Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Schimb discuri frana

puju

Recommended Posts

Imi poate spune cineva la cati km trebuie schimbate discurile de frana? Exista vreo modalitate prin care se poate vedea daca acestea trebuie schimbate sau nu?

Mersi anticipat!

in mod normal se schimba la 80-90.000 km

sau mai devreme daca s-au tocit sub limita normala

Imi poate spune cineva la cati km trebuie schimbate discurile de frana? Exista vreo modalitate prin care se poate vedea daca acestea trebuie schimbate sau nu?

Mersi anticipat!

in mod normal se schimba la 80-90.000 km

sau mai devreme daca s-au tocit sub limita normala

A mea are 86.oookm si ma gandeam sa le schimb odata cu placutele si cu lichidul de frana. Asa ca o sa le schimb, dar doar pe cele de la rotile din spate, pentru ca placutele fata mai au carne de vreo 10-15.000 km si o sa le achimb cand se uzeaza de tot. Mersi de sfat!

Se masoara cu un micrometru (cu sublerul nu merge datorita santului facut de placute). Se gaseste in manual limita minima pana la care poate fi folosit.

In afara de asta se mai schimba cand prezinta probleme, ovalizat, crapat, etc.

le voi schimba oricum. Mersi.

Se masoara cu un micrometru (cu sublerul nu merge datorita santului facut de placute). Se gaseste in manual limita minima pana la care poate fi folosit.

In afara de asta se mai schimba cand prezinta probleme, ovalizat, crapat, etc.

le voi schimba oricum. Mersi.

am gasit acum scris pe ele grosimea minima. O sa la masor cu sublerul, ca altceva n-am dar voi scadea diferenta data de sant. se poate prin umplerea golului lasat de sant cu alt material si apoi se masoara acest material separat si se scade.

sunt curios daca merge asa voi vedea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.