Jump to content

Care e pretul la o cotiera?

Recommended Posts

Am un bmw e46 din '99 si nu am cotiera la ea.cam cat este pretul real(cand spun real ma refer la cei care isi umfla preturile).Cotiera plus consola.Prefer pe negru, am interiorul verde si cred ca pe negru mi s-ar potrivi mai bine.M-am gandit ca poate si e verde ar fi ok, dar nu stiu daca se gasesc asa ceva.Astept oferte aici sau pe ym.Sunt din Cluj.Va multumesc mult

Nu exista decat in 3 culori cotiera + consola pt E46: negru, gri si bej. Pretul este in functie de material si oscileaza intre 9 si 20mil (pretu asta mi l-au zis la Augsburg acu juma de an!! Nu cred ca e nimeni atat de nebun incat sa ia de la ei). Depinde de unde-o iei. Data viitoare foloseste www.realoem.com - cauta-ti masina, cauta-ti piesa, afla-i codul si suna la magazine sau intreaba aici pe forum pe cei care aduc piese oem!!

SH : 100-150euro (dar personal mi se pare jaf la dumul mare din partea dezmembratorilor :) ) Asa, mai bine mai pui 50e si ti-o iei noua si macar stii ca e nepatata :lol:

De acord. Si eu eram chitit sa-mi achizitionez una dar la 150 de E......nu are rost.

51169415372 - Retrofit kit,armrest,imitat.leather frnt (adica cu tot cu suruburi!!! - nu stiu cati dau SH cu tot cu suruburi pt masinile care n-au avut din fabrica cotiera!) ~ 870 lei !!!

costa doar 200euro o cotiera completa cu tot cu cal ? pt e46 ?? cred ca te inseli amarnic:) si nu mai zice asa.. o pompa de abs costa 2600e noua si am dat-o cu 150e.. toate preturile care le am eu sunt la mai putin de 1 sfert de cat sunt ele noi.

Nu o lua personal. Dar pe tot forumu daca te uiti, si in arhive, sub 100e n-a dat nimeni cotiera. Dar problema nu e ca cei care dezmembeaza cer atata pe o cotiera...pretul nu-l fac ei, ci cererea!!! Din 10 care intreaba despre o cotiera, sigur o s-o ia unu si cu 150e. Dar ia sa se incapataneze toti sa nu mai ia la pretu asta, si sa vezi ce-or sa scada si ei pretul !!!

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...fg=95&hl=33

pretul este de peste 400euro una noua.

Aia-s dolari de-acolo, 1 la mana. Si 2 - cand ti-am zis pretu ala in lei nu m-am luat dupa pretul de pe realoem !!! Intreaba pe forum pe baietii care aduc piese OEM si o sa vezi ca pretul e pe acolo. Poate creste cu transportul - sau alte cauze. Dar oricum, tot o scoti la 10 mil. Ceea ce e destul de aproape de cei 200E.

Zilele trecute am vandut o cotiera din piele neagra impecabila cu tot cu consola, la 170 euro, unui domn din Galati...... decat de sarit cu gura sunt unii!!... dar eu care am dat 4500 euro pe un e46 ca sa il dezmembrez, cand mai scot banii investiti,... nu mai zic si de castig.. daca cer 50 euro pe o cotiera???

imi spun doar parerea,hai sa va spun eu cum se fac preturile in dezmembrari, sau cel putin eu asa fac:in functie de pretul de achizitie al masinii....daca as fi dat 2000 euro pe un e46 impecabil nelovit si perfect functional atunci poti cere sa zicem 300 lei pe o cotiera sau 100 euro dar cand eu am dat 4500 euro pe un e46 avariat cum sa cer tot atat?eu am de recuperat o suma dubla fata de alt baiat care dezmembreaza un e46 pe care l-a luat cu 2000 euro.

Zilele trecute am vandut o cotiera din piele neagra impecabila cu tot cu consola, la 170 euro, unui domn din Galati...... decat de sarit cu gura sunt unii!!... dar eu care am dat 4500 euro pe un e46 ca sa il dezmembrez, cand mai scot banii investiti,... nu mai zic si de castig.. daca cer 50 euro pe o cotiera???

imi spun doar parerea,hai sa va spun eu cum se fac preturile in dezmembrari, sau cel putin eu asa fac:in functie de pretul de achizitie al masinii....daca as fi dat 2000 euro pe un e46 impecabil nelovit si perfect functional atunci poti cere sa zicem 300 lei pe o cotiera sau 100 euro dar cand eu am dat 4500 euro pe un e46 avariat cum sa cer tot atat?eu am de recuperat o suma dubla fata de alt baiat care dezmembreaza un e46 pe care l-a luat cu 2000 euro.

