Jump to content

cumpar urs

aurelian0408

Recommended Posts

• 2 weeks later...
am un urs din 1989 316,este inscris,masina arata f bine,interior,exterior 2500 euro,dak te intereseaza 0744393392

Il intereseaza.... dar nu osa vina pana la tine acasa sa o vada fiindca se respecta prea mult :).... si in cazul in care nu vrei sa mergi si tu macar 1km pana la el... se simte jignit si pleaca acasa :lol: ... unde nu'i cap vai de picioare :|

Il intereseaza.... dar nu osa vina pana la tine acasa sa o vada fiindca se respecta prea mult :).... si in cazul in care nu vrei sa mergi si tu macar 1km pana la el... se simte jignit si pleaca acasa :lol: ... unde nu'i cap vai de picioare :|

draga slim, am venit sa iti vad podoaba la locul si ora stabilita. te-am asteptat juma de ora timp in care nu ai binevoit sa dai niciun semn.

cand te-am sunat mi-ai comunicat ca intarzii putin pt ca trebuie sa alimentezi. dupa inca 1/4 h ai sunat si mi-ai spus ca ai ramas in pana prostului si sa vin daca vreau in alta parte sau sa te astept pana iei masina la stanga. la varsta ta totul e posibil.

emu, multumesc pentru oferta dar nu mai sunt intereat. succes la vanzare.

topicul se poate inchide.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.