Jump to content

Apa in masina in spate cand ploua

Recommended Posts

Salut

Am o problema cu masina. Cand ploua ff tare imi intra apa in masina in spatele scaunului din fata dreapta. Cred ca e pe la chedere sau ceva ca doar se imbiba cu apa mocheta fara sa fie o urma clara de unde. Eu cred ca e un cheder care nu e ok................ ma puteti ajuta?

Merci

Salut

Am o problema cu masina. Cand ploua ff tare imi intra apa in masina in spatele scaunului din fata dreapta. Cred ca e pe la chedere sau ceva ca doar se imbiba cu apa mocheta fara sa fie o urma clara de unde. Eu cred ca e un cheder care nu e ok................ ma puteti ajuta?

Merci

am avut si eu probleme cu apa si era de la fata de usa cum tot am dato jos pt foli ,e un fel de antifon lipit cu silicon crud negru si apa se scurge pe langa eu am dat fata de usa jos si am mers la spalatorie si am vazut pe unde curge nu stiu daca te ajuta :)

Salut

Merci

Dã jos faÞa de uºã, probabil cã acolo e problema.

Asta dacĂŁ nu sunt chederele uzate ĂŽn mod vizibil.

Azi am sa incerc sa dau fata jos

Imi puteti spune cam unde sunt suruburile la ea?

E vb de portiera spate dreapta.

Sau un link ceva

Are un cãpãcel În interiorul mânerului pentru deschiderea din interior.

Ăl dai jos Âşi dedesubtul sĂŁu vei gĂŁsi un Âşurub.

Ăn rest e prinsĂŁ cu cleme.

Desfaci inutil panoul de la usa. Pana la urma e logic, nu? Ca sa ai apa acolo, ar trebui sa intre pe undeva din exteriorul masinii. In realitate trebuie sa verifici chederul, in partea de sus, spre colturile ramei portierei, pe acolo intra apa daca se departeaza capetele alea.

Of. :) Repet, ia-o logic, ce sa caute apa acolo? Tu cauta locul prin care intra in masina. Ca sa te linistesc, uite, iti spun ca am desfacut de nici nu stiu cate ori usi de e39, si, mai mult, la a mea am eliminat, in fata, folia aia de plastic. Si tot nu-mi curge inauntru. In schimb, am vazut la persoane care se plang de acelasi lucru ca tine, uzura si ...deplasare a chederului in locurile de care ti-am spus. Amuzant este ca problema o rezolvi si cu un betigas, incerci sa indrepti chederul/eventual sa-l tragi in asa fel incat sa astupi gaura.

Salut

Merci

am patit si eu asa , la mine am vazut k in partea de sus era deplasata usa , poate a incercat cineva sa o forteze sau ... in partea de sus se vedea k nu se apropie destul ... daca e asa zimi si iti zic cum sa rezolvat ... nu se vedea diferenta mare , dar nu a mai intrat apa :)

Am fost ieri la un tip care repara doar BMW. Cica e un cheder pe interiorul portierei ce ar trebui schimbat

Stiti ceva de genul asta?

Ericeric, esti turc? :lol: (ia-o ca pe o gluma, nu te supara). Nu e niciun cheder in interiorul portierei, de parca nu stii ca peste tot sunt tipi care repara numa BMW-uri?! Cum nu e niciun rezervor de apa in portiera :) care picura din cauza acelui cheder inexistent. Ti-a spus si Dariusel mai sus ce sa verifici, e un defect care se intalneste destul de des la e39.

Am rezolvat.

Probabil inaintea me-a s-a schimbat geamul sau s-a lucrt ceva in portiera si nu sa mai pus inapoi silicon pt a fi etansa izolatia de pe interior. Apa care intra in portiera pe la chedere............. si am vazut si eu ca e normal sa intre............. este dirijata in portiera si se scurge printr-o gaura destul de mare din partea de jos a portierei. Am pus silicon si gata. Problema rezolvata.

Se poate inchide.

in 2005 am avut un 520i life style an fabricatie 2002.. cel mai frumos bmw din toate timpurile !!!!

singura lui problema era ca atunci cand ploua compartimentul dreapta spate se umplea de apa

apa venea din podea , ca si cum ar fi fost acolo un izvor

dupa 3 sapt de studiu .. chiar si atunci cand ploua cu lanterna in spate, singura solutie a fost sa dau 2 gauri in podea in dreptul traversei dintre compartimente fata / spate gaurile de scurgere din praguri erau ok , dar comunica cumva pragul dreapta cu traversa interioara

sper ca tu sa fi rezolvat problema doar cu silicon

dar eu din proprie experienta iti spun ca a fost un cosmar atunci toata chestia asta cu apa care intra in masina