Jump to content

vand e39, 8900 euro

comornic

Recommended Posts

vand e39, 525i, 8900 euro, usor negociabil, fara variante

dotari: pachet exterior M, volan cu comenzi, senzori parcare spate, tapiterie piele, incalzire scaune, trapa electrica, jante 17, cauciucuri in garantie Eagle F1 (cca. 5000 km), inchidere centralizata

masina are toate reviziile si reparatiile la zi.

tel. :0722829543

post-22720-1256143932_thumb.jpg

post-22720-1256143943_thumb.jpg

post-22720-1256143992_thumb.jpg

post-22720-1256144000_thumb.jpg

post-22720-1256144011_thumb.jpg

post-22720-1256144021_thumb.jpg

post-22720-1256144044_thumb.jpg

post-22720-1256144060_thumb.jpg

post-22720-1256144068_thumb.jpg

post-22720-1256144090_thumb.jpg

post-22720-1256144097_thumb.jpg

post-22720-1256144107_thumb.jpg

post-22720-1256144114_thumb.jpg

Toba asa a fost de cand am cumparat masina. Eu n-am schimbat-o. E adevarat ca este ca la diesel....

Si cass...asta e..stiu ca e penibil..si mai scrie si bussines pe el..... :) dar nahh merge..... cu mp3 la bricheta sau daca vrei discoteca in masina cu vreo 300 de euro iti pui cass cu touch screen in locul lui...

masina cred ca este tds sau d nu prea seamana motorul ala cu un 2.5i si esapamentul e indreptat in jos. Poate ma insel, oricum frumoasa masina, bafta.

cea mai mare aberatie posibila:)))) ala e motor benzinar toata ziua

da asa este m-am documentat,ma asteptam ca galeria de admisie sa arate ca la 523 M52

Chiar pare interesanta ofera, bineinteles daca mai scade pretul. Masina pare intretinuta cu gust, in sensul ca interiorul de piele e pus ulterior (cand e de fabrica si spatele de plastic la scaune si cotiera si jumatatea inferioara a bordului sunt de gri deschis). Probabil ca volanul e de pe alta masina sau imbracat ulterior in piele. Cred ca nu exista volan piele si manerul la frana de mana plastic?! Are asa ceva cineva? Cand volanul e piele si manerul la frana e piele...

Farurile au lupa de xenon dar xenon-ul e prezent? OEM?

Decembrie 2000 e facelift? Sau faruri si stopurile puse ulterior au facut-o facelift?

Cati proprietari a avut masina? Accidente serioase?

M-ar interesa dar inca prospectez piata si cred ca noembrie-decembrie e perioada potrivita de cumparat (nu si de vandut).

O intrebare generala (va rog nu o luati ca si critica - lamuriti-ma si pe mine): la vanzare de ce se sterge numarul de inmatriculare?

masina am cumparat-o in mare asa cum e. chiar avea mai multe: volan de M si navigatie dar a scazut din pret omul pentru ca avea cumparator la ele. si chiar mi-a convenit.

volanul l-am pus de pe alta masina.

eu sunt al doilea proprietar in al masinii, a fost inscrisa in 2004 prima data pe RO. O am de un an si-un pic.

Xenonul e oem. Un far l-am schimbat integral pe casco (stangul) pentru ca au crapat urechiusele..probabil de la gropi.

Spoilerul spate a mai fost schimbat , m-a lovit din spate usor ..a fost doar crapat. Inca il am ..l-am reconditionat.

masina trebuie vazuta sa iti faci o idee clara.

uitasem de ceva...masina e facelift, nu e pre cu schimbarile de rigoare.

Si spoilerul de spate e nou pe masina, nu cel reconditionat,sa nu intelegi gresit

• 7 months later...