Jump to content

E 36 325coupe sau E46 325ci?

EugenD

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tu vrei 325 pt joaca? :lol:

eu zic sa te gandesti la un e36 M3 minim daca vrei sa simti ca te joci cu un BMW, 325-ul e glumiĂÂŁĂ? atat pe e36 cat si pe e46 :)

PS: pt propietarii de 325 (indiferent de model): persoanele de fata se exclud :)

Pai daca zici minim M3 maxim ce-ar fi ? veyron sau lamborghini ? ASTA EVIDENT DOAR DE JOACA...

Tu ce motor zici ca ai ?

tu esti foarte patruns de puterea inegalabila a 2,5-ului tau, nu ? ca si pe alt topic te contraziceai cu un baiat cu 328, ca tot a ta e mai buna :)

daca ai fi cautat pe forum un pic vedeai ca io's are un 330i (ar fi fost suficient) cu compresor. si chiar e in masura sa spuna ca 325-ul e de jucarie .

exemplele date de tine sunt de show nu de distractie. maxim de distractie ar fi o toyota supra, un m3 turbo, un skyline,un porsche gemballa.

Pai daca zici minim M3 maxim ce-ar fi ? veyron sau lamborghini ?

am spus minim M3 e36 :) sunt multe alte BMWuri peste.. crede-ma :D nu m-am referit nicio clipa la veyron sau lamborghini... daca as avea atatia bani sa dau pe asa ceva crede=-ma ca nu mi-as lua :)

Tu ce motor zici ca ai ?

M54B30 pe un fel de megane asa :lol: aaaa.. pardon un praf pilaf de e46 limo :)

Evident ca mi-as dori un M3 E36... dar cit credeti ca ar insemna achizitionarea unuia? si ma refer la cel cu motorul de 3 litri si 286 cai(cel de 3,2 intra deja in alta categorie). In Romania clar nu gasesti asa ceva iar in Germania e de la 10 000 in sus la care se adauga destul de mult cheltuelile aferente... Traim totusi in Romania daca as fi in SUA M3 3,2 ar fi fost fara discutii.

asigurare fie ca ai 325 sau M3 e la fel (RCA)

impozitul poti spune ca e mare peste 3L, pana acolo e acceptabil (900ron/an)

piata auto e cazuta rau, de aia nu se mai vand masini ca altadata si stau cu lunile la vanzare, cel mai bine merg trocurile pt cine vrea sa schimbe/scape de masina :)

Edited by io's

tu esti foarte patruns de puterea inegalabila a 2,5-ului tau, nu ? ca si pe alt topic te contraziceai cu un baiat cu 328, ca tot a ta e mai buna :)

daca ai fi cautat pe forum un pic vedeai ca io's are un 330i (ar fi fost suficient) cu compresor. si chiar e in masura sa spuna ca 325-ul e de jucarie .

exemplele date de tine sunt de show nu de distractie. maxim de distractie ar fi o toyota supra, un m3 turbo, un skyline,un porsche gemballa.

Prietene daca la concluzia asta ai ajuns tu inseamna ca nu prea te ajuta mintea. Ti-am spus-o prieteneste sper sa nu te superi...

In acest topic se discuta despre E36 325i VS E46 325i.

Mi-am spus parerea nu am spus ca eu am cel mai tare bmw din univers. Si pe langa un 318is sau un 320 am motor bengos. Dar nimic in plus si nimic special.

Cu riscul de a-mi lua suspend iti zic cu mana pe inima ca esti un dobitoc.

Si ca m-a contraziceam cu nu stiu cine... Prostu' moare de grija altuia. Care-i problema ta ca ma contrazic eu cu nu stiu cine.

Chiar ai reusit sa ma scoti din pepeni.

Tot incerc sa ma abtin si nu reushesc. Probabil ai vreo 17 ani si ai impresia ca peste vreo 2 ani o sa-ti cumperi si tu un skyline "doar de distractie"...

Initiatorul topicului vrea sa-si ia un e36 sau E46 si tu-i zici skyline si porsche gemballa.

" - ... s-au ieftinit garsonierele si vreau sa-mi iau si eu una in Dristor...

- Aaaaa... nu e bine... Mai bine iti cumperi un apartament in Monte Carlo sau un Castel in Franta "

Ce creier de gaina poti sa ai. Nu-mi vine sa cred.

INDUBITABIL. Esti un dobitoc.

P.S. Moderatorule ! Te rog sa nu stergi acest post. Daca vrei sa-mi aplici sanctiune e dreptul tau dar vreau sa citeasca si dobitocul ce am avut sa-i spun.

Multumesc pt intzelegere.

