Jump to content

Bmw 328i

Razvan Gavan

Recommended Posts

nuuuuuuu schimba farurile. stopurile da, nimic de zis sunt multe modele frumoasa, dar la faruri nu am vazut nimic spectaculos. toate par niste chinezarii ieftine fata de cele de fabrica. un geam nou pe ele, un angel-eyes o culoare mai deosebita daca vrei sa iesi in evidenta cu ceva, si eventual vopsite plasticele negre din far in culoarea masinii. sa nu le faci argintii, ca sunt trademark 330i :lol:

Ma refeream la niste faruri OEM cu lupe si angel eyes. In nici un caz chinezarii

ca feeling e total diferit dar e mai placut :). Ca putere nu se compara insa la 0-100 este tot pe acolo.

o s-o reconditionez pielea sa arate ca noua. Exterior planuiesc un repaint intr-o culoare mai atractiva si niste stopuri/faruri mai la moda.

Salut All,

Sunt si eu nou pe forum, acum cateva zile am intrat si eu in sf in lumea BMW achizitionand un e36 328i vanos din 96' (mentionez k e prima mea masina), poze nu am deocamdata fiindca toata ziua sunt la munca si pozele facute seara nu sunt satisfacatoare. Mai am ceva de bagat in ea dar eu cred k merita investitia mai ales k am luat-o la bani .f.f putini in comparatie cu motorul,anul, optiuni, etc . Ca o prima intrebare, stie cineva consumul real la un e36 328i in bucuresti la mers linistit/agresiv?

Multumesc,

Posteaza masina in aria "masina mea" si vei primi raspunsurile necesare!

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
Razvan, te mai intreb si eu inca o data ca am vazut ca te-au mai intrebat colegii anterior si ai evitat raspunsul: CE AI FACUT CU S6-LE, L-AI DAT? :)

cata curiozitate .!!!!!!!!!!!! Probabil ca 328 asta e S6 de fapt .La cum il stim pe razvan plin de modificari nu e exclus :lol: :)

Hai sa nu discutam aici de S6, iti povestesc la un suc

Pana la suc: un raspuns clar, scurt si ferm ca eu unu' ard de curiozitate :lol: : este sau nu Audi-ul peste BMW (ma refer la ce ai avut si ce ai)? :)

Am avut 530d, minunata masina, pana incepi sa schimbi piese gandite prost de la inceput. Am vrut putere, am luat S6 intrucat M5 nu am gasit in mintile lui, am fost super multumit pana cand a devenit o masina plictisitoare, batraneasca, ce nu are nici o legatura cu Bmw-ul. Nu mi-a dat senzatiile scontate, mi-a gaurti buzunarele la consum si drept urmare am revenit la ce ma satisface cel mai tare. Bmw, benzinar.