Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

BMW 525D 2001 merde pus dvd ! si altele

costi5

Recommended Posts

:blink: Am un Bmw 525D 12/2001 am navigatie simpla doar cu caseta ! vreau sa leg un dvd sau o magazie ! cum as putea face asta. este posibil. si unde :) vreau sa leg si 1 statie cu 2 subwofere si mai multe pe acolo :) am fost in oras < valcea> si nu prea se pricepe nimeni sa le lege toti cer cheme sau ceva si la bucuresti nam cum sa ajung acum datimi optiuni plzzz sau ceva ideii

:) :)

ma bucur ca am un raspuns asa repede :)

deci sa o lom de la cap :)

nu vreau sa scot nimik din navigatia aia :) nici casu !

in spate in porbagaj am inteles ca se poate adapta ca aux un dvd player am vreo 3 un medion un woltech si un sonytel ma gandeam ca cumba merge sa le adaptez si sal las in porbagaj langa navigatie acolo

in valcea nu prea is cine stie ce magazine si servisuri de alarme 1 singur exista din cate stiu eu si nu cred cas capabili sa faca asa ceva :)

in schimb am cativa prieteni care se ocupa cu muzica si etc.... dar nici ei nu am lucrat pe asemenea masini si imi cer un fel de schita sau ceva acolo o explicatie cum se leaga :)

525 d navigatie + tv

ecranu are casetofon in spate si in porbagan am 2 cuti presupun una de la monitor si una nush ce si sistemul de citire al navigatiei :)

cam atatea

:)

as vrea sa adaptez la masina

dvd

+

o statie burn desire II

+ 2 subwofere pioneer 121spl de 2000 W

+

procesor de sunet

mai am inca o satie magnat dar nu cred ca va mai putea fi folosita !

eu facusem instalatia pt o masina mult mai simpla :w00t:

dvd+procesor nu aveam semnal <pt boxele din masina > deacea am cumparat statia magnat pt boxele din fata ! si restu se faceau in spate sowoferele si statia cealalta asa am cam iesise

dar acu

nam nici cea mai mica ideea cum o sa iasa

datimi un sfat sau la ce servis mas putea duce pt asa ceva si chiar un nr de telefon cam pe satp viitoare vrea sa rezolv problema chiar daca ajung la bucuresti ! sau cine stie unde

totusi cred ca nu o sa rezolv situatia pana nu ajung la bucuresti la un servis specializat

acum am capu asa :blink: cu chestile astea

nu vreau sa scot nimik din navigatia aia :blink: nici casu !

in spate in porbagaj am inteles ca se poate adapta ca aux un dvd player am vreo 3 un medion un woltech si un sonytel ma gandeam ca cumba merge sa le adaptez si sal las in porbagaj langa navigatie acolo

7569[/snapback]

Nu stiu daca unit-ul care il ai tu acum pe masina suporta intrare auxiliara pentru un dvd. Sa zicem ca ar avea intrare pentru un dvd, problema e ca daca il tii in portbagaj nu o sa ai acces la butoanele de pe dvd, iar unit-ul din bord o sa poata doar sa iti afiseze semnalul, nu cred ca o sa poti controla si dvd-ul prin ea.

Ai o poza cu ce unit ai in bord acum?

Iar cu firma specializata, nu am idee de vreo una anume, eu am apelat doar la chestii relativ simple si nu stiu ce calitate ar avea munca lor in situatia asta.

chestia ca nu am butoane la dvd si ca nul pot folosi din masina nar fi o problema ca dvd au fir care il bag in masina si am telecomanda la ele asa ca ar putea fi folosite :blink:

de poze azi am ajuns prea tarziu acasa si e intuneric fac maine niste poze si le pun sus ca sa vezi exact ce si cum poate imi dai o ideea ceva :)

mersi mult vb maine

O varianta ar fi sa iti tragi firele de la controalele alea pana in masina, in caz ca are dvd player-ul optiunea asta. Sau ai mai putea sa scoti senzorul de la telecomanda, sa il aduci inauntru si sa ai control cu telecomanda.

Acum mai ramane de vazut daca unitatea stock pe care o ai tu acum are intrare auxiliara.

• 1 year later...
:blink:  Am un Bmw 525D 12/2001 am navigatie simpla doar cu caseta ! vreau sa leg un dvd sau o magazie ! cum as putea face asta. este posibil. si unde  :D  vreau sa leg si 1 statie cu 2 subwofere si mai multe pe acolo :) am fost in oras < valcea> si nu prea se pricepe nimeni sa le lege toti cer cheme sau ceva si la bucuresti nam cum sa ajung acum datimi optiuni plzzz sau ceva ideii

:)  :)

7565[/snapback]

am un tov din bucuresti,cu o mazda verde tunata !!!poate unii dintre voi il stiti are porecla viteza si vezi ca el are un magazin de tuning cu sisteme audio tot ce vrei sau firma ceva nuj sigur,vrei sa iti las nr lui ?

am un tov din bucuresti,cu o mazda verde tunata !!!poate unii dintre voi il stiti are porecla viteza si vezi ca el are un magazin de tuning cu sisteme audio tot ce vrei sau firma ceva nuj sigur,vrei sa iti las nr lui ?

95965[/snapback]

offtopic: tie tiar placea sa ai 231 de caluti sau ti-ai gresit semnatura????? :blink:

on topic : se poate sa pui dvd foarte usor si nu trebe sa tragi din spate fire eu aveam unul sub scaunul din dreapta sau exista modele mai mici care pot fi montate in torpedou ....problema e cum tragi afara audio in boxe...pt aia eu am folosit o caseta ....si aia imi parea cam manea ca nu scoatea sunetul bine!!!

uite o poza .....

Edited by AR99RMS