Jump to content

VAND OMEGA B (MOTOR BMW)

kosfunny

Recommended Posts

Am de vanzare un Opel Omega din 1996, inmatriculat, 2.5 td (Bmw) (X25DT, 136 cp).

Dotari:

-dubluclimatronic

-computer de bord

-alarma

-inchidere centralizata

-proiectoare

-jante aliaj

-geamuri electrice fata

-perdeluta electrica spate

-carlig de remorcare inca nemontat

ITP 2011, asigurare valabila.

Masina a fost prorietatea unui client de-al meu care a implinit anul acesta 78 de ani. O are din anul 2000 si nu a fost alergata. Masina are 120.000 km si acum circa 20000 omul a lovit o bordura si a spart baia de ulei . Nu a realizat si a bulit motorul. Acestuia i-a fost schimbat totul cu piese noi si merge perfect. Eu i-am schimbat recent toate consumabilele inclusiv discurile.

Masina consuma sub 10 in oras la mers lejer deoarece mosul a reglat pompa ca sa tina cu casa. Daca vreti sa traga grav trebuie reglata. Oricum, cred ca voi face chiar eu operatiunea asta dar nu stiu cand deoarece stau prost cu timpul liber.

Pret 3000 euro

Accept si variante la pret real si cu diferenta maxim 1000 euro +/- .

0763.61.62.19

post-13571-1256067786_thumb.jpg

post-13571-1256067795_thumb.jpg

post-13571-1256067803_thumb.jpg

post-13571-1256067814_thumb.jpg

post-13571-1256067831_thumb.jpg

tanc, mi-au placut astea la vremea lor :lol:

totusi, nu stiu cine va da un bmw pe opel pe acest forum :lol:

S-o gasi unul care are nevoie de ceva banuti si o masina in schimbul celei pe care o da!Plus ca prefer si variante cu modele touring , caravan, tournier, .. :)

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca in Omega stai mult mai comod decat in Bmw.

S-o gasi unul care are nevoie de ceva banuti si o masina in schimbul celei pe care o da!Plus ca prefer si variante cu modele touring , caravan, tournier, .. :)

faci afirmatii grele.sau poate compari omega cu seria1 sau 3. omega e nava amiral opel deci cea mai mare. fa o comparatie cu un septar sa vedem cum "stai"?

faci afirmatii grele.sau poate compari omega cu seria1 sau 3. omega e nava amiral opel deci cea mai mare. fa o comparatie cu un septar sa vedem cum "stai"?

Asa e, nu am luat in calcul septarul . M-am oprit la seria 5. Si sincer stai mult mai bine in Omega decat in 5! Asta din punctul meu de vedere, ca am vreo 105 kg si 182 cmc.

Edited by kosfunny

totusi, nu stiu cine va da un bmw pe opel pe acest forum :)

Asa e, nu am luat in calcul septarul . M-am oprit la seria 5. Si sincer stai mult mai bine in Omega decat in 5! Asta din punctul meu de vedere, ca am vreo 105 kg si 182 cmc.

eu din pacate am fost la 115 cand am venit din concediu si m-am redresat pana pe la 110 momentan dar incap in e39 inca.si inca o intrebare: 182 in circumferinta ai? :lol:

intradevar omega e o masina comoda . pacat ca e opel.

pariu pe 5 beri ca va inchide postul paul... :lol:

se baga cineva?... :)

Si eu ma jur ca nu mai dau un sfat in materie de daune si nu mai ajut pe nimeni de pe acest forum?

Vrei sa trimit ID-ul tau tuturor carora le-am fost folositor aici?

Ce zici , te bagi?

Scuze pt off dar colegul chiar m-a deranjat!

mie mi se pare suspecta vopseaua, cel putin pe capota din fata... nici o ciobitura de la pietricele...nimic, mi se pare revopsita.

Oricum, e doar o banuiala... nimic fondat, din poze nu pot spune decat ca arata foarte bine, pacat doar de motor, ca a fost "piscalit" la el...

LE: totusi e Opel... nu prea are de-a face cu BMW inafara de motor

A, si inca ceva, cum a reglat mosu ala pompa?

Edited by Rhaziel

pariu pe 5 beri ca va inchide postul paul... :lol:

se baga cineva?... :)

Si eu ma jur ca nu mai dau un sfat in materie de daune si nu mai ajut pe nimeni de pe acest forum?

Vrei sa trimit ID-ul tau tuturor carora le-am fost folositor aici?

Ce zici , te bagi?

Scuze pt off dar colegul chiar m-a deranjat!

pe criza asta mai glumim si noi... :lol: oricum masina e adevarata...

nu stiu cat de adevarate sunt cele spuse de tine in anunt, dar acum o luna cand ma invarteam prin pietele de masini, fix asa ziceau samsarii masina a fost a unei batrane nu a alergato... bafta cu vanzare, poate incalti pe careva

Daca vii cu banii te duc la om acasa sa te convingi! E in carte din 2000. Omul a fost smecher la vremea lui, sta pe Gala Galaction, daca esti "umblat" intelegi.Nu s-a zgarcit la bani daca a fost ceva de bagat in ea.

Pt cel care se mira de vopsea, sa stii ca e in starea originala, nu e stralucita, poate asa apare in poza. Singura problema de caroserie e in dreapta spate, langa rezervor. A atins-o un pic si i-a cam tras clapa un tinichigiu care a cam dat chix, dar asta sa fie problema. O aranjez eu gratis daca deranjeaza.

In privinta injectiei, e simplu, i s-a redus dinb debit ca sa nu consume.

Benzinarul de pe Omega e Opel, nu Bmw!

Edited by kosfunny

Imi place la nebunie Omega si motoarele BMW in 6... :) Si pisica mea ii de vanzare si accept variante mai ieftine + diferenta, dar TOTUSI ii cu semne de intrebare faza cu baia si motorul facut si batranu'... Totusi ii de apreciat sinceritatea. Cata diferenta ai fi dispus sa dai? Uita-te la toate pozele si post-urile din topicul care ti-l dau te rog. http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=65493

Multumesc anticipat si bafta la vanzare! Numa' bine!

• 4 weeks later...