Jump to content

Audi S4 vs. BMW 335i

Emiliannec

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ai dreptate :lol: ..dar din pct meu de vedere audi este fara valoare....aaa ok, au istorie dar nu se ridicau la nivelul Bmw iar in prezent ei se compara cu Bmw....deci... :) audi Edited by zeky

Audi este la nivelul BMW-urilor de 15 ani (cred eu) , pana atunci numai dulapuri faceau , aveau niste forme :) , sa zic ca au intrat pe drumul cel bun de cand cu Audi 80 (butoiasul) , si sa nu ziceti ca la motor , confort si tinuta de drum au revolutionat ceva , doar 4x4-ul ala ce a facut treaba buna in raliuri .

am eu niste reviste nemtesti de prin 92 si ceva si habar naveau cum trebuie sa arate o masina. degeaba frectia cu quattro, pe cand bmw facea pisicute, cinciari si saptari audi navea decat 2 masini in productie 80 si 100, mercedes era la nivel cu bmw dar pareau mult mai antice, ce se intampla acum: fiabilitatea si utilitatea e pe primul loc, nu designu, daca ti se strica poate sa arate ca angelina tot o so arunci la gunoi. sa manance omor toate A4 cat au mancat ursii si pisicutele, mai nou si e46 si dupaia sa vina se se bata cu bmw si mercedes

nu cantitatea conteaza, intai de toate calitatea

am eu niste reviste nemtesti de prin 92 si ceva si habar naveau cum trebuie sa arate o masina. degeaba frectia cu quattro, pe cand bmw facea pisicute, cinciari si saptari audi navea decat 2 masini in productie 80 si 100, mercedes era la nivel cu bmw dar pareau mult mai antice, ce se intampla acum: fiabilitatea si utilitatea e pe primul loc, nu designu, daca ti se strica poate sa arate ca angelina tot o so arunci la gunoi. sa manance omor toate A4 cat au mancat ursii si pisicutele, mai nou si e46 si dupaia sa vina se se bata cu bmw si mercedes

nu cantitatea conteaza, intai de toate calitatea

Au si audi Istorie dar nu ca BMW, eu as compara Audi la istorie cu Alfa Romeo...

Am vazut atatea versusuri Audi vs BMW sau Mercedes de m-am plictisit dar eu zic ca e mai sanatos sa privim pe strada... Cate BMW modele noi vedeti si cate Audi? Tot aud de RS4 si nu stiu ce alte OZN-uri dar pe strada vad mai multe M3 sau M5... Deci sa inteleg ca lumea e proasta si nu recunoaste valoarea... De curiozitate vedeti cate A5 sunt sunt prin Bucuresti si cate BMW coupe... Nu spun ca a fi popular e un lucru neaparat bun dar e destul de evident ca Audi doar incearca sa dea cu nasul acolo unde BMW si Mercedes sunt de mult... Marea problema si in acelasi timp avantaj al Audi este grupul VW care sprijina puternic cu un marketing agresiv firma si produsele Audi dar in acelasi timp ofera o calitate indoielnica a produselor si performante mediocre prin folosirea aceleiasi platforme pentru modelele ei... Pur si simplu mi se pare de cacao sa cumpar un Audi cu piese de VW in el si invers...

Deci, tragand linie nu pot spune ca Audi nu are istorie dar daca astazi ar trebui sa imi cumpar o masina noua cu siguranta nu ar fi Audi... Raportul intre calitatea oferita si pretul cerut e foarte prost in cazul lor cel putin la masinile in jur de 30 000 Euro deci nu vad de ce mi-as lua asa ceva... Nici macar sotia mea nu ar alege un Audi daca ar fi sa isi ia masina (am incercat sa o tentez cu un A3 si a dat pas :) culmea e ca ea prefera Opel sau BMW :lol: ).

Nu mai intru in discutia cu tractiunea fata vs propulsie spate... Desigur, recunosc asta, sunt un BMW addicted dar pana acum am avut si Audi A6 pentru un an precum si VW Passat pentru vreo 5-6 luni asa incat stiu foarte bine ce spun si ce imi doresc...

Am vazut atatea versusuri Audi vs BMW sau Mercedes de m-am plictisit dar eu zic ca e mai sanatos sa privim pe strada... Cate BMW modele noi vedeti si cate Audi? Tot aud de RS4 si nu stiu ce alte OZN-uri dar pe strada vad mai multe M3 sau M5... Deci sa inteleg ca lumea e proasta si nu recunoaste valoarea... De curiozitate vedeti cate A5 sunt sunt prin Bucuresti si cate BMW coupe... Nu spun ca a fi popular e un lucru neaparat bun dar e destul de evident ca Audi doar incearca sa dea cu nasul acolo unde BMW si Mercedes sunt de mult... Marea problema si in acelasi timp avantaj al Audi este grupul VW care sprijina puternic cu un marketing agresiv firma si produsele Audi dar in acelasi timp ofera o calitate indoielnica a produselor si performante mediocre prin folosirea aceleiasi platforme pentru modelele ei... Pur si simplu mi se pare de cacao sa cumpar un Audi cu piese de VW in el si invers...

