Jump to content

Vand jante Bmw 16" 17" 18"

Recommended Posts

Jantele sunt impecabile, fara lovituri si fara zgarieturi, sunt dotate cu ventil special care este integrat in janta si un furtunaj cu ajutorul caruia se umfla (masura de siguranta anti desumflare) au fost luate de noi cu 2000 euro din germania si au fost incaltate de un seria 6 (am probat pe seria 5 si seria 3 la mine si merg)

-2 jante sunt 8,5j*18

-2 jante sunt 9j*18

Pret 750 euro

Tel. 0740309343

Edited by alex_maniacu_91
Ajustare titlu

Jantele sunt impecabile, fara lovituri si fara zgarieturi, sunt dotate cu ventil special care este integrat in janta si un furtunaj cu ajutorul caruia se umfla (masura de siguranta anti desumflare) au fost luate de noi cu 2000 euro din germania si au fost incaltate de un seria 6 (am probat pe seria 5 si seria 3 la mine si merg)

foarte bine spus " au fost luate ", :lol:, intre timp a venit criza financiara :)

prin Alba nu e criza ?

( nu e un posta ironic )

bafta la vanzare.

foarte bine spus " au fost luate ", :), intre timp a venit criza financiara :)

prin Alba nu e criza ?

( nu e un posta ironic )

bafta la vanzare.

nici la mine nu a fost cu nici o intentie...chiar atat au costat si au ramas pentru ca masina s-a vandut cu jantele originale :)

stai linistit ca e criza peste tot din pacate...oricum jantele sunt impecabile si arata faorte bine :lol:

Vand 6 jante originale e90 model M 17" pret 600 euro

-2 jante 7,5J*17" incaltate cu anvelope Kumho Ecsta Supra 225.45.17"

-2 jante 8,5J*17" incaltate cu anvelope Kumho Ecsta Supra 245.40.17"

-Bonus 2 jante de rezerva : 1 bucata 7,5J*17" si 1 bucata 8,5J*17"

Ma intereseaza 4 jante cu cauciucuri de 17"

Faci si schimb? Am unele de E39 originale dar dinalea de serie cele din 2003 spitate de 16" care nu-mi plac deloc.

Nu vreau sa fac schimburi, vreau sa le vand :) deci daca te intereseaza ne auzim.

Ma intereseaza 4 jante cu cauciucuri de 17"

Faci si schimb? Am unele de E39 originale dar dinalea de serie cele din 2003 spitate de 16" care nu-mi plac deloc.

Nu vreau sa fac schimburi, vreau sa le vand :) deci daca te intereseaza ne auzim.

Vand 6 jante originale e90 model M 17" pret 600 euro

-2 jante 7,5J*17" incaltate cu anvelope Kumho Ecsta Supra 225.45.17"

-2 jante 8,5J*17" incaltate cu anvelope Kumho Ecsta Supra 245.40.17"

-Bonus 2 jante de rezerva : 1 bucata 7,5J*17" si 1 bucata 8,5J*17"

450 euro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.