Jump to content

vand BMW 320Si Limited Edition E90

Guest Daniel30

Recommended Posts

Guest Daniel30
Am vazut in seara asta pe B-dul Aviatorilor un 320Si alb condus de o domnisoara(doamna) blonda. Este aceeasi masina?

nu este aceeasi.doar eu o conduc :lol: :)

am uitat ceva.sunetul cand urca in turatie e super.m-a incantat de cand am luat-o. multumesc pentru aprecieri

Edited by Daniel30

foarte faina masina , spor la vanzare ! so eu m-am uitat pe net la ele , foarte interesanta motorizarea si masina in sine pt un 320 i , sincer eu unu mi-as dorii foarte mult una , doar ca sunt anumite incoveniente ... datorita carora cel putin deocamdata nu imi pot permite una :)

Am vb cu Daniel30...maine ma duc sa vad masina dupa ce vin de la AB ( vreau sa vad si acolo un X3)...mie personal i-mi place enorm de mult in poze... vreau sa o vad "live" va tin la curent :)

X e mai sigur :) .

Nu am inteles nici o data de ce X3 e mai ieftin decat seria 5...:lol:

Guest Daniel30
Am vb cu Daniel30...maine ma duc sa vad masina dupa ce vin de la AB ( vreau sa vad si acolo un X3)...mie personal i-mi place enorm de mult in poze... vreau sa o vad "live" va tin la curent :)

salut.acum am vazut pozele de la accident.am ramas fara cuvinte.sa mergi pe strada si sa te trezesti lovit de unu care trece pe rosu.criminali.comercianti de permise de conducere.

Guest poleposition
In proportie de 99% voi fi urmatorul proprietar al masinii 320 SI...masina arata mult mai frumos in realitate decat in poze...sau poate sint un pic obiectiv...iar Daniel30 e un tip super ok...cel putin dupa prima intalnire :lol:

o sa ai o masina deosebita, buna alegere in opinia mea :) as vrea sa o vad si eu dupa ce faci achizitia.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.