Jump to content

prima masina BMW 328i

Ciumidel

Recommended Posts

Salut All,

De vreo 4 zile am intrat si eu in lumea BMW cu un coupe e36 328i vanos , an 96'. Sunt cam nou pe aici si am cateva intrebati legate de aceasta masina, daca am avea si printre noi posesori de e36 328i si mai bine. MAsina inca nu merge fiindca am luat-o la bani f.f.f putini si mai am de facut niste modificari/reparitii : capota, ambreiaj, usa din dreapta nu se deschide direct din cheie (tre sa intru pe partea dreapta si sa deschis usa din interior ) , mentionez k la usa nu imi merge nici acel senzor care lasa/urca geamul cand deschid sau inchid usa si clima digitala nu merge in sensul k afisajul merge perfect daca dau mai tare clima se aude acel sunet k ar baga ceva dar pe gurile de aerisire nu da absolut nimica. Daca ma puteti ajuta cu niste informatii:

- un consum real in bucuresti la mers linistit/agresiv

- cam cat costa acel senzor de la usa

- un ambreiaj pe masura pt acest motor

- problema cu clima

PS: voi revenii zilele astea si cu poze

Multumesc,

-un ambreiaj complet sachs gasesti de la minim 650 ron in sus. (cel putin in programul meu de piese asta e cel mai mic pret) . sachs performance te duce la 1500 ron .

-consum .... in bucuresti cred ca intre 12(daca nu e aglomerat) si 20(bara la bara) . daca mergi agresiv tot la la 18 ajunge.

-problema la clima....poate ai conductele de aer sarite de la locurile lor, si ventilatorul nu are unde sa trimita aerul

-un ambreiaj complet sachs gasesti de la minim 650 ron in sus. (cel putin in programul meu de piese asta e cel mai mic pret) . sachs performance te duce la 1500 ron .

-consum .... in bucuresti cred ca intre 12(daca nu e aglomerat) si 20(bara la bara) . daca mergi agresiv tot la la 18 ajunge.

-problema la clima....poate ai conductele de aer sarite de la locurile lor, si ventilatorul nu are unde sa trimita aerul

si eu tot la furtune sarite ma gandeam k ea(clima) merge perfect adica daca dau mai tare automat si sunetul de la ventilator e mai tare, daca dau mai incet, la fel. de capota stii ceva???

Multumesc,

capota noua de coupe sare de 10 mil. atat era prin vara cand a vrut un prieten sa isi ia de la mine. cauta ceva sh , gasesti la 3-3,5 mil .

si ai vreo cunostiinta care are asa ceva??? a mea are niste rangi pe ea :) , as putea sa o trag la linie cu putin kit si dupaia vopsea dar nu prea vreau sa fac "improvzatii" dastea.