Jump to content

VAND BMW E36 COUPE ROSU 320 M PACHET INT - EXT 4500 EURO

remus1980geo

Recommended Posts

Eu zic ca mai bine i-am da pace ca numai se ofenseaza si mai tare si asa a inceput sa vorbeasca ironic. Prin offtopicul nostru nu facem altceva decat sa ii tinem topicul sus, macar de ar merita.

Si inca ceva, n-ai tu habar de cate masini am demontat si montat eu, asa ca pa si pusi.

Mai amice fa bine deschide bine ochii cand citesti si calmeaza-te, nu are rost sa te aprinzi. Sa nu ma apuc sa iti iau pozele la purecat si incercuit, ca in fiecare am vazut cel putin 2 defecte. Hai ca m-am plictisit, eu faceam o remarca in prima pagina ca per total e frumoasa, dar pretul cam mare si tu vii cu figuri. Din partea mea ai zona...

Eu zic ca mai bine i-am da pace ca numai se ofenseaza si mai tare si asa a inceput sa vorbeasca ironic. Prin offtopicul nostru nu facem altceva decat sa ii tinem topicul sus, macar de ar merita.

Si inca ceva, n-ai tu habar de cate masini am demontat si montat eu, asa ca pa si pusi.

Mai amice fa bine deschide bine ochii cand citesti si calmeaza-te, nu are rost sa te aprinzi. Sa nu ma apuc sa iti iau pozele la purecat si incercuit, ca in fiecare am vazut cel putin 2 defecte. Hai ca m-am plictisit, eu faceam o remarca in prima pagina ca per total e frumoasa, dar pretul cam mare si tu vii cu figuri. Din partea mea ai zona...

"mai amice sa te adresezi cui iti permite "...daca nu faci diferenta intre un anunt de vazare si un topic de prezentare atunci ai o problema grava DE ATITUDINE ,eu nu imi prezint masina asa cum tu cum ai facut tu ca achizie pe care ai platit 2800 de euro pe o masina de 102 cai fara clima, pachet m exterior - interior ,jante de m....dupa cum spui singur proiect de viitor un interior de m3 (probabil ca nu ai cunostinta cat costa un interior de m3 cu scaune incalzite si electrice cam jumatate din valoarea totala a masini achizitionate de catre tine ) "..nu ma mira nimik din atitudinea ta pentru ca esti un adevarat pasionat .EU AM POSTAT UN ANUNT CU O MASINA SPRE VANZARE NU O MASINA LA CARE SA ASTEPT DIN PARTEA UNUIA CA TINE O EVALUARE ...ITI RECOMAND SA TE FACI COMENTATOR IN ZONA SI SA FI RETINUT IN FIGURI CA NU INTERESEAZA PE NIMENI BAGATORII IN SEAMA...ASTEPT IN CONTINUARE UN ANUNT CARE SA ARGUMENTEZE CA AI DREPTATE

Si bordul e tot de pe DSD, nu ?

da si bordul este tot de pe dsd inclusiv cal,cotiera si fete de usi ...

Banuiam, adica eram mai mult ca sigur, am studiat mult masina respectiva. Fara sa te superi 5000euro e totusi mult.

Airbaguri in usi ai pus sau doar fetele ?

Bafta !

pentru tine care sti f bine sa apreciezi iti las masina la 3000...dupa ce ii scot tot pachetul de m original ,ii scot clima,ii scot interiorul,jantele , si o inmatriculez pe bulgaria ....adresezi intrebari inutile si faci parte din cei care studiaza pozele .cand vei demonta si remonta un interior cap coada pe o masina vei aprecia mult mai bine lucrurile ..deocamdata limiteaza te la studiu din poza ca este mult mai captivant

atunci masina e conserva....trancane din toate oasele!

