Jump to content

Vortex !?

Kiss Zsolt

Recommended Posts

aici: http://www.okazii.ro/catalog/35149628/VORT...x4-SUV-Kia.html gasiti produsul care parerea mea nu cred ca face multe, doar ia banii. a incercat cineva acest produs? cum arata produsul il gasiti aici: http://www.alibaba.com/productshowimg/powe...Turbonator.html

mi se pare destul de riscanta treaba. pare simpla si nu-si justifica pretul.

aerul intra in spirala,asa zic ei.

poate amestecul e mai eficient asa.

DE CE NU A MONTAT BMW ASA CEVA DIN FABRICA?

asta ma intrebam si eu. de ce nu e montat din fabrica? cred ca nu e safe ! daca se rupe vre-o paleta si e absorbita de motor.... :)

E o aiureala inutila. Absolut inutila. Probabil nu numai ca nu ajuta, ci si strica.

Admisia de aer la masinile moderne este foarte bine studiata si acordata. Orice interventie nu poate decat dauna.

Mi-am montat eu, insa pe evacuare. Am zis ca la diesel e mai bine daca il pun acolo.

Sa vezi ce fain iese fumul acum...in spirala !

Mie imi place pasajul asta din prezentarea de pe okazii:

"

Efectele vor fi pe de o parte un consum redus cu pana la 20% si o marire a puterii cu pana la 15CP (masina va avea un sprint mai puternic iar turatia va fi modificata in bine).

"

Mi-am montat eu, insa pe evacuare. Am zis ca la diesel e mai bine daca il pun acolo.

Sa vezi ce fain iese fumul acum...in spirala !

Mie imi place pasajul asta din prezentarea de pe okazii:

"

Efectele vor fi pe de o parte un consum redus cu pana la 20% si o marire a puterii cu pana la 15CP (masina va avea un sprint mai puternic iar turatia va fi modificata in bine).

"

:)

ok. eram doar curios daca cineva de pe forum si-a montat asa ceva, si daca eventual a avut ceva efect. si mie mi-a placut pasajul ala :lol:

Guest poleposition
Cum adica "turatia modificata in bine"? Asta eu unul nu o pricep... :) O fi omul mai destept si mai cunoscator ca noi toti...mai stii?

Oricum eu zic ca e...bullshit! Frectie la picior de lemn.

mah, bine ca nu e modificata in "naspa" :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.