Jump to content

De vanzare E46, 316i din 05/2000

Cristi B

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mi se pare foarte ok masina. Am un prieten care isi cauta disperat o masina buna. Poti sa il intrebi cum e treaba cu radierea si vanzarea? Ca mi se pare ca astia la politie se uita pe brief sa vada daca a fost radiat din Germania. Si mai intreaba-l daca e Euro 4 sau Euro 3.

Si degeaba zice colegul de mai sus ca nu prea are optiuni. Pai pachetul M-tech I, volanul, scaunele si cotiera sunt extra mega optiuni, sunt altele chele la banii astia. Cu 100 euro pui comenzi pe volan si cu inca 100 euro pui panou de climatronic, altceva ce sa mai vrei.

El a plecat azi din tara, dar se intoarce marti.

Masina nu are probleme, ultima chestie majora la ea a fost schimbarea diferentialului.

Schimbare facuta la reprezentanta cu un diferential de pe o masina accidentata cu 60000 km....

Cat despre taxa, eu am calculat cu aplicatia de site-ul ministerului finantelor si mi-a iesit 1200....

Nu stiu cat lasa din pret....

LE

Este euro 3.

Poti sa il intrebi cum e treaba cu radierea si vanzarea? Ca mi se pare ca astia la politie se uita pe brief sa vada daca a fost radiat din Germania.

Cand cineva se hotaraste ca vrea masina, neamtul va merge cu numerele in DE si o radiaza, dupa care se intoarce inapoi cu actele si restul.....

Edited by Cristi B.

Vreau neaparat sa il rezolv pe amicul asta al meu, ca ma terorizeaza, imi fiecare zi imi da link-uri de te miri pe unde cu tot felu de masini naspa.

Asta e la banii lui si e foarte ok, mai ales ca macar nu o ia de la un samsar din Romania. Mai rau e ca dupa aia o sa stea pe capu meu cand se va strica ceva. :)

eu inteleg ca e prima de casre 2500 de iepuroi in jermanika dar... cel putin eu cred ca e un pret exagerat

cum are bara fata de facelift daca e 06/2000?

Habar nu ai despre ce vorbesti! :) Ala este un M-Technic I ! :lol:

Edited by Bobo1987

taxa este undeva intre 800 si 900 de euro.

Daca datele mesinii sint corecte taxa ar fi :

Taxa noua(dupa 19/02/2009) Taxa veche (01/07/2008-14/12/2008)

Taxa specifica CO2:1.00

Taxa specifica pe cilindree:2.00

Cota reducere:66.00 Taxa specifica CO2:0.50

Taxa specifica pe cilindree:1.00

Cota reducere:66.00

Vechime:9 ani - 10 ani inclusiv Vechime:9 ani - 10 ani inclusiv

Taxa:776.90 E Taxa:388.45 E

Taxa:2,902.81 RON Taxa:1,451.40 RON

Diferenta: 388.45 E adica 1,451.40 RON mai mult decat vechea taxa

Edited by PityWPN

Deci acum proprietarul e plecat din tara si nu raspunde la numarul respectiv?

Ma gandeam daca ar fi dispus sa se intalneasca cu amicul asta al meu undeva la jumatatea drumului dintre Valcea si TM, ca i-a placut foarte mult masina si daca si merge bine, cred ca o cumpara sigur. Eu il pot aduce pana la TM, dar la 10% consum cat am eu, cheltuie 100 Euro pe benzina si poate masina nu e cum trebuie.

Edited by WLF

ok alinely, am vb cu propitarul...va sunati si va intelegeti...

Bafta!

PS

Cica ar fi stricat geamul dreapta fata...dar el deja are piesele de schimbat si cred va rezolva el.

Nu cred ca vei putea avea masina imediat, imediat, pt ca el trebuie sa dea un zbor in DE cu actele si nr de inmatriculare....cam 2 saptamani cred ca dureaza...nah...vb cu el.

Edited by Cristi B.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.