Ba remus sau cu ti-o fi zicand tie.Pe forumul asta e permis orice comentariu la adresa marfii pe care o expui.La atitudinea ta sa inteleg ca trebuie sa iti dau eu bani ca sa cumpar masina ca o fi ceva rupt din soare.Eu cred ca tu nu ai ce cauta pe aici printre noi si eu sa fiu moderator ti-as da direct bann.M-am saturat de p..oi de astia ca tine care vin pe un forum de pasionati Bmw sa le vanda gogosi si mai sunt si flegmatici.Sincer masina arata bine dar nu e perfecta si daca te intreaba omul ceva poti sa-i raspunzi ca nu stii de unde sare iepurele.Daca nu.... ramai printre ai tai pasioanti de masini pe 4tuning.ro si vinde acolo ca banuiesc ca ai mare succes.Si ca tine mai sunt cativa pe aici cu 0 posturi care vin sa vanda matze la pret de E39 si se oftica cand sunt luati la intrebari.

Hai pa "smechere" si sper sa o vinzi!E de remarcat totusi ca in aproape un an de cand vinzi masina asta ai scazut totusi pretul de la 6000 la 5000.Sper sa o vinzi pana in 2010 Toamna tarziu. :)

Ba remus sau cu ti-o fi zicand tie.Pe forumul asta e permis orice comentariu la adresa marfii pe care o expui.La atitudinea ta sa inteleg ca trebuie sa iti dau eu bani ca sa cumpar masina ca o fi ceva rupt din soare.Eu cred ca tu nu ai ce cauta pe aici printre noi si eu sa fiu moderator ti-as da direct bann.M-am saturat de p..oi de astia ca tine care vin pe un forum de pasionati Bmw sa le vanda gogosi si mai sunt si flegmatici.Sincer masina arata bine dar nu e perfecta si daca te intreaba omul ceva poti sa-i raspunzi ca nu stii de unde sare iepurele.Daca nu.... ramai printre ai tai pasioanti de masini pe 4tuning.ro si vinde acolo ca banuiesc ca ai mare succes.Si ca tine mai sunt cativa pe aici cu 0 posturi care vin sa vanda matze la pret de E39 si se oftica cand sunt luati la intrebari.

Hai pa "smechere" si sper sa o vinzi!E de remarcat totusi ca in aproape un an de cand vinzi masina asta ai scazut totusi pretul de la 6000 la 5000.Sper sa o vinzi pana in 2010 Toamna tarziu. :)

POATE VI TU "SMECHERE"CU VREUN LINK CARE SA ARGUMENTEZE CE SUSTI .....INCA VA ASTEPT PE TOTI CONTESTATARII CU UN LINK CARE SA ARGUMENTEZE NEMULTUMIRILE VOASTRE .....ASTEPT O PISICA CU OPTIUNILE PREZENTATE SUB PRETUL CERUT DE MINE ....NU VA OBLIGA NIMIENI SA URMARITI O VANZARE LA CARE NU LUATI PARTE CA POTENTIALI CUMPARATORI ....

Guest poleposition

Bai, nu va mai luati de el, eu il inteleg, a vandut jante originale BMW Individual (care sunt vreo 5000 de euro cred noi), cu 600 de EUR pe forum. Normal ca le-a dat in 24 de ore :lol:

Si jur ca nu fac misto, chiar erau orig. indiv. pe 19'' :lol:

Retrag rautatile :) si mor de ciuda ca nu am vazut anuntul ala cu jantele, ca le cumparam eu numai ca sa le revand cu 1500-2000 :)

Pacat ca le-ai dat asa ieftin... Macar sa iti aprinda o lumanare cine le-a cumparat, ca de pomana le-ai dat :D

Edited by poleposition

arata bine masina , mie unul nu imi place bordul cum este imbracat in rest ok . Dar totul se **** la partea :

MASINA NU SE VINDE CU JANTELE DIN POZA ...VIITORUL PROPIETAR VINE CU JANTE DE ACASA ...

puteai sa treci si tu direct 5000 si gata suna mai bine , poate se gaseste unu sa o ia la 4500 si nu are jante cum pleaca cu masina ? pe capace de conserva ....

