Jump to content

bmw 520i vanos

madox520

Recommended Posts

Va salut pe toti forumistii si pasionatii de bmw ! In primul rind sa ma prezint : ma numesc Marian , am 36 de ani si sunt proaspatul posesor al unui bmw 520i vanos E34, an de fabricatie 1995 . Masina am cumparat-o printr-o intimplare ( fericita ce-i drept )pina acum fiind posesorului unui 4x4 jeep cherokee ; pot sa va spun doar ca m-a cucerit in cele doua luni de cind o am si cred ca am devenit fan bmw '' for life" ! :)

Dar sa n-o mai lungesc aiurea si sa pun citeva poze cu masina

post-29390-1255869325_thumb.jpg

post-29390-1255869355_thumb.jpg

post-29390-1255869370_thumb.jpg

post-29390-1255869410_thumb.jpg

post-29390-1255869424_thumb.jpg

post-29390-1255869439_thumb.jpg

post-29390-1255869453_thumb.jpg

post-29390-1255869469_thumb.jpg

post-29390-1255869489_thumb.jpg

post-29390-1255869500_thumb.jpg

post-29390-1255869511_thumb.jpg

post-29390-1255869523_thumb.jpg

post-29390-1255869534_thumb.jpg

post-29390-1255869545_thumb.jpg

ai masina ca a mea,acelasi an inclusiv.

frumoasa,eleganta.

schimba-i semnalele.

am o curiozitate:ce ai pe furtunul de la radiator?e senzorul de temperatura adaptat? :)

sincer sa fiu nu stiu... in mod normal senzorul ar fi trebuit sa fie undeva pe blocul motor ? nu ma prea pricep la chestiile astea

ai idee unde gasesc semnale albe ?

@DOMI Multumesc . In legatura cu jantele si gumele ma mai gindesc ...e o investitie destul de substantiala totusi

@rmg Tipul de la care am cumparat-o sustine ca e vopseaua originala ; adevarul e ca nici eu nu am observat portiuni unde sa se vada diferente la nuanta sau orice altceva care sa te faca sa te gindesti ca a fost revopsita

Cu difuzorul de pe radiator o sa incerc pe la un sh ; daca nu , o sa-l dau jos sa-l vopsesc

Buna ... Am si eu un BMW exact ca al tau(inclusiv anul fabricatiei si culoarea). Am vazut ca are numere de Iasi. Esti din Iasi? Poate ne intalnim in trafic :) (eu am numere de Botosani).

Oricum as vrea sa ma anunti daca poti daca ti'ai gasit semnalizarile pe alb, si de unde le'ai luat. Eu am o semnalizare sparta si oricum trebuie schimbate.

Si mai am o intrebare(pentru toti ceilalti inclusiv) de unde pot sa fac rost de un manual de'al BMW-ului meu spre exemplu. Model 520i din 95? Cartea care o aveam eu nu o mai gasesc

Bafta tuturor

Buna ... Am si eu un BMW exact ca al tau(inclusiv anul fabricatiei si culoarea). Am vazut ca are numere de Iasi. Esti din Iasi? Poate ne intalnim in trafic :lol: (eu am numere de Botosani).

Oricum as vrea sa ma anunti daca poti daca ti'ai gasit semnalizarile pe alb, si de unde le'ai luat. Eu am o semnalizare sparta si oricum trebuie schimbate.

Si mai am o intrebare(pentru toti ceilalti inclusiv) de unde pot sa fac rost de un manual de'al BMW-ului meu spre exemplu. Model 520i din 95? Cartea care o aveam eu nu o mai gasesc

Bafta tuturor

Din pacate nu sunt din Iasi , sunt din Hirlau dar cine stie ...? :)

In legatura cu semnalele mi-a promis un tip de la noi din oras ( are un magazin de piese ) ca-mi aduce cu 40-45 ron buc.

Si eu sunt in cautare de manual pt 520i din 95

si eu as vrea sa imi cumpar un 520i sau 525i tot e34

cat ai dat p ea si de unde ai luat-o??

Masina am cumparat-o acum aprox. doua luni de la un tip din Focsani si a costat 4000e. Bafta la cautat!

Am auzit ca alea din 94 minim, ar fi euro2.

a mea a iesit euro 2 la rar.

am platit de m-a uscat,e din '95.

cat ai dat p ea si de unde ai luat-o??

daca o cumperi din RO,ia-ti 525i.

daca o cumperi din germanica trebuie sa dai pe ea maxim 2.000e,la care mai adaugi 2.500e taxa.

suntem platitori de taxe,nu? :)

in jur de 4-5mii te duce un 5ar bunut. :lol:

Buna din nou!

madox520- Am incercat sa gasesc in iasi pe la dezmembrari semnalizator dreapta pt masina mea dar nimic frate. Pana la urma am luat la comanda, semnalizator dreapta la fel ca cel din fabricatie si m-a costat 40 Ron. Eu cred ca e destul de bun avand in vedere ca de la dezmembrari ai putea sa-ti iei cu 25-30 Ron.

Si a mea e Euro 2, adica asa a iesit la RAR.

Ceilalti din BT care "mishuna" prin IS - sper sa ne intalnim in trafic. Bafta

P.S. Madox, nu stii de unde as putea sa'mi iau un set nou de anvelope mai ieftine asa! La Rar m-au gasit cu anvelope care nu se incadreaza in marimile indicate de producator :)). MS

Mai vorbim ... Ast Rasp

Buna din nou!

madox520- Am incercat sa gasesc in iasi pe la dezmembrari semnalizator dreapta pt masina mea dar nimic frate. Pana la urma am luat la comanda, semnalizator dreapta la fel ca cel din fabricatie si m-a costat 40 Ron. Eu cred ca e destul de bun avand in vedere ca de la dezmembrari ai putea sa-ti iei cu 25-30 Ron.

Si a mea e Euro 2, adica asa a iesit la RAR.

Ceilalti din BT care "mishuna" prin IS - sper sa ne intalnim in trafic. Bafta

P.S. Madox, nu stii de unde as putea sa'mi iau un set nou de anvelope mai ieftine asa! La Rar m-au gasit cu anvelope care nu se incadreaza in marimile indicate de producator :)). MS

Mai vorbim ... Ast Rasp

In primul rind imi cer scuze ca-ti raspund mai tirziu dar am fost prins cu niste treburi si nu am avut timp sa deschid calculatorul. Nu mi se pare mult 40ron pe un semnal ( si pe mine cam tot atit ma costa )

Si eu am luat anvelope tot de pe forum de la mica publicitate si sunt multumit ; apropo : ce dimensiuni ai la anvelope de nu se incadreaza in specificatiile producatorului ?

• 3 weeks later...
  • 2 years later...