Jump to content

Jenti replica

Sebi7702

Recommended Posts

Păi ai avut sau nu ai avut?

Nu ţi-ai pune dar ai ĂŽndoit una deci ai avut?

Ceva nu se leagă. :)

Nu se sparg şi nu se ĂŽndoaie mai uşor decât cele originale. Am luat destule gropi cu ele şi nu am ĂŽndoit decât una.

Edited by Ciupanezu

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Putem face Âşi un pariu. :)

Cum am Âşi zis, ale mele sunt identice.

Nu e vorba de nici o ruÂşine. :lol:

Ăn viaÞã este mai bine sĂŁ te iei dupĂŁ experienĂža altora decât dupĂŁ idei preconcepute.

tie ti se pare ok ca fac un design identic? (etic vorbind nu ma bag la calitate),adica atata imaginatie au si producatorii aia,ca si aia ce au facut in china copie dupa x5

PĂŁi ai avut sau nu ai avut?

Nu Ăži-ai pune dar ai ĂŽndoit una deci ai avut?

Ceva nu se leagĂŁ. :)

Nu se sparg ºi nu se Îndoaie mai uºor decât cele originale. Am luat destule gropi cu ele ºi nu am Îndoit decât una.

varul meu a avut pe E46 si am mers destul cu masina lui incat sa vad ce rahaturi de jante erau.facut in italia cum spui tu,cel putin asa scria pe ele.bineinteles ca a trecut tot la cele originale dupa 6 luni si 15k km.

crezi ca scriu aici doar sa va mint sau de plictiseala.imi exprim punctul de vedere,bazandu-ma pe ceva.:lol:

ale tale sunt bune,felicitari

Varul meu a avut pe E46 si am mers destul cu masina lui incat sa vad ce rahaturi de jante erau.facut in italia cum spui tu,cel putin asa scria pe ele.bineinteles ca a trecut tot la cele originale dupa 6 luni si 15k km.

crezi ca scriu aici doar sa va mint sau de plictiseala.imi exprim punctul de vedere,bazandu-ma pe ceva.:lol:

ale tale sunt bune,felicitari

Depinde şi de modul ĂŽn care vărul tău conduce.

Poate că merge kamikaze sau pur şi simplu este neatent şi d-aia le-a strâmbat, eu mă bazez pe experienţa mea proprie nu pe veri, prieteni sau cunoştinţe.

Fiecare are dreptul la o părere.

Mersi! :)

Edited by Ciupanezu

am stat destul de mult si m-am gandit la ce vreau de fapt.vroiam de M dar cele pe 17 nu imi plceau ca model.cele pe 18 erau :) model 193M,dar nu vroiam pe 18.

m-am interesat in multe locuri si la multi cunscatori in domeniu si toti mi-au recomandat ceva facut in germany.

deci tot ce zboara din Germania se mananca?A devenit Germania etalon pentru cea mai buna calitate?

da chiar a devenit.dupa ce toate lucrurile care le fac sunt de calitate de ce nu ar avea onoarea asta?conduci o masina germana cefi nu?

sunt si alte masini de calitate,si nu sunt germane,dar nu la asta faceam referire.Din Germania se vand si cacaturi.Sau crezi ca nu s-a prins nimeni de cata "priza" au pe piata produsele "made in Germany" si nu a profitat de asta?

cefi ce jante ai pe masina?

daca nu ai replici italiene raspunde-mi la o intrebare.ti-ai pune o copie a modelului m italiana sau o janta nemteasca?

mi-as fi pus si eu OZ sau alta firma italiana.nu no name replica.

janta lu' varamiu am indoit-o mergand eu cu masina.crede-ma ca sunt obsedat sa nu merg tare pe drum prost,dar era dupa ploaie si o groapa plina cu apa.nu aveam decat 30-40 km/h.

m-am interesat in multe locuri si la multi cunscatori in domeniu si toti mi-au recomandat ceva facut in germany.

DacĂŁ Ăži le-au recomandat "cunoscĂŁtorii", e clar cĂŁ ai fĂŁcut cea mai bunĂŁ alegere. :)

pai ce vroiai ?sa le incerc pe toate pe pielea mea?cine mi-a spus nu a facut-o sa isi vanda marfa.

cefi am mai dat in gropi si cu jante originale dar nu am patit nimic.in fine mi-am spus parerea referitor la facaturi.restul e doar o contradictie fara final.

referitor la jantele mele sunt cu inima impacata ca sunt facute acolo unde am spus.daca gaseam jante cu buza si sa imi placa OZ imi luam si OZ chiar daca sunt made in italy dar nu replica.va salut

daca sunt fabricate in italia,ai cat de cat grija de ele si esti putin atent pe unde mergi nu ar trebui sa ai mult mai mari probleme decat cu alte jante...

E clar: cele mai bune sunt jantele de tabla cu capace BMW! :) De ce spun asta? Pt ca am vazut la multe masini,nu numai BMW,deci clar stiu aia ceva...Or fi cunoscatori

daca e iarna :) dar evident cand alegi niste jante le alegi in functie de design si alea cu capace nu sunt foarte atragatoare sa zic asa :lol:)