Jump to content

Bmw 328i

Razvan Gavan

Recommended Posts

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hai sa va zic si-o faza misto, asta seara dupa ce ne-am intors de la drifting ne-am oprit la rompetrol ca eu eram pe galben. Am oprit eu cu cupe-ul, si razvan cu dragsteru'. Tipul de acolo s-a apucat sa-mi bage benzina, si eu am intrat inauntru sa platesc. Tipa de la tejghea mi-a suras planturos (si aici incep sa-i dau dreptate lu Xristian care a mi-a zis ca masina asta e aspirator de fumei, jur) si m-a intrebat...... "la BMW sau la aia albastra?"

muahahahahahahahahahahhahaha

Da, aspirator de femei ieftine, de traseiste.

Aspirator de femei ?

Penibil.

+1

Eu cred ca te inseli si te inseli rau de tot. Oriunde mergi vezi un E36 cu numere de Bulgaria. Chiar ma intreb, mai au bulgarii multe variante pentru placutele de inmatriculare?:)

PĂŁi toĂži bĂŁrbaĂžii bine Âşi-au luat E36, asta e explicaĂžia. :lol:

Pai pe forum nu sunt foarte multi posesori de E36 pentru ca putini sunt cei care au unul si sunt pasionati cu adevarat. 99% din miile de BMW-uri E36 cu numere de Bulgaria (apropo, majoritatea sunt pe cale sa se dezintergreze) sunt cumparate de unii doar pentru ca cu o mie de euro ce alta masina ar putea sa-si cumpere si care sa fie si "aspirator de femei" decat un BMW? Numai sigla aia, numai cand spui "BMW"... iti dai seama? :D Asa ca merg in Bulgaria si cumpara de la cimitirul de masini un E36. Ar trebui sa dai o fuga prin judetul Constanta sa vezi cei p-aici... :lol: Daca nu ai o "pisicuta" cu numere de Bulgaria parca nu esti in trend, ma intelegi? :)

P.S: A nu se intelege ca discreditez E36-le sau posesorii lor pasionati! Mie chiar imi place modelul, chiar acum "salivez" dupa E36-le coupe al userului danbmw... :) Ma ia durerea de cap insa cand vad toti cocalarii cu manelele la maxim chinuind cate o "pisica"...culmea...cu numere de Bulgaria... :)

Pai pe forum nu sunt foarte multi posesori de E36 pentru ca putini sunt cei care au unul si sunt pasionati cu adevarat. 99% din miile de BMW-uri E36 cu numere de Bulgaria (apropo, majoritatea sunt pe cale sa se dezintergreze) sunt cumparate de unii doar pentru ca cu o mie de euro ce alta masina ar putea sa-si cumpere si care sa fie si "aspirator de femei" decat un BMW? Numai sigla aia, numai cand spui "BMW"... iti dai seama? :D Asa ca merg in Bulgaria si cumpara de la cimitirul de masini un E36. Ar trebui sa dai o fuga prin judetul Constanta sa vezi cei p-aici... :lol: Daca nu ai o "pisicuta" cu numere de Bulgaria parca nu esti in trend, ma intelegi? :)

P.S: A nu se intelege ca discreditez E36-le sau posesorii lor pasionati! Mie chiar imi place modelul, chiar acum "salivez" dupa E36-le coupe al userului danbmw... :) Ma ia durerea de cap insa cand vad toti cocalarii cu manelele la maxim chinuind cate o "pisica"...culmea...cu numere de Bulgaria... :)

Cunosc fenomenul :D se practica si pe la noi prin Bucuresti dar pana la urma se face o diferenta intre cazanele alea de care vorbesti tu si un E36 intr-o stare buna :D sincer cand ai vad pe ''indienii '' aia de care vorbesti tu :) ma umfla rasu in nici un caz nu ma simt aiurea ca am si eu un E36 .

Imi pare rau ca nu stiti sa faceti deosebire intre un ton la misto si unul serios :lol:))) dar ma rog.

Din nefericire la romani, forumurile de masini cu pretentii sunt populate de oameni cu mai putine pretentii, si invers.

Se pare cĂŁ ai fost prea subtil pentru circumvoluĂžiunile noastre slab dezvoltate. :)

Sau poate este modul ĂŽn care ai povestit faza. :)

Imi pare rau ca nu stiti sa faceti deosebire intre un ton la misto si unul serios :lol:))) dar ma rog.

Din nefericire la romani, forumurile de masini cu pretentii sunt populate de oameni cu mai putine pretentii, si invers.

Se pare cĂŁ ai fost prea subtil pentru circumvoluĂžiunile noastre slab dezvoltate. :)

Sau poate este modul ĂŽn care ai povestit faza. :)

Nu era vorba de faptul ca avea atractie la femei..era vorba de faptul ca masina lui a fost recunoscuta ca un Bmw si a mea era doar una albastra....

Hai ca ma enervati. Eu in Bucuresti vad 10 e46 (320d, of course) pana sa gasesc si un e36. Si cand il gasesc, in cele mai multe cazuri e o ruptura. Unde le vedeti voi frate pe toate drumurile ?

daca nici E36 nu e pe toate drumurile ..... :)

Mai nou afirma lumea ca E92 e la orice colt de strada si E46 e f deosebit . Daca e si coupe si diesel e masina suprema

Hai ca ma enervati. Eu in Bucuresti vad 10 e46 (320d, of course) pana sa gasesc si un e36. Si cand il gasesc, in cele mai multe cazuri e o ruptura. Unde le vedeti voi frate pe toate drumurile ?

Sunt mai multe E36 decât E46.

E36 a devenit un fel de maÂşinĂŁ naĂžionalĂŁ. :)

Pai vino pe la Constanta! Nu neaparat in oras, plimba-te asa putin prin judet! Am vazut ca un alt coleg spunea ca fenomenul se intalneste si prin Giurgiu. :)

Coupe diesel.... :lol:

E ca si cum as spune ca bunicu' s-a imbracat in Rambo.

Buna comparatia, evident mai e si cazul in care pentru anumite persoane pentru care caroseria perfecta este in doua usi si ca forma este coupe si motorizarea 2.0d sa fie cea mai potrivita,cea pe care si-o permit in regimul lor de mers(km/an). Evident sunt foarte subiectiv :)

Edited by paco_wonderboy

Sunt mai multe E36 decât E46.

E36 a devenit un fel de maÂşinĂŁ naĂžionalĂŁ. :)

Le-ai numarat ? :lol: