Jump to content

dezmembrez 525i e34

Recommended Posts

poze, pret si daca e cazul specificatii (la scaune despre reglaj) la urmatoarele

1. maciulie schimbator viteze

2. volan cu/fara airbag (depinde ce model e)

3. scaune fata (ce tip de reglas au electric/manual si daca e manual daca se regleaza pe inaltime amandoua)

merci frumos si bafta la vanzare

radiator apa?

masina are AC?

am si radiator apa si masina are si ac numai ca radiatoru de clima e indoit si spart

poze, pret si daca e cazul specificatii (la scaune despre reglaj) la urmatoarele

1. maciulie schimbator viteze

2. volan cu/fara airbag (depinde ce model e)

3. scaune fata (ce tip de reglas au electric/manual si daca e manual daca se regleaza pe inaltime amandoua)

merci frumos si bafta la vanzare

volan fara airbag si e modelul in trei spite+maciulia schimbator -100de lei

scaunele fata au amandoua reglaj pe inaltime si sunt manual reglaju dar la cel de la sofer e putin descusut pe cusatura

am si radiator apa si masina are si ac numai ca radiatoru de clima e indoit si spart

ma intereseaza RADIATORUL DE APA,nu de clima!

este de vanzare?

da este de vanzare numai ca nu stiu preturul la un radiator....zi tu cat oferi

pai si ai uitat pretul la scaune :)

scaunu de la sofer tiam zis ca e descusut si putin ros...daca vrei fac niste poze si daca le vrei bine...pret nu stiu cat sa cer ..ofera tu ceva

toata masian est de vanzare? dami un pret pe privat ca sa vin s-o iau

nu e de vanzare ca nu mai are motor cutie interior ca leam luat eu

ofer 200ron.

e cam putin frate ca ma sunat unu ieri si ami da 250.daca vrei am unu care til pot da in 200 dar o avut cred gatu ala de sus care vine un furtun si duce in motor rupt dar e facut din fier si tine garantat ca eu am mers vro 4 luni cu el asa si na curs nimic....

Edited by carlan

dezmemebrez 525 e34 din 90 import austria...geamuri fata electrice,obc4,abs,jante aluminiu originale 15,tapiterie piele neagra,tel 0753189120

Salut , OBC4 la ce pret ?

Obc4 la pretul pietei...200ron

ofer 200ron.

nu ma mai sunat cel care vroia sa cumpere radiatorul....il mai vrei cu 200 ron?

Inca o masina la dezmembrat import germania.....motorul mil pun pe amea ca e o minunatie de motor cum se aude si cum trage :) .......

nu are geamuri electrice,interior plus ireprosabil,blocant cu rap 3,73(care se vinde cu 250 e,daca nu am sa mil pun eu)

multe piese bune masina e ireprosabila din orice punct de vedere

culoare un fel de auriu ceva pentru cei care vor piese de caroserie

obc4,jante bbs 15 originale,radiatoare apa 3buc,casete directie cu joc mic,pompe servo...........muuuuuuuulte piese bune si ieftine

Inca o masina la dezmembrat import germania.....motorul mil pun pe amea ca e o minunatie de motor cum se aude si cum trage :) .......

nu are geamuri electrice,interior plus ireprosabil,blocant cu rap 3,73(care se vinde cu 250 e,daca nu am sa mil pun eu)

obc4,jante bbs 15 originale,radiatoare apa 3buc,casete directie cu joc mic,pompe servo...........muuuuuuuulte piese bune si ieftine

frate o baie de ulei pentru e34 benzina ceva 24 valve

frate o baie de ulei pentru e34 benzina ceva 24 valve

daca vine de la motorul cu 12 v am.....

Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret.Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.