Edited by the_rifle

rifle.. te enervezi degeaba, mihai chiar nu ti-a dat niciun motiv.. sau esti deja nervos din alte cauze si iti versi nervii pe membrii forumului.. vezi sa nu-ti iei concediu :)

PS: hai ca s-a facut varza topicul omului, eu unul am spus ce am avut de spus iar decizia e a initiatorului

ii doresc multa bafta si joaca placuta

varzavarzavarzavarzavarzavarzavarza merge forumul, stau 6-7 min s apostez.. m-am si enervat :lol:

Edited by io's

Prietene daca la concluzia asta ai ajuns tu inseamna ca nu prea te ajuta mintea. Ti-am spus-o prieteneste sper sa nu te superi...

In acest topic se discuta despre E36 325i VS E46 325i.

Mi-am spus parerea nu am spus ca eu am cel mai tare bmw din univers. Si pe langa un 318is sau un 320 am motor bengos. Dar nimic in plus si nimic special.

Cu riscul de a-mi lua suspend iti zic cu mana pe inima ca esti un dobitoc.

Si ca m-a contraziceam cu nu stiu cine... Prostu' moare de grija altuia. Care-i problema ta ca ma contrazic eu cu nu stiu cine.

Chiar ai reusit sa ma scoti din pepeni.

Tot incerc sa ma abtin si nu reushesc. Probabil ai vreo 17 ani si ai impresia ca peste vreo 2 ani o sa-ti cumperi si tu un skyline "doar de distractie"...

stai linistit ca nu iti fac report

replica data e de ajuns pentru a-ti dovedi superioritatea . eu nu am nici o problema.....tu se pare ca suferi...poate si la propriu :)

da am 17 ani. asa cum tu zici ca ai motor bengos pe langa 318 si 320, si 328-ul din celalat topic unde te-ai imflamat, si 330 , si 330 cu compresor al lui IO's sunt mai "bengoase" ca 2,5-ul tau .probleme ????? nelamuriri ???????

iti atrageam doiar atentia ca esti atat de inteligent incat nu iti vine sa crezi ca baiatul ala cu 328 de pe celalalt topic te-ar face, deci ai impresia ca ai vreun veyron ceva.

si la fel iti atrageam atentia ca io's avand pe mana ceva mult peste 2,5 este in stare sa ii dea un sfat initiatorului acestui topic, legat de ce masina e mai potrivita pentru distractie, omul avand deja o alta masina de zi cu zi.

ontopic : daca iti permiti un m3 e36 ia-l , cred ca gasesti si in tara in jur de 10-12000, cat te-ar duce un e46 dragut. era unul chiar pe forum , de 3,2 la 14000 euro parca si arata senzational, si din filmuletele postate de proprietar pare sa si mearga bine :lol:

Edited by mihai20

@mihai20

Esti incredibil...

In afara de faptul ca ti-am zis "intr-un fel" fapt de care acum imi pare rau (si imi cer scuze) nu regret si nu rectific nimic din ce am spus. Este felul meu de gandire. Daca tu crezi ca eu am senzatia ca am mare motor sau ca sufar din pricina asta insemna ca atat poti tu sa intelegi sau astea-mi sunt limitele de exprimare.

Eu mi-am format o parere ultra clara despre tine iar tu, la randul tau , la fel despre mine.

Nu-mi doresc nici aprecierea sau stima ta si deasemenea nici modul in care te-am catalogat nu intereseaza pe nimeni.

Unii sunt mai deshtepti altii mai prosti. Unii mai rafinati iar altii mai neciopliti. Ca vrem sau nu si noi ne situam in acest ambitus. Din ratiuni ce nu tin de noi suntem constransi sa ne suportam si asta se va intampla.

In viata poti invatza si de la un prost daca stii ce sa asculti. Totul tine de capacitatea fiecaruia de filtrare a informatiei. Ce am invatat pe acest forum este ca trebuie sa combati ideea nu persoana. Exact asta nu ai facut tu. Te-ai luat de mine nu ai combatut modul de gandire.

Iti dau doar un exemplu:

"iti atrageam doiar atentia ca esti atat de inteligent incat nu iti vine sa crezi ca baiatul ala cu 328 de pe celalalt topic te-ar face, deci ai impresia ca ai vreun veyron ceva."

Eu CRED ca masina mea E36 325 e mai rapida decat E36 328. ( din motive ce ma privesc) .Tu CREZI contrariul.

Din cate-mi dau seama tu nu ai puterea si subtilitatea de a intelege limba romana cu toate ca ai resursele de limbaj. A crede nu este sinonim cu a avea certitudinea.

E problema mea ce cred eu ! Iar tu nu ai inteles nimic...

Edited by the_rifle

• 3 weeks later...