Jump to content

vand BMW 320Si Limited Edition E90

Guest Daniel30

Recommended Posts

Guest Daniel30
VAND BMW 320Si din 06.2006, 173 CP, 56000 km, pret cu TVA inclus 20000 Eur, culoare alb, jante 18 inch, 8 airbag, pachet M suspensie+optic+interior, piele neagra, scaune incalzite, xenon adaptiv, PDC fata+spate, trapa electrica, comenzi pe volan, pilot automat, oglinzi heliomate pliabile electric, pachet nefumator, ski-sack, pneuri si jante pe 16 pt iarna, Mp3 player, inmatriculata pe firma, pret cu TVA inclus 20000 Eur. tel contact 0769665758

post-29694-1255624163_thumb.jpg

post-29694-1255624182_thumb.jpg

post-29694-1255624206_thumb.jpg

post-29694-1255624217_thumb.jpg

post-29694-1255624225_thumb.jpg

Edited by Daniel30

Guest Daniel30
Este full... unicat.... extra full??? ca editie limitata este :)

nu are navi.masina a fost facuta pentru a celebra castigarea campionatuli WTCC.a fost fabricata doar intre martie si septembrie 2006, din cate retin eu, in 2500 exemplare

In primul rand o editie limitata are ceva aparte... la exterior sau la interior ceva "modificat"... si mai trebuie sa aiba si o "placuta" undeva... unde sa apara numarul din aceasta serie limitata si ce serie este.... iar faza cu 2500 exemplare este tare :) ..... nu inteleg de ce vanzatorul "infloreste" anuntul in general...vezi "black edition" " limited edition" si alte unicate

LE: un link util....

http://www.ultimatecarpage.com/car/2592/BMW-E90-320si.html

Edited by cristianiorga22
  • Downvote 1

Guest poleposition

The 320si is a special homologation version, built in order to qualify the car for the FIA World Touring Car Championship (WTCC).[8] It was released in 2006 and limited to 2,600 units. The 320si uses a modified 4 cylinder engine (N45) different from the standard 320i (N46). Modifications include an increased redline to 7,300 rpm, a shortened stroke (by 2 mm), an increased bore (by 1 mm) and a higher compression ratio (11.0:1). The engine is mostly hand built and does not have Valvetronic, decreasing the number of moving parts. Acceleration from 0 to 100 km/h (62 mph) takes 8.1 seconds and acceleration in fourth gear from 80 km/h (50 mph) to 120 km/h (75 mph) takes 7.7 seconds compared with a standard 320i which achieves them in 9.0 and 9.1 seconds respectively. Fourth gear acceleration is comparable to that of the 325i which achieves the 80 to 120 km/h (50 to 75 mph) sprint in 7.5 seconds.

The BMW 320si is used by Team RAC and Airwaves BMW in the British Touring Car Championship (BTCC). Colin Turkington won the 2009 BTCC Drivers championship using the BMW 320si.

In primul rand o editie limitata are ceva aparte... la exterior sau la interior ceva "modificat"... si mai trebuie sa aiba si o "placuta" undeva... unde sa apara numarul din aceasta serie limitata si ce serie este.... iar faza cu 2500 exemplare este tare :) ..... nu inteleg de ce vanzatorul "infloreste" anuntul in general...vezi "black edition" " limited edition" si alte unicate

LE: un link util....

http://www.ultimatecarpage.com/car/2592/BMW-E90-320si.html

Nu inteleg. Deci afirmi ca nu este editie limitata, dar dai link unde zice exact ca este :lol:

Citeste bine acolo si o sa-ti dai seama ca este ceva mai special :lol:

Bafta la vanzare. Foarte frumoasa masina.

da, masina este editie limita...are 173 de cai in loc de 150 cum are orice e90 320i. In jurul butonului de start scrie limited edition , jantele alea se intalesc numai la editia asta Si iar capacul motorului este din fibra de carbon si multe altele care le are ea...nu mai vorbiti fara sa stiti

Guest poleposition
The 320si is a special homologation version, built in order to qualify the car for the FIA World Touring Car Championship (WTCC).[8] It was released in 2006 and limited to 2,600 units. The 320si uses a modified 4 cylinder engine (N45) different from the standard 320i (N46). Modifications include an increased redline to 7,300 rpm, a shortened stroke (by 2 mm), an increased bore (by 1 mm) and a higher compression ratio (11.0:1). The engine is mostly hand built and does not have Valvetronic, decreasing the number of moving parts. Acceleration from 0 to 100 km/h (62 mph) takes 8.1 seconds and acceleration in fourth gear from 80 km/h (50 mph) to 120 km/h (75 mph) takes 7.7 seconds compared with a standard 320i which achieves them in 9.0 and 9.1 seconds respectively. Fourth gear acceleration is comparable to that of the 325i which achieves the 80 to 120 km/h (50 to 75 mph) sprint in 7.5 seconds.

