Jump to content

Vand Bmw 330i

Emiliano

Recommended Posts

VAND BMW 330i an 2002 115.000km CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; XENON PE FAZA SCURTA + PROIECTOARE; JANTE ALIAJ ALPINA 17; PROIECTOARE;SENZORI PARCARE; INCHIDERE CENTRALIZATA;

ABS, DSC, COTIERA, NAVIGATIE MICA;SENZORI PARCARE; ANGEL EYES; PACHET CROM; FOLIE AUTORIZATA RAR; Pret 12.000 euro negociabil detalii la YM unu_emil sau 0727591740 0767193995

Sper sa nu se supere pe mine cel ce a dat anuntul dar imi rezerv dreptul de a banui ca kilometrajul comunicat n-ar fi cel real.Masina din 2002 si numai 115.000km ? Daca avea carte tehnica si service,poate ar fi fost mai convingator. Dar de fapt e vorba de o obisnuinta in Romania de a se vinde masini second fara carte service. Sa ,,iasa banul'',restul nu conteaza.Ce interes ar avea vanzatorul sa existe o evidenta scrisa a kilometrilor reali ?

Poate ma insel si atunci imi cer scuze caci nu vreau sa influentez negativ anuntul,dar poate proprietarul masinii are bunavointa sa ne asigure ca datele prezentate sunt corecte.

Edited by crtir

Nu mai conteaza daca sunt reali sau nu .E benzinar si 330 ..eroarea poate fi undeva in jur de 30-50 k max .Daca era diesel puteai banui si 300 k

Ba conteaza daca sunt reali.Nu zic eu ca nr. de kilometrii reflecta daca masina e in stare tehnica buna sau nu dar dupa parerea mea treaba asta cu ,,manaritul kilometrilor'' e totusi o forma de inselaciune.Dar asta e,cum imi zicea cineva,romanului chiar ii place sa fie mintit.De fapt eu nu o sa mai zic nimic,n-are rost sa inot impotriva curentului de apa.

Apropos,sunt pe mobile.de masini si din 2004 cu peste 200.000km,chiar si 330i.

eu zic ca cine e interesat sa o cumpere sa mearga s-o testeze, sa verifice km daca sunt reali sau nu

daca nu sunteti interesati de masina, nu vad de ce sa faceti atatea comentari inutile

in rubrica de vanzari masini ar trebui sa scrie cei care doresc sa achizitioneze o masina, pentru remarci legate de masinile de pe forum exista rubrica Masina mea

ce gluma buna cu cartea service. vezi ca sunt pe net "n" anunturi cu baieti care "fac" carti service cu cati kilometrii vrea sufletelul tau si cu tot "n" stampile de la diferite service-uri si autohaus-uri astfel incat poti jura ca acea carte service este adevarata.dar nu are rost sa facem o dezbatere publica ca nu are rostul

on topic: am vazut live masina in parcare la carrefur vitantis si este intr-adevar foarte ingrijita

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

poze noi si pret nou. 10.000 euro.

@brabus - se dau jantele cu tot cu cauciucuri la 450 euro.

Asta e masina pe care a 'testat-o' @gunther la o intalnire?

da, exact aia este. El cu @mikken si cu @dan_mtk. Pareau destul de fericiti dupa test...toti 3. :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...