Jump to content

Bmw 328i

Razvan Gavan

Recommended Posts

Pielea pentru scaune am ales-o, am comandat-o si probabil ca o voi pune la inceputul lui Ianuarie. Va fi piele perforata pe centrul scaunelor, piele normala pe laterala, culoarea OEM, adica bej :)

1.Volanul ala arata rau chiar si cand e nou,din cauza modelului.

2.Pe pisica mai merge,dar pe E39 sau E46 arata odios asemenea volan.

3.Imbracat in pielea aia perforata si de culoare moderna,el avand un model destul de invechit arata aiurea,ca si cum ai imbraca volanul unui mercedes clasic din 50' in piele de se foloseste pe un S modelul nou.

DAR asta tine de gusturi,de frumos l-ai imbracat foarte frumos,pacat de volan.

De acord cu tine, dar ce solutie am? Sa cumpar un volan mai nou dar sa ma lipsesc de airbag? Cele noi sunt toate dual-stage si nu va merge airbag-ul. Sincer prefer sa stiu ca am un airbag functional decat un volan frumos.

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

De acord cu tine, dar ce solutie am? Sa cumpar un volan mai nou dar sa ma lipsesc de airbag? Cele noi sunt toate dual-stage si nu va merge airbag-ul. Sincer prefer sa stiu ca am un airbag functional decat un volan frumos.

Asta e Dual ? http://img97.imageshack.us/img97/408/rs3frgcg0kgrhqeokj0esls.jpg

Am vazut si modelul ala de e pe E39 fara facelift,cu comenzi pe alte E46 din 98-99,si ala e Dual?

• 2 weeks later...
La mine in cartea tehnica pt. e46-le care il am la dotari scrie:,,Edelholzausfuehrung'',adica se refera la trimuri cu executie din lemn.Plus ca am vazut in reviste BMW despre etapele procesului de executie a ornamentelor interioare de lemn si pt. seria 3.

Astazi am scapat de:

-ornamente exterioare cromate

-tot mahonul din interior

In schimb, a primit:

-ornamente exterioare negru mat

-trim-uri interioare gri titan

In seara asta lucrez la revopsirea stalpilor care nu aratau prea bine (aveau ciupituri, zgarieturi si alte prostii) si maine le montez toate pe masina. Trim-urile interioare au suferit mici zgarieturi, deci si ele vor fi revopsite. Initial vroiam trim-uri negre in masina insa imi place foarte mult combinatia de titan cu bej, dau un alt aer masinii, deci le voi revopsi in aceeasi culoare.

Ce parere aveti?

Am vaopsit ornamentele in doua variante

1. cel din stanga este vopsit normal, cu spray negru mat

2. cel din dreapta este vopsit cu spray negru mat, dar cu fulgi care imita plasticul in el

Care credeti ca e mai frumos? Ca sa stiu cum sa le fac pe celelalte...

Edited by Razvan Gavan