Jump to content

Recommended Posts

Dar  masina ta cum se manifesta?Ai vreo problema?

91378[/snapback]

Asta imi raporta cand aveam sonda lambda busita, consuma mult, relanti aiurea.

Acum e ok, doar ca imi face impresia ca atunci cand o calc brusc, doar daca ridic putin talpa de pe acceleratie, abia atunci isi da drumul si fuge cum ar trebui. In rest, acum totul mi se pare ok.

doar ca imi face impresia ca atunci cand o calc brusc, doar daca ridic putin talpa de pe acceleratie, abia atunci isi da drumul si fuge cum ar trebui

91492[/snapback]

asa am avut si eu, dupa ce am pus bujii originale nu s-a mai intamplat.

asa am avut si eu, dupa ce am pus bujii originale nu s-a mai intamplat.

91529[/snapback]

Pai ce bujii ar trebui sa pun, care sunt alea originale? Eu tocmai le-am schimbat, impreuna cu sonda si filtrul de aer. Aia de la service au cautat dupa talon si mi-au dat bosch, asa am avut si pana acum, inainte cu 4 electrozi, acum cu 2.

Pai ce bujii ar trebui sa pun, care sunt alea originale? Eu tocmai le-am schimbat, impreuna cu sonda si filtrul de aer. Aia de la service au cautat dupa talon si mi-au dat bosch, asa am avut si pana acum, inainte cu 4 electrozi, acum cu 2.

91560[/snapback]

Pai poate motorul tau duce dorul electrozilor lipsa :blink:

Dupa cum ai exprimat simptomul...il asociez cu o inecare partiala...de fapt reglezi tu combustibilul din pedala...nu si-l mai dozeaza motorul :)

Vitezometrul merge, de fapt, asta a fost si intrebarea inginerului de la tester. Altceva ce poate fi?

91218[/snapback]

Computerul de injectie foloseste si el viteza de deplasare a masinii.Desi bordul functioneaza corect,poate computerul de injectie nu primeste informatia.

Intrebarea inginerului este buna,dar raspunsul nu a dus la nici o concluzie(asta e parerea mea,cine stie ce expert este si ce diplome imi arata :blink: ).

Trebuia verificat daca computerul de injectie primeste semnalul,deoarece lipsa lui poate cauza diverse probleme.

Pai poate motorul tau duce dorul electrozilor lipsa :blink:

Dupa cum ai exprimat simptomul...il asociez cu o inecare partiala...de fapt reglezi tu combustibilul din pedala...nu si-l mai dozeaza motorul :)

91619[/snapback]

Asa facea si inainte de a le schimba, dar se pare ca am gasit rezolvarea in ceea ce priveste chestiunea asta: azi m-am uitat la fise si unele erau oxidate. Le-am curatat si se pare ca problema s-ar fi rezolvat, sper sa nu fie doar o impresie, oricum, o sa le schimb.

Merci Bavaria pt. sfat, cred ca asta presupune o noua diagnoza :)