Nu mi se pare deloc un argumet bun ce zici tu (in ceea ce ma priveste pe mine, ca si cumparator) - corect, tu ai dat o caruta de bani pe o masina lovita (cu 5000E luai una functionala, da asta-i alta poveste) si tre sa-ti scoti profitu (ca pt asta ai cumparat-o). Si ceri pe ea cat vrei tu, in functie de cererea de pe piata (respectiv forum). Si cum am zis si mai sus - nu sunteti de vina voi ci cei care cumpara la preturile astea. Ori din comoditate, ori din graba ori din naiba stie ce motive...

Si poate ca tu-ti faci preturile in fct de cati bani ai dat pe masina - dar daca mai sunt alti 3 care dezmembreaza masini de 2000E si vand aceeasi piesa cu X euro mai putin, nu crezi ca toti or sa cumpere de la ei, ca-i mai ieftin?!?! Ba da! Doar ca aici nu e vorba de o piesa oarecare, care se strica la 1 din 50 de masini ci e vb de o cotiera care este la mare cautare si aici intervine specula voastra pt ca stiti cum sta treba :)

Deci da-mi voie sa va judec, pentru ca o faceti pt profit! Daca ti-ai vinde piesele din masina ca sa scapi de ea din curte, iti zic io ca n-ai mai tine cu dintii de toate preturile!! In continuare cred ca decat sa dau 170euro pe o cotiera SH mai bine dau 200 hai chiar si 250 da macar stiu ca e noua, completa, neuzata, n-am cosmaruri ca cine stie cine a murit pe ea, mai am si garantie...o groaza de avantaje pt o diferenta nu atat de mare.

Parerea mea!

Nu mi se pare deloc un argumet bun ce zici tu (in ceea ce ma priveste pe mine, ca si cumparator) - corect, tu ai dat o caruta de bani pe o masina lovita (cu 5000E luai una functionala, da asta-i alta poveste) si tre sa-ti scoti profitu (ca pt asta ai cumparat-o). Si ceri pe ea cat vrei tu, in functie de cererea de pe piata (respectiv forum). Si cum am zis si mai sus - nu sunteti de vina voi ci cei care cumpara la preturile astea. Ori din comoditate, ori din graba ori din naiba stie ce motive...

Si poate ca tu-ti faci preturile in fct de cati bani ai dat pe masina - dar daca mai sunt alti 3 care dezmembreaza masini de 2000E si vand aceeasi piesa cu X euro mai putin, nu crezi ca toti or sa cumpere de la ei, ca-i mai ieftin?!?! Ba da! Doar ca aici nu e vorba de o piesa oarecare, care se strica la 1 din 50 de masini ci e vb de o cotiera care este la mare cautare si aici intervine specula voastra pt ca stiti cum sta treba :)

Deci da-mi voie sa va judec, pentru ca o faceti pt profit! Daca ti-ai vinde piesele din masina ca sa scapi de ea din curte, iti zic io ca n-ai mai tine cu dintii de toate preturile!! In continuare cred ca decat sa dau 170euro pe o cotiera SH mai bine dau 200 hai chiar si 250 da macar stiu ca e noua, completa, neuzata, n-am cosmaruri ca cine stie cine a murit pe ea, mai am si garantie...o groaza de avantaje pt o diferenta nu atat de mare.

Parerea mea!

Cotiera mea era sh dar in perfecta stare,nu iti pot da linkul ca nu am vandut-o de pe siteul asta,am sute de anunturi pe un site foarte cunoscut din romania si care este al doilea in romania ca accesari,eu vorbesc de piesa oem care nu se gaseste la orice magazin de piese...la bavaria eu zic ca este sigur 4-500 euro...dar parerea mea este ca daca nu iti convine pretul nu cumperi si cu asta basta....si eu cand cumpar masini unele din ele mi se par scumpe si trec mai departe sa caut alta care cred eu ca imi convine,bafta tuturor.

hai ca de suparat ce sunt am ras si in seara asta datorita voua. eu sunt unul din acei baieti care vor sa vanda masina ca sa scape de ea din curte. dar subliniez "sa vanda"nu sa dea de pomana.

revenind la subiect am dat cotiera cu 50 lei pe forum dar era cotiera de la e 46 cu volan dreapta. bye o vinde de pe e 36 cu 250 lei. una pt volan stanga ajunge pe la 100 eur. fiecare are tot dreptul sa ceara cat considera pe piesa respectiva. pretul nu il face decat piata.