The BMW 320si is used by Team RAC and Airwaves BMW in the British Touring Car Championship (BTCC). Colin Turkington won the 2009 BTCC Drivers championship using the BMW 320si.

da, este editie speciala si limitata la un numar de 2.600 de unitati.

da, masina este editie limitata si speciala...are 173 de cai in loc de 150 cum are orice e90 320i. In jurul butonului de start scrie limited edition , jantele alea se intalesc numai la editia asta Si iar capacul motorului este din fibra de carbon si multe altele care le are ea...nu mai vorbiti fara sa stiti

Foarte frumoasa masina, bafta la vanzare...merita toti banii !!

da, masina este editie limita...are 173 de cai in loc de 150 cum are orice e90 320i. In jurul butonului de start scrie limited edition , jantele alea se intalesc numai la editia asta Si iar capacul motorului este din fibra de carbon si multe altele care le are ea...nu mai vorbiti fara sa stiti

Intrebare :) am vazut si eu un Si odata si stiu ca a mai fost mai demult si la vanzare pe forum unul. Toate is albe? nu au si alta culoare?

Frumos exemplar, bafta la vanzare

Intrebare :) am vazut si eu un Si odata si stiu ca a mai fost mai demult si la vanzare pe forum unul. Toate is albe? nu au si alta culoare?

Frumos exemplar, bafta la vanzare

eu am vazut si negre si argintii pe mobile :lol:

Guest Daniel30
foarte frumoasa, o ai de noua?

bafta la vanzare

merci. eu am luat-o in decembrie 2007 si avea 18000km atunci.oricum, pentru Romania nu a fost alocat niciun exemplar in vederea vanzarii.

nu are navi.masina a fost facuta pentru a celebra castigarea campionatuli WTCC.a fost fabricata doar intre martie si septembrie 2006, din cate retin eu, in 2500 exemplare

Doua justificari.... si imi cer scuze pentru off topic...

1. bmw 320si e90 au fost fabricate 2600 exemplare doar pentru a putea inscrie in campionatul FIA WTCC acest model.....s-au facut in 2006 si campionatul l-au castigat in 2009.

2. un E90 320i are 170cp.....din 2007 incoace asa ca mari modificari la motor nu prea sunt, ba din contra lipseste valvetronicul....dar ma rog

Eu am vrut sa scot in evidenta doar absurditatea acestei "editii limitate"... sincer imi place masina aceasta.... dar nu are nimic in comun cu editiile limitate adevarate exemplu slr mclaren 722... porsche 911 sport clasic edition..... seria "dedicatie" de la dacia 1310 :lol:

• Downvote 1

editii limitate adevarate?? :)

ca vrei tu ca nu vrei, masina care este la vanzare este o editie limitata , mai bine ai recunoaste ca ai gresit si gata

cateva posturi mai sus nici nu credeai ca au fost fabricate doar 2600 de bucati

Edited by Viper05

Doua justificari.... si imi cer scuze pentru off topic...

1. bmw 320si e90 au fost fabricate 2600 exemplare doar pentru a putea inscrie in campionatul FIA WTCC acest model.....s-au facut in 2006 si campionatul l-au castigat in 2009.

2. un E90 320i are 170cp.....din 2007 incoace asa ca mari modificari la motor nu prea sunt, ba din contra lipseste valvetronicul....dar ma rog

Eu am vrut sa scot in evidenta doar absurditatea acestei "editii limitate"... sincer imi place masina aceasta.... dar nu are nimic in comun cu editiile limitate adevarate exemplu slr mclaren 722... porsche 911 sport clasic edition..... seria "dedicatie" de la dacia 1310 :lol:

bai frate esti distrus rau.........dute mai citeste, mai mananca niste cereale si mai maturizeazate si apoi hai si fa gura mare....pac pac

• Like 1

Guest poleposition
bai frate esti distrus rau.........du-te (nu dute) mai citeste, mai mananca niste cereale si mai maturizeaza-te (nu maturizeazate) si apoi hai si fa gura mare....pac pac

da... se invata in scoala primara. :)

pac-pac, ma depaseste, probabil este ceva din copilarie....

bai frate esti distrus rau.........du-te (nu dute) mai citeste, mai mananca niste cereale si mai maturizeaza-te (nu maturizeazate) si apoi hai si fa gura mare....pac pac

da... se invata in scoala primara. :)

pac-pac, ma depaseste, probabil este ceva din copilarie....

msmsms cum se scrie?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.