Jump to content
Hai si tu la Fantanita Haiducului (Bradu, judetul Sibiu) la intalnirea anuala BMW Club in perioada 16-18 Mai !!! ×

bolborosit motor

Recommended Posts

de vreo 1 sapt am un bolborosit cand sta masina la ralanti si dimineata cand e rece si ajung in treapta in a 4`a incepe schimbatoru sa se miste inainte si inapoi foarte brutal...., am fost la service am verificat uleiul in cutia de viteze era negru :lol: , la`m schimbat pe loc si au pus Mobil 1 75 W 90 , dupa ce la`m schimbat parca face si mai urat schimbatorul plus ca dimineata parca agata si da rateu cand ii dau a 2`a si nici nu intra prea bine in viteaza cand e rece? in leg. cu bolborositu acela... am fost pe la vreo 4 service`uri diferite... nimeni nu imi poate spune de la ce este... uni "mecanici " miau zis domne poi are si ea o varsta si o anumite uzura este normal sa se auda ceva si la ea :) , alti ca mergi pana cand pik si atunci stim de la ce este.

pe tester nu a iesit nimik, injectoarele toate baga bine...... poate aveti vreo idee de la ce ar putea fi , sa fie volanta si cu discu de ambreiaj? sa fie vreo rola sau intinzator , cutie??

devin nervos cand nu gasesc buba la masina si cu totusi ca se aude destul de bine in mersul masini la ralanti......

poate maine dimineata o sa reusesc sa filmez cu telefonu sa vedeti cum face cutia si cu bolborositu`l ala .

astept pareri

e39 530D FL

• 2 weeks later...

in leg. cu bolborositu ala , am facut un scurt video cu tel., trebuie sa asculti atent , aici e link de download :

http://www.urcaok.net/download3.php?file=451762

merge deschis cu bsplayer sau cu player de la nokia....maine dimineata imi ajung si rolele sa le schimb ca imi scartaie una dimineata cand e motorul rece, dar nu prea cred ca o rola bolboroseste....

astept pareri

in leg. cu bolborositu ala , am facut un scurt video cu tel., trebuie sa asculti atent , aici e link de download :

http://www.urcaok.net/download3.php?file=451762

merge deschis cu bsplayer sau cu player de la nokia....maine dimineata imi ajung si rolele sa le schimb ca imi scartaie una dimineata cand e motorul rece, dar nu prea cred ca o rola bolboroseste....

astept pareri

Se aude ciudat tare, parca inca se misca ceva acolo :) . Acolo era motorul oprit sau inca mai mergea?

nu, nimik, masina trage, nu scoate fum, nu consuma ulei, la tester nu imi da decat o singura eroare cu electroventilatoru care stiu eu ca e bulit de tot, presiunea in turbo, alimentare etc sunt normale.

maine dimineata schimb curelele si rolele, antigelu si ii pun pe aia sa ia suruburile la verificat de la tampoane de motor si sa se mai uite odata, poate gasesc buba, anyway postez maine dimineata dupa ce vin de la service.

am schimbat rolele/antigelu/curele si lichidu de frana si tot degeaba, am ascultat mai atent eu am zis ca se aude pe la cutie iar ingineru lor a zis ca este posibil sa fie si vreun injector :)

nu am decat sa ma duc sa faca un test la ele pt ca pe tester toate arata ca baga bine.

pfuu chiar nu stiu, nu imi ramane altceva de facut decat sa ma duc pana la sibiu la reprezentanta cu ea sapt viitoare dc. am timp .

Chiar sunt curios ce o sa zica. Parca ii si aud : 'E normal sa faca asa!' :)

Ieri am fost cu un prieten la reprezentanta cu o problema la cutie. Am iesit cu seful de service la un drive test sa auda si sa vada despre ce este problema, sa auda zgomotul din cutie si ghici ce a zis: E normal sa se auda asa!

Dar pana acum de ce nu s-a auzit?? Poate in Sibiu ai noroc sa fie meseriasi mai buni. Multa bafta si sa ne zici ce ai rezolvat!

• 4 months later...