Jump to content

E39__540i

Piratu'

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest poleposition
Tu vad ca ai un fix cu 120 d sau 123 d trebuie sa iau si una din asta acum ?

Pai da, doar da scartz in a-1a cu DSC On. Pare genul tau de masina :twoup:

Edited by poleposition

Au fost foarte rare 540i manuale intradevar, sa mai gasesti si unul ingrijit e si mai rar. Motorul ala il vezi de la 150km/h incolo si o calci, sau dusa pe transfagarasan...

Iti spusesem eu de 635 CSI-ul ala.. Colega mea nu il mai vinde, s-a uitat la ce ar putea sa cumpere in loc si-a dat seama ca nu prea are ce sa cumpere ceva asemanator.. :twoup:

adevar graiesti, este o nebunie de motor.

dar cand esti nevoit sa scoti 6400 lei pe impozit, + rca, + benzina, + revizii la 6 luni (eu am facut in 10-11 luni 2 revizii pt ca asa am considerat eu ca ar fi ok) + cauciucuri de iarna si de vara, + mai cade o piesa sau mai stiu eu ce senzor se duce, + vopsit una-alta, + taxa de drum, + itp la 2 ani, + ce upgrade-uri mai vrei sa faci, gen facelift ori pachet M...

am tras linie si am considerat ca nu mai pot sa o tin. asta este, mergem mai departe

Ce bestie frumoasa, pacat,mare pacat sa vinzi asa ceva..putine masini se compara cu asa ceva..

• 4 weeks later...

Am rezolvat problema provizoriu am fost la un service , au tras de bara si a revenit dar va trebui revopsita mai incolo

Ce nu imi vine sa cred este ca am masina de mai bine de o luna si inca nu s-a stricat nimic la ea si i-am dat ceva forja

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.