Jump to content

Bmw 328i

Razvan Gavan

Recommended Posts

Sincer sa fiu,la 325 nu am facut consumul.Dar cred ca undeva intre 15-17%(din ce am mai citit pe forum :lol: ) Pe bord arata 10,1%,dar neresetat de 6000km si mers mai mult in afara :lol:

Hai ca suntem :) si se supara Razvan pe noi

Edited by alexandru_83

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

tau-le ti-am zis, l-am resetat compu de bord, a inceput sa arate 15-16 dupa care a inceput sa scada si sa stea intre 10-12...e adevarat ca merg frumos, dar totusi problema e ca nici benzina nu scade... o sa merg mai mult cu ea sa vad ce se intampla...

De exemplu: eram pe rezerva, am alimentat fix 100 de ron (aprox 30 de litrii cred) si s-a dus acul in jumatate. Eram in Sinaia cand am alimentat, m-am dus in brasov, dupa care in Bucuresti si am mai mers in oras vreo 3 zile. Pe compu de bord imi arata 9,7. In total am parcurs 304 km - deci un consum mediu de 9-10%.....

De exemplu: eram pe rezerva, am alimentat fix 100 de ron (aprox 30 de litrii cred) si s-a dus acul in jumatate. Eram in Sinaia cand am alimentat, m-am dus in brasov, dupa care in Bucuresti si am mai mers in oras vreo 3 zile. Pe compu de bord imi arata 9,7. In total am parcurs 304 km - deci un consum mediu de 9-10%.....

Sinaia-Brasov 50km

Brasov-Bucuresti 185km

Deci numai 70 de km in 3 zile pe Bucuresti din 305km :)

Mergi mai mult in Bucuresti si dupa aia fa-i un consum,mai realist :lol:

Edited by alexandru_83

Azi a primit un pic de dragoste:

-Placute fata + spate ATE

-Ulei 0w40 Original

-Filtru Ulei Mann

-Antigel schimbat integral

http://i457.photobucket.com/albums/qq295/razvan_gavan/Bmw%20328i/DSC06230.jpg

http://i457.photobucket.com/albums/qq295/razvan_gavan/Bmw%20328i/DSC06231.jpg

http://i457.photobucket.com/albums/qq295/razvan_gavan/Bmw%20328i/DSC06232.jpg

http://i457.photobucket.com/albums/qq295/razvan_gavan/Bmw%20328i/DSC06233.jpg

http://i457.photobucket.com/albums/qq295/razvan_gavan/Bmw%20328i/DSC06234.jpg

o fi sub S6 ca marime si performante, dar ca feeling cred ca e peste :)

frumoasa masina. scaunul de la sofer arata cam urat.

geamuri de far gasesti si separat, nu trebuie sa schimbi farul cu totul.

eu in afara am scos mergand decent (asta nu inseamna ca melcul) 7,6 si se pare plauzibil consumul tau, dar cred ca ai fost in coborare o buna perioada, si apoi ai mers constant :lol:

pe oras , la fel, cred ca depinde f mult de stilul de condus si oras. bucurestiul clar e aglomeratie nu oras, nu ai cum sa scoti sub 15 orice ai face, ca stai la stopuri , dar il alte orase un consum de 10-12 e absolut ok pentru un 328, fara sa fie fortat.

cauciucurile nu au de ce sa iti atinga. eu am 235/45/17 si nu am nici o treaba. si cred ca diametrul total iese mai mare decat al tau

asteptam imbunatatirile caracteristice proprietarului :lol:

nuuuuuuu schimba farurile. stopurile da, nimic de zis sunt multe modele frumoasa, dar la faruri nu am vazut nimic spectaculos. toate par niste chinezarii ieftine fata de cele de fabrica. un geam nou pe ele, un angel-eyes o culoare mai deosebita daca vrei sa iesi in evidenta cu ceva, si eventual vopsite plasticele negre din far in culoarea masinii. sa nu le faci argintii, ca sunt trademark 330i :)

ca feeling e total diferit dar e mai placut :). Ca putere nu se compara insa la 0-100 este tot pe acolo.

o s-o reconditionez pielea sa arate ca noua. Exterior planuiesc un repaint intr-o culoare mai atractiva si niste stopuri/faruri mai la moda.

Salut All,

Sunt si eu nou pe forum, acum cateva zile am intrat si eu in sf in lumea BMW achizitionand un e36 328i vanos din 96' (mentionez k e prima mea masina), poze nu am deocamdata fiindca toata ziua sunt la munca si pozele facute seara nu sunt satisfacatoare. Mai am ceva de bagat in ea dar eu cred k merita investitia mai ales k am luat-o la bani .f.f putini in comparatie cu motorul,anul, optiuni, etc . Ca o prima intrebare, stie cineva consumul real la un e36 328i in bucuresti la mers linistit/agresiv?

Multumesc,