Jump to content

[ DEZMEMBREZ ] E34 520i an 1991

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da, claxonul este...este cel cu doo goarne, una subtire si una mai groasa...

Te intereseaza, pentru masina ta ? Iti dau un link de pe realoem sa vezi daca sunt la fel, daca se potriveste ? :)

Edit : daca te intereseaza, iti dau numarul meu de telefon pe PM, si putem vorbi maine....:lol:

Edited by Andrei92

Lola, uite poza cu catarama de la centura...(scuze de calitate, nu mai aveam baterie la camera, si am facut cu telefonul :lol: )

post-6879-1255715099_thumb.jpg

@dantes2007, imi pare rau, dar nu are claxonul original, este unul cu o singura goarna, made in France...

@remus, nu am senzorul de temperatura :) tot ce am putut scoate din bara, din partea stanga, a fost chestia asta, care este ceva legat de faruri, proiectoare, nu stiu exact...dar senzorul, nici urma de el :lol:

post-6879-1255714877_thumb.jpg

In schimb, am desfacut butoanele de la geamuri (celui din stanga i-am rupt arcul din greseala) si ti le pot da, ziceai ca-ti trebe pentru becuri parca...

Mai am bara fara, care e in stare buna...cu tot cu bandouri...

post-6879-1255715233_thumb.jpg

Gabi BMW 3... am desfacut toba, de fapt am cam rupt-o, se pare ca in 18 ani nu a desfacut nimeni suruburile alea, si dupa ce am strambat o inelara si am dat peste cap un un cricket, am zis ca mai bine o rup, s-asa ai zis ca-ti trebe doar interiorul catalizatorului.

O sa-i fac o poza maine dimineata, ca sa vezi exact ce si cum....

Edited by Andrei92

@remus, nu am senzorul de temperatura :) tot ce am putut scoate din bara, din partea stanga, a fost chestia asta, care este ceva legat de faruri, proiectoare, nu stiu exact...dar senzorul, nici urma de el :D

post-6879-1255714877_thumb.jpg

In schimb, am desfacut butoanele de la geamuri (celui din stanga i-am rupt arcul din greseala) si ti le pot da, ziceai ca-ti trebe pentru becuri parca...

:) :lol: ala galben e senzorul :lol: nu avea si o garnitura mica pe el ? doar becul e ars la mine... si mai vroiam becul de la scrumiera cu tot cu soclu :)

Edited by Remus_bv

Ala e senzorul ? Super ! Eu din ce am gasit pe net, ar fi altceva, ceva legat de faruri si proiectoare...

Nu avea nimic, este exact ca in poza...

Scrumiera, nu avea deloc, nici soclu, nimic...:)

Nu stiu cum se scoate becul de la butonul geamurilor, iti dau tot ansamblul...si-ti alegi ce-ti trebuie...:lol:

• 2 weeks later...

Senzorul de temperatura si emblema s-au dus la remus_bv...

Inca foarte multe piese !! :)

MID cu 7 butoane - 90 lei

Radiator apa - 190 lei

Motor + cutie - 500 E

restul pieselor - intrebati aici !

Edited by Andrei92

Nu am motorasele, doar oglinda din dreapta, care este in stare buna !

Emblema s-a dat userului remus_bv, cu vreo 20 lei parca...

Am doar oglinda + motorasul de la cea din dreapta, care este in stare buna !

Emblema s-a dat userului remus_bv, cu vreo 20 lei parca...

baia de ulei are client aici daca o dai

Salut, nu o dau separat de motor...prefer sa dau motorul cu totul...

Sorry...

stopul stanga il dai si pe bucati? un prieten si-a zdrelit doar partea care vine pe caroserie, ma rog, nu si cea de pe portbagaj....

pret?

multumesc.

Pai pot sa-ti partea care vin pe coltul masinii, adica cea in care sunt toate soclurile si becurile.

50 de lei.

Daca e ok, iti dau niste poze mai tarziu putin....:)

• 2 weeks later...