Jump to content

cod motor 941E1 -euro3?

niki86

Recommended Posts

motorul de 105 cai se zice ca e motorul vechi si la masina lipsesc o pompa lamda sau cam asa ceva si 2 epuratoare.am vb la rar si mi a zs sa trimit brifurile la buc sa mi spuna dar in prop de 99% ca e pos sa pice la noxe si daca apuc sa intru cu ea in rara si sa mi scrie euro 2 bulgarie e singura solutie

@nikki86: pela ngafa ptulca nupr ea inteleg emce scrii, nicitu nuprea intelegi ce iti spun colegii aici...

cam de genul asta e si exprimarea ta... trebue sa deducem ce ai vrut sa spui... intelegi ?

...are D4 pe carte si sursrl nr 32.uni imi zic ca mi iese euro 2 cu sursrl32 ...

banuiesc ca "sursrl nr.32" = SchlusselNummer 32 ... :)

e EURO 3 masina ... iti promit eu ! :lol:

si ca sa stii pentru oricand ai nevoie, orice E46 are cel putin EURO 3 ... esti mai linistit acum ?

succesuri !

PS: citeste si topicul asta, poate te mai ajuta...

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=50094

sapt asta ma dc la rar dar imi e teama ca am vaz caz concret care a iesit euro 2 masina din 2001

frate vreau sa stiu daca a patit cineva asa ceva dar tu vb din postura omului care are si el bmw si e euro 3 si asa st toate tu vb din fata calculatorului dsin toate punctele de vedere.mai iesi si tu

gresesti boss un tov dealmeu a adus din 2001 e46 si i a iesit euro 2.

eu nu sunt boss-ul tau, iar tov-ul ala al tau ori te-a pacalit, ori iti place sa initiezi polemici aiurea...

asta o sa fac luni.msala era 318 c cohii mei am vaz .cica e motorul vechi asta a foist explicatia celor de la rar si c epuratoarele si cu sloboz lamda aia

in sfarsit, tot nu am inteles unde ti-e neclaritatea... toti de aici iti spun ca masina e EURO 3... daca nu crezi si vrei sa te convingi, du-te la RAR !

iar pentru limbajul folosit de tine, topicul se inchide !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.