Deci, tragand linie nu pot spune ca Audi nu are istorie dar daca astazi ar trebui sa imi cumpar o masina noua cu siguranta nu ar fi Audi... Raportul intre calitatea oferita si pretul cerut e foarte prost in cazul lor cel putin la masinile in jur de 30 000 Euro deci nu vad de ce mi-as lua asa ceva... Nici macar sotia mea nu ar alege un Audi daca ar fi sa isi ia masina (am incercat sa o tentez cu un A3 si a dat pas :) culmea e ca ea prefera Opel sau BMW :lol: ).

Nu mai intru in discutia cu tractiunea fata vs propulsie spate... Desigur, recunosc asta, sunt un BMW addicted dar pana acum am avut si Audi A6 pentru un an precum si VW Passat pentru vreo 5-6 luni asa incat stiu foarte bine ce spun si ce imi doresc...

Bravo o parere cat se poate de obiectiva... si eu zic la fel

Edited by Mario Marius

cata lume vai de capul ei pe acest topic.

vorbesc despre audi si istoria lor insi care nu au auzit niciodata de auto union.

in afara de cativa useri pe care ii vad postand si prin alte parti si sunt cu capul pe umeri, apar oameni ce-si repara bmw-urile cu piese de la second hand sa ne explice cat de bune construite sunt audi +multe alte aberatii si prostii.

e jalnic acest topic. mai bine l-ati inchide ca prea mult rahat se scrie.

Edited by edit

cata lume vai de capul ei pe acest topic.

vorbesc despre audi si istoria lor insi care nu au auzit niciodata de auto union.

in afara de cativa useri pe care ii vad postand si prin alte parti si sunt cu capul pe umeri, apar oameni ce-si repara bmw-urile cu piese de la second hand sa ne explice cat de bune construite sunt audi +multe alte aberatii si prostii.

e jalnic acest topic. mai bine l-ati inchide ca prea mult rahat se scrie.

:) :lol:....sa nu pui niciodata la inima....daca esti fan haudi fa o plimbare scurta pe forumul lor...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=52813&hl=

Ciupanezu a fost diplomat in ceea ce a spus, cu toate ca nu a fost de acord cu mine, iar pentru asta il respect intr-o oarecare masura, sper sa fie reciproc...dar pentru tine....Audi PUTE :)...vorba unui bun prieten Sa ai o seara placuta!

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=60890&hl=

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...c=36976&hl=

Edited by zeky

Ciupanezu a fost diplomat in ceea ce a spus, cu toate ca nu a fost de acord cu mine, iar pentru asta il respect intr-o oarecare masura, sper sa fie reciproc...dar pentru tine....Audi PUTE :)...vorba unui bun prieten Sa ai o seara placuta!

DacĂŁ nu ar exista respect reciproc, nici dialogul n-ar exista. :lol:

In topicul asta e vb de o masina scoasa acum recent, fata de o masina scoasa acum 2-3 ani. Ti se pare corecta comparatia?

Nu tin cu bmw, audi chiar au motorizari excelente, cu toate ca interioarele alea, desi frumoase, sunt facute din plastic ieftin de 2 lei, de pe care se ia vopseaua in 1-2 ani de uz. :))

audi pute :)

apoi masina ta de 2000 de euro fabricata acum 15 ani oare cum miroase?

probabil latrina.

imi face impresia ca te exprimi ca din postura posesorului de aston martin.

... s-a demonstrat ca audi este peste bmw

edit, poti sa iti repeti de oricate ori vrei treaba asta... Nu o poti transforma si in realitate...

apoi Muad Dib, probabil vezi ca se intampla din ce in ce mai des treaba asta. Vor mai trece cativa ani (2015 e dead line-ul audi) pt a deveni constructorul premium nr-ul 1 din toate punctele de vedere.

Edited by edit

audi pute :)

apoi masina ta de 2000 de euro fabricata acum 15 ani oare cum miroase?

probabil latrina.

imi face impresia ca te exprimi ca din postura posesorului de aston martin.

Cand m-am dat cu a lui zeky mirosea a levantica ... daca vrei, te las sa mi-o mirosi si p`a mea ...

L.E.: promit ca scot sosetele de sub bancheta!!

Edited by Pachu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.