Jump to content

Ingrijire Bord e46 nfl

Killeros

Recommended Posts

Tot gri ai interiorul? Daca nu uit, iti pun diseara o poza cu cotiera jumate curata si jumate jegoasa.

Scaunele le am tot gri si le-am curatat vara asta cu o solutie de covoare (ceva necunoscut, nemtesc). Le-am frecat cu o laveta imbibata in solutia asta si au iesit ca noi (aveau urme de la slipi uzi, etc).

Nu strica, din cand in cand, sa dai cu o laveta umeda si peplafon. Cu miscari ample, nu sa freci. O sa fii surprins cata negreala se ia pe laveta (chiar daca plafonul pare curat).

• 7 months later...

M'am uitat in manualul de intretinere cand am cumparat E46'le meu si scrie clar,platicele si ornamentele,inclusiv bordul se curata cu o laveta putin umeda cu apa,nu este recomandat folosirea solutiilor de curatare!

Scrie clar....yo numai asa am facut si bordul meu,alaturi de trimuri,casetofon si etc,arata k noi...nu exagerez cu nimic!

Masina mea nu a vazut solutii si alte rahaturi,decat pe tapiserie,unde chiar necesita uneori!

Yo zik sa lasati solutiile si sa incepeti un tratament cu...apa!:twoup:)

Nu ai ce sĂŁ strici cu o soluĂžie dedicatĂŁ de calitate.

Sincer nu am incercat....asa o fi!

Eu am spus ce scrie in manualul de intretinere al masinii mele!

Mai scrie ca daca este o murdarie persistenta...numai atunci se pot folosii produse de curatare bmw!

Sincer nu am incercat....asa o fi!

Eu am spus ce scrie in manualul de intretinere al masinii mele!

Mai scrie ca daca este o murdarie persistenta...numai atunci se pot folosii produse de curatare bmw!

Normal cĂŁ-Âşi fac reclamĂŁ ĂŽn propriul lor manual. :twoup:

Produsele BMW sunt, cel puĂžin o parte din ele, fabricate de Sonax.

este o solutie de la bmw pt ingrijire bord care este foarte buna.de fapt sunt 2 una pentru plastic si tapiterie si una pt bord care il face un mat foarte putin lucios.eu le-am pe ambele si sunt foarte multumit.bordul meu e ca nou daca se poate spune asa.

• 1 year later...
Stiti vreun tratament care sa inmoaie materialul de pe bord? Am impresia ca materialul acela de pe bord si de pe usi s-a intarit si a devenit foarte aspru, de parcar ar fi plastic. Pana acum am sters doar cu servetele umede, dar deja ma derajeaza la atingere si mi-e frica sa nu se intareasca si mai tare.

• 3 weeks later...