere decat ce ai tu momentan....daca vroiai un e36 puteam zice ca ai nevoie de bani dar asa nu pot sa ma gandesc decat ca ai sau ai avut probleme cu... :)

P.S. e doar o intrebare,sper sa nu te superi pe mine si sunt sigur ca ai alte motive pentru care vinzi/schimbi masinuta..... :lol:

am un 316 ti compact, motor 1794 cm

NU ma intereseaza compact. Mersi oricum.

Dar de ce vrei benzinar ca doar 318 i sau 316 i au mai putini cai putere decat ce ai tu momentan....daca vroiai un e36 puteam zice ca ai nevoie de bani dar asa nu pot sa ma gandesc decat ca ai sau ai avut probleme cu... :)

P.S. e doar o intrebare,sper sa nu te superi pe mine si sunt sigur ca ai alte motive pentru care vinzi/schimbi masinuta..... :lol:

NU ma supar, nu am probleme cu masina si nu am zis ca vreau neaparat 316 sau 318 , poate sa fie si motor mai mare. Dar eu nu cred ca cineva cu un motor de 2 litri benzina ar face schimbul. Eu nu as face. Si daca masina are probleme se poate vedea la fata locului sau la un tester. Motivul pentru care schimb masina nu pot sa il postez aici. O sa ti-l zic pe privat. Cine e interesat de schimb cred ca o sa imi dea dreptate ca vreau sa o schimb cu un benzinar. :lol: