Jump to content

Audi S4 vs. BMW 335i

Emiliannec

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

se inchide acest topic asa cum s-au inchis toate in care s-a demonstrat ca audi este peste bmw?

de fapt ar fi trebuit sa se inchida inca de la primul post.

@edit - tu ori sti prost ori simulezi asta foarte bine.. e un forum BMW si noi suntem aici pentru ca iubim BMW... culmea e ca unii am avut si alte masini dar totusi iubim BMW si asta e... deci, sa vii tu cu pleznitoarea aia de masina VW sa ne spui ca e super tare mi se pare o blasfemie... totusi pentru linistea ta o sa insir cateva masini peste BMW: McLAren, Ferrari, Porsche, Noble, Koniggsegg, Lotus... restul sucks pentru mine... deci, ce p__a mea cauti tu pe forumul asta? scandal? ai gasit... te crezi un fel de prezentator TV care sa audienta... esti praf amice, e doar un forum unde impartasim aceiasi nebunie deci nu ne mai plictisi... mergi pe forumul VW si discuta acolo de ce iti place...

o sa iau suspend dar ma doare fix in fund pentru ca o meriti loosere...

apoi Muad Dib, probabil vezi ca se intampla din ce in ce mai des treaba asta. Vor mai trece cativa ani (2015 e dead line-ul audi) pt a deveni constructorul premium nr-ul 1 din toate punctele de vedere.

Na sa o mai vad si pe asta...la ce "dihanii" se anunta la BMW in perioada urmatoare sunt tare sceptic.

vaaaiii...... ce uraaatttt !!! :lol: :)

corect dar m-am saturat de flamerii astia... nu iti place BMW, scrii acolo unde iti place si gata... eu am user si pe forumul VW, Ford si pe Opel dar nu fac flame acolo... pur si simplu incerc sa rezolv uneori probleme tehnice si altele dar nu imi permit sa intru acolo si sa jignesc userii cu ideile mele spunandu-le cat d eprosti sunt ei cu masinile lor...

e vorba de mult bun simt lipsa aici pentru ca eu nu oblig pe nimeni sa iubeasca BMW... si apropos, a venit sa-mi povesteasca mie cat de tare e un s4 unul care nu a urcat niciodata intr-o masina produsa de Audi cu peste 140 de cai putere... daca ar fi condus el ambele masini si venea cu argumente clare la care sa ma gandesc mai ziceam, dar baga doua figuri pe aici si gata decreteaza el suprematia... nu pot la indoiala istoria Audi si BMW si Mercedes dar eu am nebunia mea si asta e... poate o sa-mi treaca, dar doar atunci cand vreau eu...

apoi Muad Dib, probabil vezi ca se intampla din ce in ce mai des treaba asta. Vor mai trece cativa ani (2015 e dead line-ul audi) pt a deveni constructorul premium nr-ul 1 din toate punctele de vedere.

Na sa o mai vad si pe asta...la ce "dihanii" se anunta la BMW in perioada urmatoare sunt tare sceptic.

piata de masini e in permanenta transformare si poate ca BMW o sa fie pe ultimul loc la preferinte dar cat timp va face acea masina care ma face sa zambesc in fiecare zi chiar nu ma intereseaza pe ce loc e BMW la masini premium... e ca si cum as suferi ca Porsche sau Ferrari nu sunt cele mai bune la vanzari de masini... pai de aia si sunt exclusiviste pentru ca nu se vand asa de multe... deja ma simt mult mai bine cand vad atatia manelisti in Audi Q7 sau in Audi A6 sau Mercedes S Klasse (am vreo 5-6 vecini cu asa ceva)... ii iubesc pur si simplu :) cu cat mai putine BMW cu atat mai bine, mie sa-mi placa, asta e tot ceea ce conteaza :lol:

De acord dar eu nu ma refer la numarul de masini fabricate ci la modelele care vor apare sau au aparut deja de dupa colt. Exemplu seria 750Li X-drive...si mai urmeaza ceva ce va incepe cu K dar nu dezvaluim ca e mai bine sa fie surpriza...

