Jump to content

vand bmw 320D 150 cp

p3tric

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Daca vrei s-o vinzi, scade pretul, altfel nu merge.

Azi am vazut la 6900 inmatriculat 2004 - 6 viteze, ce-i drept era Touring insa nu stiu cat mai conteaza asta... si inca nu s-a vandut.

La o masina poti sa pierzi si 2000 eur intr-un an, degeaba zici tu ca in banii astia iti sta, piata si puterea de cumparare fac preturile, nu noi.

Bafta!

este penibil sa afirmi asa ceva. daca vrei sa cumperi masina si vrei sa mai lase omul la pret spune asa si nu mai veni cu baliverne din astea.

peste o luna o sa zici ca ai vazut la 4000 320d din 2004.........hai sa fim seriosi.

are si folie autorizata acuma.

si placute schimbate fata si spate

pret de criza 6500

in 2 luni ai scazut 1500 euro si mai devreme ziceai ca tu nu vrei sa castigi nimic la ea. mai scazi 1000-1500 si incepi sa te apropii de pretul cu care ai luat-o din spania. nu suntem toti rupti de realitate si mai stim si noi cum sunt preturile chiar si prin spania. unii poate chiar locuim acolo.

si daca tot ai pomenit de asigurare, ar fi frumos sa ne spui si ce-ai asigurat la masina. ex. furt, incendiere, ce daune ?

Daca vrei s-o vinzi, scade pretul, altfel nu merge.

Azi am vazut la 6900 inmatriculat 2004 - 6 viteze, ce-i drept era Touring insa nu stiu cat mai conteaza asta... si inca nu s-a vandut.

La o masina poti sa pierzi si 2000 eur intr-un an, degeaba zici tu ca in banii astia iti sta, piata si puterea de cumparare fac preturile, nu noi.

Bafta!

este penibil sa afirmi asa ceva. daca vrei sa cumperi masina si vrei sa mai lase omul la pret spune asa si nu mai veni cu baliverne din astea.

peste o luna o sa zici ca ai vazut la 4000 320d din 2004.........hai sa fim seriosi.

Dupa 3 luni te-ai trezit si tu sa faci comentarii...

Da, poate este putin exagerat comentariul meu, dar poate unii nu stiu pe unde e realitatea, intelegi?

Nu ma intereseaza masina lui din n motive, nu intru in detalii... si se pare ca au trecut 3 luni de la comment-ul meu si nu i-am bagat alte "informatii" cu privire la pret... reduce el pretul de la sine. :)

Prin urmare, nu mai polua topic-ul omului doar pentru a-ti mari numarul de postari.

Peace!

chiar si dupa trei luni tot e penibil ce ai zis! asta am vrut sa intelegi.

eu am afirmat ca aberezi pe langa subiect, ceea ce este in favoarea celui care a deschis topicul.

ti-ar fi placut sa ti-o dea la 5000 cand a deschis topicul nu-i asa?

si posturile de la vanzari-cumparari nu se contorizeaza nenea asa ca mai citeste si regulamentul............

Edited by highlander

Sincer sunt in dubii daca o mai vand , e foarte buna masina si chiar e frumoasa cui ii place. Eu daca avea ceva defectiuni grave lasam la pret cum lasa si altii la 5000 masina din 2004 si te trezesti ca bate motorul dupa 2 zile. Dar de ce sa las daca masina merge impecabil si e bine intretinuta. Bafta la preturi de criza si la POMANA pt cei care doresc asa ceva. Revin cu poze noi din catalogul de iarna Edited by p3tric

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...