Jump to content

Jenti E39

Recommended Posts

Am fost ieri la un un prieten care are un service si am cautat niste jante iar eu le-am ales pe astea.Avea pe PC un configurator si m-a pus sa aleg :) ce ziceti merita ?

91081[/snapback]

Arata bine..in poza. Cati leuti? ....ca altfe e cam greu sa zici daca merita sau nu.

:blink:

Are pt aproape orice marca de autoturism.Serviceul e in Tg Mures in comuna Corunca.(Acolo sunt multe reprezentante si parcuri auto)(Iesirea catre Sighisoara).Te duci la Bosch si il rogi pe omul acela sa iti arate ce jante are.Iti alegi modelul si dimensiunile

Guest poleposition
450 euro si zice ca sunt noi din Germania :). 265/35 R18 acestea sunt dimensiunile

91109[/snapback]

Foarte frumoase si pret bun :) dar, nu e prea mic talonul totusi 35 ?

eu am trecut de la 15" la 17" cu talon 40 si sunt cu ochii in paishpe dupa fiecare groapa... so ai grija :blink:

Plus ca s-ar putea sa iti afecteze demarajul si consumul fiind atat de late...

Edited by poleposition

is model rondell dar totusi e mult prea eftin pretul daca vin si cu gume.....daca is noi inseamna ca sunt ceva replici de aluminiu super de cacao altfel dale in parfum de roti pe 18 ca pe 17 niste roti de doamne ajuta noi is la 200 bucata fara gume....iar sincer pretul asta e pomana....si mai ales daca sunt modelul cromat.....

are un tip in arad dar pe 17 si arata bine mai ales in mers

sa ai bafta de ele!!!! :blink:

acuma sa va explic ceva :blink:.Omul asta are oameni in germania care "ciordesc".Respectivii aduc la jumate pretul FARA GUME.Acuma o sa va puneti intrebarea cum le trec prin vama.Asta nu stiu..si mie mi s-a spus la fel.In reprezentanta trebuia sa dau mai mult de 1000 euro ca se plateste reprezentanta.

Baiatu asta aduce si pt VW , Audi cred ca pt orice.Replici nu cred ca sunt.Dar daca se intampla ceva la pun pe cele vechi.Gume i-au de la Dunlop.Inca nu am primit raspunsul .Trebuie modificat talonul ?

Superbe jante.

Sper sa nu se supere Alex, dar am eu o intrebare shi nu vreau sa mai deschid un nou topic.

A adus un prieten din germ., nishte jante pe 17, 5x120 la prezoane, rial viper, shi citez: "au fost puse in germ. pe un serie 3 din 2000"

Intrucat vrea sa mi le dea moca, va intreb: Merg pe E34? Cu sau fara hubcentric rings?

Poza lor:

post-644-1149670894_thumb.jpg

da ce mai imi plac mie povestile astea cu .....is ciordite si is la juma de pret......de zici ca in germania sunt pomi fructiferi care fac de primavara pana toamna roti de ciordit.....

iale cas eftine si bucurate de ele

Superbe jante.

Sper sa nu se supere Alex, dar am eu o intrebare shi nu vreau sa mai deschid un nou topic.

A adus un prieten din germ., nishte jante pe 17, 5x120 la prezoane, rial viper, shi citez: "au fost puse in germ. pe un serie 3 din 2000"

Intrucat vrea sa mi le dea moca, va intreb: Merg pe E34? Cu sau fara hubcentric rings?

Poza lor:

92465[/snapback]

pai in principiu.....daca au fost pe un 3 nu cred ca merg....ce et au?

Edited by AR99RMS

pai in principiu.....daca au fost pe un 3 nu cred ca merg....ce et au?

92472[/snapback]

Pai incerc sa aflu... Scrie pe ele, nu? Ce et ar fi bun la noi (E39 shi E34 sunt compatibile la jante)

Inelele alea sunt chiar necesare? am inteles ca daca strangi prezoanele intro anumita ordine potzi folosi jante shi fara inele...

Cat despre provenientza lor... :blink:

Pai incerc sa aflu... Scrie pe ele, nu? Ce et ar fi bun la noi (E39 shi E34 sunt compatibile la jante)

Inelele alea sunt chiar necesare? am inteles ca daca strangi prezoanele intro anumita ordine potzi folosi jante shi fara inele...

Cat despre provenientza lor...  :blink:

92479[/snapback]

Pai crezi ca poti centra atat de bine rotile? Gandeste-te ca miezul jantei si miezul fuzetei trebuie sa fie perfect concentrice. Fara cercurile alea, e spatiu intre ele.

Pai iti dai seama ca jentile nu se vand ca painea.Acolo daca sunt 10 comenzi intr-o luna e bine.Nu bag mana in foc ca ce mi sa spus e si adevarat..conteaza sa nu fie replici sau alte prostii dupa cum ziceai si tu mai sus Edited by Alex86

Superbe jante.

92465[/snapback]

Am mai multe date acum despre ele:

5x120, 17", 7.5J, ET 35. Merg pe E34? Shi daca da, cam ce latzimi de caucioace sa caut?

Thanks!

Edited by MuadDib