BMW au o politica foarte buna si de ceva ani buni incoace reusesc sa fie in top deci nu ma indoiesc ca o sa ramana acolo pentru ca aduc mereu ceva nou... singurul lucru pe care il sper este ca la banii pe care imi permit eu sa-i cheltui sa pot sa-mi iau unul care sa-mi produca cat mai multa placere :) deocamdata reusesc :lol: in rest sunt povesti :)

useri de pe acest forum intra si pe forumul audi, insa acolo lumea se respecta reciproc si discutiile chiar de sunt in contradictoriu, limita bunului simt se pastreaza.

din ce forumuri am vazut eu prin romania, cam pe aici sunt cele mai rusinoase exemplare de useri. cativa indivizi va trag forumul in jos fratilor !!!

cativa indivizi va trag forumul in jos fratilor !!!

Aici ai dreptate dar tu vii cu afirmatii in care vrei sa faci doar flame. E un forum BMW...chiar crezi ca lumea iti va da dreptate aici? Poate daca ai fii pe un forum al unui alt constructor non-premium ai avea mai mult succes (dar nici acolo). Trebuie sa te gandesti ca sunt diferente intre cei 2 colosi si fiecare are ce nu are celalalt. Tu nu observi ca si la nivel inalt se inteapa cei 2? Dapoi pe un forum in care discutiile sunt libere. Eu zic sa o lasi moale ca nu are sens.

Oricum BMW este peste Audi si asa va ramane. Nu e mare diferenta dar e. Istoria o spune si prezentul la fel iar viitorul idem. E o strategie si un curs pe care nu suntem in masura nici unul din noi sa il contestam. Asa cum Apple este peste desktopPC asa BMW este peste Audi oricat de mult vor unii sa conteste asta.

useri de pe acest forum intra si pe forumul audi, insa acolo lumea se respecta reciproc si discutiile chiar de sunt in contradictoriu, limita bunului simt se pastreaza.

din ce forumuri am vazut eu prin romania, cam pe aici sunt cele mai rusinoase exemplare de useri. cativa indivizi va trag forumul in jos fratilor !!!

amice, cand ai intrat pe forumul acesta ai citit si regulamentul banuiesc precum si motivul pentru care acest forum exista... ca sa zic asa ai fost avertizat... nu-ti place iti iei jucariile si pleci... simplu... nu as spune ca suntem noi radicali doar ca BMW chiar genereaza pasiuni in ambele sensuri, unora le place la maxim si altora nu... intamplator aici se aduna cei care au o placere in a conduce un BMW, ce sa zic, asta era si ideea formului ca doar de aia se cheama bmwclub... daca se chema www.utilizatori_de_BMW_care_cred_ca_Audi_e_mai_tare.ro atunci poate ca demersurile tale isi aveau locul, dar asa... si apropos, pe forumul audi nu o sa ne gasesti pe noi cei cu BMW pentru ca noi suntem constienti de valoarea masinilor noastre si nu simtim nevoia sa ne umflam muschii la voi... e vorba de linistea si siguranta pe care ti-o da superioritatea... la tine vad doar foarte multa frustrare ca vezi doamne nu agreem noi cu ideile tale... ce ai vrea sa-ti zic? vai ce rau imi pare ca nu mi-am luat Audi si am doar un amarat de BMW... vai cat sufar ca merg cu jaful asta de BMW cand puteam sa am Audi...

deci, ca sa lamurim problema, sper ca ai inteles ideea de baza si nu mai continua cu balareala pe aici, daca ai ceva de spus constructiv in ton cu ideea acestui forum bravo, daca nu, macar taci... daca vreau articole generale si versusuri ma uit pe siteuri de specialitate si gata, nu am nevoie de tine... o saptamana buna si suferinta placuta iti urez, pentru mine o sa fie superb pentru ca cel putin de 2 ori pe zi conduc un BMW... hai PA!

cata lume vai de capul ei pe acest topic.

vorbesc despre audi si istoria lor insi care nu au auzit niciodata de auto union.

in afara de cativa useri pe care ii vad postand si prin alte parti si sunt cu capul pe umeri, apar oameni ce-si repara bmw-urile cu piese de la second hand sa ne explice cat de bune construite sunt audi +multe alte aberatii si prostii.

e jalnic acest topic. mai bine l-ati inchide ca prea mult rahat se scrie.

Legat de baiatul care PUTE (edit) va reamintesc ca el este cel care a inceput primul sa jigneasca si tot el este cel care spune acum ca "unii useri trag forumul in jos"... in concluzie meriti 2 sosete murdare :)... de ce nu vrei sa ne parasesti pasarica mica?

Edited by zeky

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.