Jump to content

Bmw 328i

Razvan Gavan

Recommended Posts

cred ca io's s-a referit la poza din prima pagina, in care se vede scaunul soferului

exact, la scaunul soferului m-am referit :)

http://farm3.static.flickr.com/2620/4093916146_90bef890f0_b.jpg

daca ala iese (reconditionat) inseamna ca omul e super meserias si chiar stie ce face, insa eu sunt sceptic pana la proba contrarie :lol:

astept cu interes rezultatul final

si incearca sa faci si o poza cu scaunul soferului, poate nu am vazut eu bine, restul tapiteriei nu contesc ca nu se poate face

Edited by io's

• Replies 433
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Audi face masini bune, insa nu iti ofera placerea necesara. S6-le este o racheta, impecabila in curbe pentru greutatea ei, enorm de mare consumul si tot ce tine de intretinere. Frane exceptionale pe langa bmw, demaraj similar pana la 100 la ora. Ca si calitate la drum, mult mai prost antifonata decat bmw, mult mai prost comfortul cu suspensie sport. Calitatea interiorului (a materialelor) superioara bmw-ului. Pielea de o calitate mult mai buna, servodirectia incredibila comparata cu a bmw-ului (servotronic). Sunt multe pro si contra si sa nu uitam ca totusi e un S6. La modelele normale - A6 nu gasesti majoritatea lucrurilor (frane, directie, cutie, motor).

Felicitari pentru alegere. banuiesc ca tu esti cel cu 530d in care ai bagat multi bani. si eu am facut aceeasi greseala cu un 525d acum 2 ani. multi bani bagati in ea si problemele nu se mai terminau. acuma "anything goes" atata timp cat e benzina :)

F frumos interiorul dar extrem de pretentios. Am avut si eu pe ultima la fel dar avea km mai putini si era in stare mult mai buna (vezi poza). Iti recomand o retapisare. Iesi bine si ieftin. Am intrebat eu la AB, doar pielea de pe spatar la un scaun costa 22 milioane.

post-5415-1258473373_thumb.jpg

Edited by B.M.W.

S6-le este o racheta, impecabila in curbe pentru greutatea ei, enorm de mare consumul si tot ce tine de intretinere. Frane exceptionale pe langa bmw, demaraj similar pana la 100 la ora. Ca si calitate la drum, mult mai prost antifonata decat bmw, mult mai prost comfortul cu suspensie sport.

Ce S6 era? :)

Frumos, pacat ca nu aveai si scaunele sport. Foarte interesant arata cu trim-uri argintii si interior bej :lol:. Eu o sa pastrez mahonul, sau in cel mai rau caz il fac negru.

Daca te hotarasti sa vopsesti mahonul nu ai vrea sa facem un schimb? Iti dau trimurile mele gri sa le vopsesti negre + o diferenta si imi dai mie ala de mahon? :)

S6-le este o racheta, impecabila in curbe pentru greutatea ei, enorm de mare consumul si tot ce tine de intretinere. Frane exceptionale pe langa bmw, demaraj similar pana la 100 la ora. Ca si calitate la drum, mult mai prost antifonata decat bmw, mult mai prost comfortul cu suspensie sport.

Ce S6 era? :)

uite-l:

http://i457.photobucket.com/albums/qq295/razvan_gavan/Audi%20S6/24062009083.jpg

topicul de prezentare

Edited by io's

Frumos, pacat ca nu aveai si scaunele sport. Foarte interesant arata cu trim-uri argintii si interior bej :lol:. Eu o sa pastrez mahonul, sau in cel mai rau caz il fac negru.

Daca te hotarasti sa vopsesti mahonul nu ai vrea sa facem un schimb? Iti dau trimurile mele gri sa le vopsesti negre + o diferenta si imi dai mie ala de mahon? :)

Te am in vedere

Carfolio da 6.6 pentru 328 si 5.7 parca pentru S6.

Nu prea e realist niciunul parerea mea.

Cam asta e 0-100 la al meu http://www.youtube.com/watch?v=oMyg3JKn7f4

Am plecat la secunda 3 si la 9 aveam 100km/h. Eu zic ca e in jur de 6 secunde 0-100

pana nu faci o masuratoare acurata nu ai cum sa afirmi asa ceva...tu spui ca faci 100 mai repde decat 330i e92 de 258 de cai...c'mon?

Edited by Mario Marius