Jump to content

Masina sotiei mele 318is M coupe

danbmw

Recommended Posts

Merci!

se poate pune orice tip de camera la mk4 ,am vazut ceva pe youTube dar trebuie sa mergi la un electronist sa vada exact unde trebuie legata si cum.Bafta! :) eu la e38 nu am incercat ca vreau sa pun Dinavin sau Houligan cu de toate :twoup: :)

Thx :twoup:

in sfarsit am reusit sa termin rama la monitor.am tapitato cu acelasi material ca la bord :twoup: :)

Salut,ce dvd ai pus?Eu am incercat sa pun un 2din acolo si e spatiul cam mic.Rama unde ai facut-o?Merci

am pus DVD 1din ,ca 2 din poti pune doar daca tai din carcasa aerotermei.rama eu am facut-o si am imbracat-o cu materialul de la un capac de airbag :) am chinuit la rama 3 zile ca sa iasa perfect si sa nu atinga monitorul cand se deschide.

Plasticurile le-ai vopsit Dane?

nu erau plastice,sunt facute ca toate trimurile din aliminiu,lemn si deasupra rasina.eu le-am luat de pe un M3,doar le ele am vazut sa aiba si scrumiere cu lemn.se pot vopsi si plasticele ,este un filler special. :)

aseara au venit si ramele cromate pentru butoane :twoup:

• 2 weeks later...
in sfarsit am reusit sa termin rama la monitor.am tapitato cu acelasi material ca la bord :twoup: :)

Salut,ce dvd ai pus?Eu am incercat sa pun un 2din acolo si e spatiul cam mic.Rama unde ai facut-o?Merci

am pus DVD 1din ,ca 2 din poti pune doar daca tai din carcasa aerotermei.rama eu am facut-o si am imbracat-o cu materialul de la un capac de airbag :) am chinuit la rama 3 zile ca sa iasa perfect si sa nu atinga monitorul cand se deschide.

Imi poti spune te rog modelul la dvd? Tot am cautat pe google 1din cu ecran de 7inch si nu gasesc nimic.Imi apar doar alea care ies din bord.Merci

poze noi dupa multa munca a montarii afisajului pentru usi si portbagaj,prelucrarea plasticului sub clima pentru a nu se mai vedea gaura sub colturile rotunjite,priza USB ,saculet piele alba,manerele cromate si leduri in spatele acestora sa se vada de unde deschizi usa noaptea si altele care mai vin... :) :twoup:

si montarea lemnului vopsit :)

ledurile de la manere se vad perfect

post-7923-1296991858_thumb.jpg

post-7923-1296991894_thumb.jpg

post-7923-1296991930_thumb.jpg

post-7923-1296991973_thumb.jpg

Foarte frumoasa pisica, si culoarea o prinde super bine, la interior ceva gen '' Extra mega full''

MS!culoarea mi-a fost greu sa o aleg iar mega full mai am de munca.trebuie sa pun scaunele de M retapitate si pilotul automat+alte pasarele care imi mai trec prin cap :twoup:

Superb ceea ce ai facut! Felicitari!!!

multumesc o sa fie si mai superba :)

Superba!!! :twoup:

Sper ca urmeaza si motorul...de ///M

vreau dar inca nu pot din cauza statului Roman.(impozitul)siasa am dat acu 2000 lei impozit dar cu motor de 3,2 :)

Cu ce material retapitezi interiorul ? Cred ca ar da bine alcantara ....

App, mansonul de la schimbatorul de viteza cred ca ar da un pic mai bine pe negru, s'ar pupa cu bordul ...

nici sa nu aud de alcantara ,e o porcarie ptr mine se face urat tare. am pus mansonul alb pentru ca vine si tapiteria din piele alba :twoup: