Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand e46

Sibianul

Recommended Posts

Acum ai facut poza cu schema ca sa nu se vada uzura de pe scaune :) Pune omule o poza clara ca sa nu mai existe discutii .Nu are nimeni timp de pierdut cu deplasari aiurea .Cu cat esti mai clar in descrieri cu atat vei castiga un client interesat , daca o mai exista asa ceva pe forumul asta :lol:

asta-i glasul experientei... :)

Acum ai facut poza cu schema ca sa nu se vada uzura de pe scaune :lol: Pune omule o poza clara ca sa nu mai existe discutii .Nu are nimeni timp de pierdut cu deplasari aiurea .Cu cat esti mai clar in descrieri cu atat vei castiga un client interesat , daca o mai exista asa ceva pe forumul asta :)

o rugaminte atat timp cat nu sunteti interesati pentru cumpararea masinii,considerati ca pozele au fost facute cu ,,schema,, si cu experienta, am mai spus si mai sus in cazul in care e cineva interesat vine si o vede, chiar nu am timpul necesar de a face poze fara scheme :)

p.s -ptr cei care imi trimit pm cu intreabrea care e ultimul pret, as prefera mai bine oferta lor de cat sunt dispusi sa dea pe respectiva,e mai rapid si mai usor pt. mine cat si pt. eventualul cumparator

o rugaminte atat timp cat nu sunteti interesati pentru cumpararea masinii,

Cu tot respectul pt rugamintea ta , singurul dezinteresat aici esti doar tu , din moment ce eu ti-am cerut poze detaliate si in rezolutie mare pe o adresa email si tu mi-ai replicat ca nu ai aparat foto . Nu mai am nici un comentariu , succes la vanzare .

Acum ai facut poza cu schema ca sa nu se vada uzura de pe scaune :lol: Pune omule o poza clara ca sa nu mai existe discutii .Nu are nimeni timp de pierdut cu deplasari aiurea .Cu cat esti mai clar in descrieri cu atat vei castiga un client interesat , daca o mai exista asa ceva pe forumul asta :)

o rugaminte atat timp cat nu sunteti interesati pentru cumpararea masinii,considerati ca pozele au fost facute cu ,,schema,, si cu experienta, am mai spus si mai sus in cazul in care e cineva interesat vine si o vede, chiar nu am timpul necesar de a face poze fara scheme :)

p.s -ptr cei care imi trimit pm cu intreabrea care e ultimul pret, as prefera mai bine oferta lor de cat sunt dispusi sa dea pe respectiva,e mai rapid si mai usor pt. mine cat si pt. eventualul cumparator

Nu te supara dar daca clientul e din celalalt capat de tara cum sa vina sa vada masina?

Daca vine si nu-i place cine plateste drumul si timpul?

Pune si tu niste fotografii clare si facute frumos nu la repezeala. Clientul in ziua de azi e pretentios pentru ca marfa este din belsug, mai ales acum pe timp de criza.

Toata lumea vinde, putini cumpara. Vrei sa vinzi marfa? Cauta sa raspunzi cerintelor pietii, altfel devine "suspecta" graba si reticenta ta de a oferii mai multe fotografii.

Spor la vanzare da invata sa-ti vinzi marfa. Nu prea le ai cu comertul pe timp de criza.

,,amaBMW,,- multumesc de sfat...daca a fost asa ceva , mai sus scria ceva referitor la deplasare in cazul in care era uzata tapiteria ,cat despre replica ai tu raspunsul in semnatura ta

si sa revin asupra topicului meu...se poate inchide. multumesc

,,amaBMW,,- multumesc de sfat...daca a fost asa ceva , mai sus scria ceva referitor la deplasare in cazul in care era uzata tapiteria ,cat despre replica ai tu raspunsul in semnatura ta

si sa revin asupra topicului meu...se poate inchide. multumesc

ai dat-o sau nu>?

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.