un coleg de forum mi a cerut un bloc de lumini care sa aiba si butonul de proiectoare langa cel de reglaj faruri. cred ca am cerut undeva la 100 sau 150 lei nu mai retin. a sarit in sus ca astfel de piese se dau la donatii, ca de unde scot preturi d astea. am de facut o remarca pt toti cei care nu stiu cu ce masina merg. fratilor daca nu va permiteti bmw luati va dacii. nu avem cum sa cerem pe o piesa de bmw spre exemplu o aripa fata mai mult de 100 sau maxim maxim 200 lei pt e 46. asta e pretul de la aripa fata si de dacie de uzina, dar pe care o cumperi si nu mai cade. o iei la batut ca sa ifaci linie masinii. nu suporta comparatie. am avut si trabant si dacie si bmw si oltcit iar dacie si iar bmw si acum iar dacie, dar sunt constient ca o piesa de bmw trebuie sa coste ceva, nu trebuie sa astept la groapa de gunoi poate arunca cineva o piesa si sa o folosesc eu de buna.

mult respect pt noi "samsarii". glumesc, da sincer acuma daca am dat 9000 lei pe un e 46 ca sa mi iau piese pt mine, nu cred ca tre sa donez piese doar pt ca asa vor unii. fac pret pt a mi recupera banii , nu pt profit, dar daca nu cer un pret bun pe acele piese care se vand, cum dracu ajung eu sa recuperez 2000 eur? si cand? in 2 ani? pai cat platesc eu dobanda sa acopar creditul de 2000 eur? iti vand o piesa scump, dupa parerea ta, si iti dau bonus una care nu se va cumpara niciodata. te avantajaza? te simti bine?

...la bavaria eu zic ca este sigur 4-500 euro...

Era fo' 1800 lei - prin martie.

Dar Bavaria nu este singurul importator de piese OEM!!!

Ca raspuns pt initiatorul topicului:

- poti sa-ti iei cotiera noua de pe forum de la cei care aduc piese OEM (da-le PM sa aflii preturile - dar sa stii ce le ceri intai - vezi: www.realoem.com)

- poti sa-ti pui un anunt la MP > Cumparari piese si accesorii BMW si sa astepti sa te contacteze cineva care are una SH (slabe sanse)

- poti sa fii cu ochii in 4 cand mai apare o masina noua la dezmembrat si sa-ti incerci norocul (ai grija ca cele care provin de pe masini cu volan pe dreapta nu se potrivesc la masinile cu volan pe stanga)

Bafta.

Sa stii ca daca ai bani sa-ti iei BMW nu inseamna ca tre sa cumperi orice e scump, doar ca-i pt bmw sau facut de bmw. Nu conteaza daca am sau nu bani sa iau o cotiera SH cu 150e. Important e ca NU VREAU !! Mi se pare prea mult. Nu vad de ce va suparati pe mine?!? Sunt convins ca pt fiecare caruia i se pare scump, se gasesc alti 4-5 carora li se pare pomana, si asta este piata, am recunoscut-o mai sus. Altfel ati fi scazut voi preturile.

Daca tu ti-ai facut credit ca sa cumperi o masina lovita si acu incerci sa-l acoperi vanzand la suprapret nu este problema mea. N-ai decat sa vinzi cui cumpara. Eu doar mi-am exprimat punctul de vedere, cum ca mi se pare prea scump, si ca pt 50e in plus prefer sa iau una noua.

Sa stii ca daca ai bani sa-ti iei BMW nu inseamna ca tre sa cumperi orice e scump, doar ca-i pt bmw sau facut de bmw. Nu conteaza daca am sau nu bani sa iau o cotiera SH cu 150e. Important e ca NU VREAU !! Mi se pare prea mult. Nu vad de ce va suparati pe mine?!? Sunt convins ca pt fiecare caruia i se pare scump, se gasesc alti 4-5 carora li se pare pomana, si asta este piata, am recunoscut-o mai sus. Altfel ati fi scazut voi preturile.

Daca tu ti-ai facut credit ca sa cumperi o masina lovita si acu incerci sa-l acoperi vanzand la suprapret nu este problema mea. N-ai decat sa vinzi cui cumpara. Eu doar mi-am exprimat punctul de vedere, cum ca mi se pare prea scump, si ca pt 50e in plus prefer sa iau una noua.

am cumparat acum 3 luni SH cu 550ron,mi se pare un pret corect, arata bine.