Jump to content

problema DUPA lipirea eleronului de Luneta la E39

Debe CT

Recommended Posts

Deci mi`a fost lipit Eleronul de luneta cu o banda adeziva ca scociul dar din hartie. iar acum nu stiu ce sa fac, mi`a ramas acel lipici pe caroserie - plajon, eleron, si stalpi, asa cum a lipit persoana respectiva. stie cineva vre`o modalitate sa scap de acest lipici ?? fara sa o zgarii sau mai stiu eu ce probleme sa apara ???? niste sfaturi. mersi

daca dadeai cu spondiloza iesea si mai bine, plus ca dadea luciu, data viitoare sa tii minte.

:)))))))))) ai rupt`o`n 3.. :lol:)))))))) ce ANE`u esti cumetre....SPONDILOZA MAH? :lol:)) ce`i aia mah??? :)) pan` la urma cred ca esti cam prostan asa, in sinea ta... spondiloza este afectiunea reumatica a vertebrelor- Cauta google :D . daca vrei doar sa te bagi in seama aiurea, dute sa canti la un alt topic. Mersi. :)

Edited by Debe CT

Guest poleposition

faci o confuzie... spondiloza este o substanta acida ce functioneaza ca si solvent pentru anumiti compusi chimici.

Faptul ca acest cuvant este regasit si in domeniul medical, nu are nici o relevanta in aceasta speta.

In schimb faptul ca ma numesti prostovan, ar putea sa ma insulte, daca ar veni din partea unei persoane pe care o consider egala cu mine din punct de vedere intelectual, cum insa nu este cazul, trec peste :)

mai dute d`aici cu spondiloza ta :))))) Dajteptaciune rau baiatu` asta :lol:))) auzi la el.. SPONDILOZA :lol:)))))))))))))))))))))) aahahahah ah aha haah ahahahahaahahahah ahahah aha ha ah ah. nu`i de mirare cum ca h`abar nu ai de modificari tuning. incalcesti anumiti termini care automat/fortat nu`i cunosti. insa HAI SA PAREM INTERESANTI a? :)))) aahahah ahahahaha

pan` la urma kiar vrei sa te numesc altfel mah? spondiloza este o substanta acida ce functioneaza ca si solvent pentru anumiti compusi chimici. DAI SEARCH pe google. daca tu gasesti paragrafu asta.. eu` te impushc cu glontzu de cauciuc. daca nu, trac cu bila de fier. .. pfff esti praf amice. AUZI TU DOMNE... ce este SPONDILOZA>.. si aia e doar cervicala.lombara,etc.. deci totul semnificatie medicala.. EL VINE CU SUBSTANTA ACIDA DOMNE :D)))) AAAAAAAAHAHAHAHAHAHAhahahahaha

Edited by Debe CT

Guest poleposition

nu trebuie sa ma impusti... asta este o manifestare de violenta, ce numai un troglodit ar putea sa imbratiseze.

Cred ca te poti exprima si altfel nu numai cu paranteze si puncte :)

Ma rog, daca scrie pe google, inseamna ca asa este cum spui tu, doar google este inlocuitor pentru multe lucruri in ziua de azi, inclusiv educatie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.