ma fratilor, eu sunt gura-casca pe aici; nou fiind n-o sa ma ia lumea prea in serios, dar nici sa ceri asa pret pe saraciile astea. mai dati o fuga pe mobile.de. mai faceti un update si voi, e plina tara de pisicute si golf 3.

acu omorati-ma cu pietre c-am deschis clontu' :)

• 4 weeks later...
daca esti dispus sa vinzi scaunele si bancheta imi poti lasa un PM. Ofer pret bun :)

nu se poate vinde doar scaunele si banchetele ...este set complet bord, fete de usi ,cal, cotiera ,toate sunt in piele alba combinat cu negru si piele carbon ...900 euro si interior la schimb .

bordul e urat imbracat asa si daca te hotarasti ,ma intereseaza celelalte fara bord .ca sa nu zici ca nu cumpar doar scaunele

astept un alt pret

:lol:

• 2 weeks later...

Dar vai nu-mi place bordul ... dar vai nu-mi plac covorasele alea de aluminiu.

Un set de covorase nou e 50-100ron , un bord in stare buna e 100-200 ron. SIncer si eu am presuri de Al, la ce jeg e in bucurestiu asta nici nu merita sa pun plushuri sa stau sa frec la ele.

Probabil nu v-ati dat pe e-bay sa vedeti cat costa doua scaune de M3 rupte,

Sincer interiorul ala a costat aproape cat 325-ul meu cand l-am luat din timisoara.

Masina are tot kitul original de m3, nu plastice aftermarket care-ti raman in prima bordura cum am vazut la multi ... "lasa frate ca merge eftin"

Probabil nu stiti ce-i aia o masina ingrijita si in stare buna (fara rugina, cu vopseaua f ok)

Poate nu stiti cat costa o suspensie sport.

Taxa de inmatriculare nu mai zic.

Cred ca astea sunt detalii nesemnificative pt voi ... presurile conteaza!!!

Omul o vinde pt ca are ceva probleme, nu din bisnita.

Faza cu rotile ... e doar marketing :))

Edited by ziemenz

Guest poleposition
Dar vai nu-mi place bordul ... dar vai nu-mi plac covorasele alea de aluminiu.

Un set de covorase nou e 50-100ron , un bord in stare buna e 100-200 ron. SIncer si eu am presuri de Al, la ce jeg e in bucurestiu asta nici nu merita sa pun plushuri sa stau sa frec la ele.

Probabil nu v-ati dat pe e-bay sa vedeti cat costa doua scaune de M3 rupte,

Cred ca astea sunt detalii nesemnificative pt voi ... presurile conteaza!!!

Omul o vinde pt ca are ceva probleme, nu din bisnita.

Faza cu rotile ... e doar marketing :lol:)

Intr-adevar, eu nu "m-am dat" pe e-bay, nici nu prea inteleg cum vine asta sa "ma dau" pe un site... sa ma dau cum ? :)

"Faza" cu rotile, daca spui ca e de marketing, este cu atat mai grav, cred ca este cea mai putin inteleapta tactica pe care am vazut-o. Asta la modul delicat spus.

In sfarsit, daca tu ai presuri din aluminiu, restul nu mai discut, inteleg din ce unghi privesti tu lucrurile, astfel ca mi-as pierde vreme :)

Edited by poleposition

Nu sunt idolul presurilor din Al. fiecare cu gusturile lui.

2 lucruri am vrut sa subliniez:

1 Nu e frumos sa-ti discuti gusturile tale pe lucrul muncit de altcineva, poate daca topicul avea o fraza de genul "Aveti ceva sfaturi pentru masina mea", da. Cand incepi sa-ti personalizezi masina o faci cum iti place tie si atat.

2. Cand o masina are scaune de M3 de o mie de euro stai sa te uiti la nimicuri de 10 lei?

Mai era un topic pe aici cu un M3 de vanzare cu f multi caluti modificat pana la ultimul surub (ceva la care poate doar visezi) .... si toata lumea plina de pareri care mai de care. Mi-ar fi rusine!